17χρονη μαθήτρια ξερίζωσε τα μαλλιά, της καθηγήτριας της!

Η 17χρονη μαθήτρια θίχτηκε από την παρατήρηση που της έκανε η καθηγήτρια της και της επιτέθηκε , αρπάζοντας την βίαια από τα μαλλιά...

Η 17χρονη μαθήτρια θίχτηκε από την παρατήρηση που της έκανε η καθηγήτρια της και της επιτέθηκε , αρπάζοντας την βίαια από τα μαλλιά...

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί όταν οι μαθητές ομίλου του Λανίτειου Λυκείου, είχαν επιβιβαστεί σε λεωφορείο για εκπαιδευτική εκδρομή.

Η 17χρονη μαθήτρια ζήτησε άδεια από την καθηγήτρια που τους συνόδευε, να κατέβει για λίγο από το λεωφορείο.

Η καθηγήτρια της έδωσε την άδεια, με τον όρο όμως να επιστρέψει γρήγορα, υπενθυμίζοντας της παράλληλα παλαιότερο περιστατικό, όταν σε άλλη εκδρομή, η μαθήτρια έγινε η αιτία να καθυστερήσει το λεωφορείο.

Τότε ήταν που η 17χρονη μαθήτρια θίχτηκε ,έχασε την ψυχραιμία της και άρπαξε την καθηγήτρια από τα μαλλιά ρίχνοντας την στο δάπεδο.

Στη συνέχεια η μαθήτρια μαζί με συμμαθήτριες της, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ξάπλωσαν μπροστά στο λεωφορείο θέλοντας να ματαιώσουν την εκπαιδευτική εκδρομή.

Η αστυνομία εξετάζει το περιστατικό ,ενώ ως τεκμήριο έχει μια τούφα από τα μαλλιά που ξερίζωσε η μαθήτρια από την καθηγήτρια της.

Οι εκπαιδευτικοί πάντως μελετούν το ενδεχόμενο να κατέλθουν σε στάση εργασίας από τα μαθήματά τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη μέτρων προστασίας τους.

Η ΟΕΛΜΕΚ καταδικάζει επίθεση εναντίον καθηγήτριας στη Λ/σο

Την αντίδραση της ΟΕΛΜΕΚ προκάλεσε το περιστατικό σε Λύκειο της Λεμεσού.

Η ΟΕΛΜΕΚ, σε σημερινή ανακοίνωση της, καταδικάζει έντονα την "απρόκλητη βίαιη επίθεση εναντίον συναδέλφισσας εκπαιδευτικού, Λυκείου της Λεμεσού, από μαθήτρια".

"Δυστυχώς, η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί η συνάδελφος σωματική βλάβη", αναφέρει και προσθέτει ότι θα στηρίξει την οποιαδήποτε απόφαση, που αναμένεται να λάβει αύριο, ο Καθηγητικός Σύλλογος του συγκεκριμένου Λυκείου.
newsit.com.cy

Δείτε επίσης...

Διάφορα 4631538383714597514
item