Ζευγάρι μαστροπών εξέδιδε εργαζόμενη σε μπαρ

Με το συνηθισμένο κόλπο συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι ενός μπαρ στη Φαρκαδόνα Τρικάλων που προωθούσαν στην πορνεία μία 43χρονη Ελληνίδα υπάλλη...

Με το συνηθισμένο κόλπο συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι ενός μπαρ στη Φαρκαδόνα Τρικάλων που προωθούσαν στην πορνεία μία 43χρονη Ελληνίδα υπάλληλο του καταστήματος. Ένας αστυνομικός της Ασφάλειας Τρικάλων προσποιήθηκε τον πελάτη και έκλεισε «ροζ» ραντεβού.

Mόλις η 43χρονη σερβιτόρα τον οδήγησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για έχουν ερωτική επαφή με αντίτιμο 50 ευρώ και παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ο αστυνομικός την συνέλαβε. Την ίδια στιγμή, συνάδελφοί του έκαναν έφοδο στο μπαρ και έβαζαν χειροπέδες στους μαστροπούς, έναν 63χρονο άνδρα και μια 45χρονη γυναίκα .

Στο κέντρο κατασχέθηκαν ακόμη 185 ευρώ  και σε βάρος των υπευθύνων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και διευκόλυνση ακολασίας με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ η 43χρονη σερβιτόρα παραπέμφθηκε για παραβίαση της νομοθεσίας περί Δημόσιας Υγείας και αφροδίσιων νοσημάτων. Η 53χρονη ιδιοκτήτρια του μπαρ που έλειπε την ώρα της εφόδου, αναζητείται.
trelokouneli.gr

Δείτε επίσης...

Ροζ Σκάνδαλα 6104699712365067037
item