Κομμάτια μετεωριτών πωλούντε στη Ρωσία!

 Μόλις λίγες ώρες πέρασαν από την πτώση μετεωριτών στη Ρωσία και κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να τα... αρπάξουν, πουλώντας στο ίντερνετ τα ...

 Μόλις λίγες ώρες πέρασαν από την πτώση μετεωριτών στη Ρωσία και κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να τα... αρπάξουν, πουλώντας στο ίντερνετ τα κομμάτια που μάζεψαν.

Τα θραύσματα, σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα “Moscow Times”, πωλούνται για 500 περίπου ρούβλια, δηλαδή 12 ευρώ. Ένας από τους πωλητές λέει χαρακτηριστικά: “Το πουλάω γιατί δεν μου χρησιμεύει σε τίποτε. Έχει αρκετές γρατζουνιές αλλά γενικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση”.

Μια εικόνα του “κομματιού μετεωρίτη” προς πώληση υπάρχει στο τμήμα των κοσμημάτων ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι πωλήσεις αυτές εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο παρά τις προειδοποιήσεις να μην αγγίξει κανείς τα κομμάτια του μετεωρίτη.

Ο δημοσιογράφος Αντρέι Κοντράσοφ έγραψε στο twitter ότι οι αρχές τον προειδοποίησαν να μην ακουμπήσει τα κομμάτια. “Προειδοποιούν τα Ουράλια ότι δεν υπάρχει ακτινοβολία αλλά δεν πρέπει να ακουμπήσει κανείς τα κομμάτια. Πιθανή τοξική μόλυνση”, έγραψε.

Δείτε επίσης...

Κόσμος 5927467057751387031
item