Καυτές φωτό: Έλληνας τραγουδιστής παίζει ερωτικά παιχνίδια με φίλες στην παραλία!!!

Είναι χειμερινός κολυμβητής και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς του αρέσουν πολύ τα «καλοκαιρινά» σπορ.

Είναι χειμερινός κολυμβητής και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς του αρέσουν πολύ τα «καλοκαιρινά» σπορ.

Και σε ποιον δεν αρέσουν. Aκόμη κι εμείς που μεγαλώσαμε…δε ξεχνάμε τα δικά μας παιχνίδια στην παραλία. Πόσο μάλλον όταν είσαι πιτσιρικάς και το αίμα σου να βράζει. Ο Γιάννης Κεχαγιάς είναι νέος αοιδός.

Θα μπορούσε εύκολα να είναι και μοντέλο. Μη σας πω ότι πέρασε μερικά φεγγάρια και από τον χώρο της μόδας και του γύρισε την πλάτη μετά από καμπάνιες σε εταιρείες κολοσσούς όπως αυτή του THIERY MUGLER και του ALEXANDER MCQUEEN. Γιατί άραγε; Πέρα από τις νότες και τους μουσικούς δρόμους…ο Γιάννης έχει ανοιχτό τον δρόμο και με τις γυναίκες. Βλέπετε σε μικρότερη ηλικία είχε πάρει μέρος σε καλλιστεία και πήρε τον τίτλο του πιο όμορφου άντρα της Ευρώπης. Αρέσκεται να κολυμπάει μέσα στον Χειμώνα και για να ζεσταθεί έχει πάντα κοντά του δυο ή και περισσότερες φίλες. Τι ωραία.

Όλο και περισσότεροι νέοι σήμερα ασχολούνται με την κολύμβηση τον χειμώνα. Κι εγώ που νόμιζα ότι βουτάνε μόνο οι Παππούδες ε; Ο Γιάννης ωστόσο έχει ένα καλό. Με το που βγαίνει από το παγωμένο νερό «μουλιάζει» το κορμί του πάνω στις φίλες…Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε! Τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ξαναγεννήθηκα. Κι εμείς αδερφέ με αυτά που βλέπουμε…Κι εμείς!!!





 Πηγή:blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δείτε επίσης...

Showbiz 461331374277548616
item