«Πήγα με 900 άνδρες και οι τράπεζες μου έδιναν ό,τι ήθελα‏»

«Εάν ο σύντροφός σας δεν σας ζητάει σεξ πια αυτό σημαίνει ότι το βρίσκει κάπου αλλού και δεν πρόκειται να σας παντρευτεί», λέει με σιγουρι...

«Εάν ο σύντροφός σας δεν σας ζητάει σεξ πια αυτό σημαίνει ότι το βρίσκει κάπου αλλού και δεν πρόκειται να σας παντρευτεί», λέει με σιγουριά μια πρώην συνοδός πολυτελείας με το πιο… πλούσιο βιογραφικό.

Η 37χρονη Rebecca Dakin από το Derbyshire που έχει πάει με περισσότερους από 900 πελάτες και στο πρώτο της ραντεβού εισέπραξε το ποσό των 1400 λιρών μετά από 9 χρόνια.. καριέρας αποφάσισε να εγκαταλείψει το αρχαιότερο επάγγελμα για γράφει βιβλία με συμβουλές για το σεξ και την απιστία.

Η Rebecca κάνοντας ένα φλας μπακ στα 9 χρόνια καριέρας αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι οι γονείς της δεν γνώριζαν τι δουλειά έκανε και η μητέρα της το έμαθε όταν την είδε να περιμένει πελάτη σε πιάτσα.

Η πρώην συνοδός μίλησε αναλυτικά για το προφίλ των πελατών της: «Το 60% των πελατών μου ήταν παντρεμένοι ή είχαν σοβαρές σχέση. Είμαι σίγουρη πως οι γυναίκες τους είχαν καταλάβει ότι κάτι έτρεχε αλλά ήταν χαρούμενες που ο άντρας τους δεν τους ζητούσε πλέον συχνά σεξ. Το ήξεραν ότι τις απατούσαν αλλά εκείνες έκαναν τα στραβά μάτια.
Μάλιστα ένας πελάτης είχε κλείσει ραντεβού στο ίδιο ξενοδοχείο και στο ίδιο δωμάτιο πρώτα με εμένα και μετά με τη γυναίκα του. Όταν κάναμε εμείς σεξ, με πλήρωσε και αμέσως κάλεσε τη ρεσεψιόν για σαμπάνια και καθαρά σεντόνια. Σε μισή ώρα θα ερχόταν η γυναίκα του».

Οσο πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Rebecca λέει πως έχει ανάμικτα συναισθήματα και αυτό γιατί ενώ η μέρα αυτή είναι η ημέρα των ερωτευμένων οι περισσότεροι άνδρες επέλεγαν τη 14η Φεβρουαρίου για να απατήσουν τις γυναίκες τους.

Αυτές τις μέρες η Rebecca εργάζεται σαν συγγραφέας, εκπαιδεύτρια συνοδών και ειδική σε θέματα σχέσεων. «Θεωρώ πως είναι καθήκον μου να ενημερώνω τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες για τους λόγους τους οποίους παντρεύονται αλλά και γιατί οι άνδρες βρίσκουν εφήμερο καταφύγιο σε συνοδούς».
protothema.gr

Δείτε επίσης...

Διάφορα 120024868138622600
item