Κι όμως, αυτή είναι η ίδια γυναίκα!

Πείτε ότι ήταν η κακιά στιγμή, ότι ο φακός του φωτογράφου τη φωτογράφησε από λάθος γωνία, πείτε ότι ήταν μια κακή ημέρα. Μπορείτε να πείτε...

Πείτε ότι ήταν η κακιά στιγμή, ότι ο φακός του φωτογράφου τη φωτογράφησε από λάθος γωνία, πείτε ότι ήταν μια κακή ημέρα. Μπορείτε να πείτε χίλια-δυο πράγματα, αλλά αυτή δεν είναι εικόνα για το supermodel Alessandra Ambrosio.

Ο διάσημος άγγελος της Victoria Secret εντοπίστηκε από τους paparazzi στο αεροδρόμιο της Νέα Υόρκης , αλλά αυτό που είναι σοκαριστικό είναι η διαφορά της κοπέλας του αεροδρομίου, με τα αχτένιστα μαλλιά, το κακής ποιότητας δέρμα και το ατημέλητο ντύσιμο, με το κορίτσι των εξωφύλλων με τα μικροσκοπικά μπικίνι, το sexy κορμί και το λαμπερό πρόσωπο.


Βέβαια αυτό που μετράει -όπως λένε όλοι όσοι ασχολούνται με τη showbiz- δεν είναι η εικόνα που έχεις στην προσωπική σου ζωή, αλλά το επαγγελματικό σου πρόσωπο και η δυνατότητα να μεταμορφώνεσαι μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Σε ότι λοιπόν αφορά τη μεταμόρφωση, η 31 ετών Alessandra από τη Βραζιλία παίρνει βραβείο. Ούτε οι κοντινοί της συγγενείς δεν θα την αναγνώριζαν.

Δείτε επίσης...

Showbiz 7320483257594254061
item