Άνεργος ξόδεψε τα τελευταία του χρήματα σε διαφημιστική αφίσα

 O 24χρονος Άνταμ Πατσίτι από τη Μεγάλη Βρετανία αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Γουιντσέστερ, έψαξε χωρίς αποτέλεσμα για δουλειά...


 O 24χρονος Άνταμ Πατσίτι από τη Μεγάλη Βρετανία αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Γουιντσέστερ, έψαξε χωρίς αποτέλεσμα για δουλειά και σκέφτηκε να κάνει κάτι θεαματικό για να καταφέρει τον σκοπό του.

Επένδυσε λοιπόν 500 στερλίνες αναρτώντας γιγαντοαφίσα σε κεντρικό δρόμο της περιοχής με τη φωτογραφία του, μια ηλεκτρονική διεύθυνση και κείμενο «ξόδεψα τις τελευταίες μου 500 στερλίνες σε αυτή την αφίσα. Σας παρακαλώ δώστε μου δουλειά».

Η πρωτότυπη ιδέα κέρδισε το ενδιαφέρον των Βρετανών ακόμα και αν ο Ανταμ δεν έχει καταφέρει να υπογράψει το πολυπόθητο συμβόλαιο εργασίας.

Στη διεύθυνση πάντως employadam.com ο νεαρός που έχει πτυχίο στην Επικοινωνία και τα Media, ο ενδιαφερόμενος εργοδότης μπορεί να θαυμάσει τις επικοινωνιακές ικανότητές του σε αυτοσχέδιο βίντεο όπου παρουσιάζει τον εαυτό του με μεγάλη δόση ειρωνείας, το οποίο σημειώνει πάνω από 7.000 views.

Δείτε επίσης...

Κόσμος 1677016981834089527
item