ΣΟΚ! Γέμισε το Νοσοκομείο με κομμένα δάχτυλα και πριονισμένα πόδια!

Σπορ πολύ επικίνδυνο και ιδιαίτερα για άτομα που μέχρι σήμερα δεν είχαν καμία επαφή με μηχανήματα κοπής δένδρων, αναδεικνύεται η τάση των ...

Σπορ πολύ επικίνδυνο και ιδιαίτερα για άτομα που μέχρι σήμερα δεν είχαν καμία επαφή με μηχανήματα κοπής δένδρων, αναδεικνύεται η τάση των περισσοτέρων να κόψουν οι ίδιοι ξύλα για τα τζάκια τους ή τις σόμπες, αφού η τιμή του πετρελαίου βρίσκεται στα ύψη.

Όπως αναφέρουν γιατροί του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» αλλά και του Ρίου, σύμφωνα με το dete.gr φέτος είναι η χρονιά των κομμένων δακτύλων και των πριονισμένων ποδιών.

Όπως λένε οι γιατροί «δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κατακρεουργημένα περιστατικά φθάνουν στα Νοσοκομεία, φορτωμένα σε καρότσες αγροτικών και τζιπ.»
Τα περισσότερα από αυτά για να συγκολληθούν απαιτείται μικροχειρουργική. Ιδιαίτερα λεπτές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται με επιτυχία στο Νοσοκομείο Ρίου. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που κάποιοι έχασαν τα δάχτυλά τους καθώς δεν έφτασαν έγκαιρα στο Νοσοκομείο αφού δεν είχαν πάρει δεύτερο άτομο μαζί τους όταν πήγαν να κόψουν ξύλα».
Για το συγκεκριμένο θέμα έχουν εκδοθεί και ανακοινώσεις, επειδή κάποιοι αγοράζουν από πλανόδιους φθηνά εργαλεία με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί το φρένο αλυσίδας και ο χρήστης να απειλείται ακόμη και με θανατηφόρο τραυματισμό.

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 5570007867919414918
item