Sotiris the Greek: Ο Έλληνας που με 82 ευρώ κέρδισε μισό εκατομμύριο...

Όλοι, λίγο-πολύ, μέσα στις γιορτές δοκιμάζουμε την τύχη μας και αποφασίζουμε να «τζογάρουμε». Τα καζίνα γεμίζουν από κόσμο που ονειρεύε...

Όλοι, λίγο-πολύ, μέσα στις γιορτές δοκιμάζουμε την τύχη μας και αποφασίζουμε να «τζογάρουμε». Τα καζίνα γεμίζουν από κόσμο που ονειρεύεται να «πιάσει την καλή», ενώ τα σπιτικά τραπέζια με blackjack και πόκερ αποτελούν για πολλούς παράδοση τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έτσι για «το καλό».
Για τους γνώστες όμως αποτελεί πεποίθηση ότι το πόκερ, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιχνίδια τράπουλας, δεν είναι ένα παιχνίδι τύχης, αλλά χρειάζεται στρατηγική, «διάβασμα» του αντιπάλου, συγκέντρωση και γερά νεύρα. Όσοι ασχολούνται με το πόκερ – είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά – έχουν ένα όνειρο: να κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο σε ένα live τουρνουά.
Αυτό το όνειρο είχε και ο Σωτήρης Κουτούπας, από τα Νέα Βρασνά Θεσσαλονίκης, που στις 15 Δεκεμβρίου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο European Poker Tour στην Πράγα, αποκομίζοντας συνολικά 510.000 ευρώ, την μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία που έχει σημειώσει Έλληνας παίκτης πόκερ!
Με μόλις 82 ευρώ έπαιξε σε δύο online προκριματικά τουρνουά (satellites) και κατάφερε να κερδίσει το πακέτο συμμετοχής στο τουρνουά (αξίας 5.300 ευρώ), δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο και πληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια. Στο μόλις τρίτο του live τουρνουά (είχε παίξει στο EPT Snowfest και σε side event στο EPT Loutraki) κατάφερε να επιβιώσει σε ένα πολύ σκληρό field 865 παιχτών, να ξεπεράσει κορυφαίους επαγγελματίες και να βγει δεύτερος, πίσω από τον Σουηδό νικητή του τουρνουά Ramsi Jelassi, ο οποίος κέρδισε 835.000 ευρώ.

Δείτε επίσης...

Διάφορα 3328438607069228413
item