Πώς να ρίξετε μια γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό της

Πώς να «ρίξετε» μια γυναίκα Κριό:

Πώς να «ρίξετε» μια γυναίκα Κριό:

Καλύτερα ν΄αφήσετε τη γυναίκα Κριό να σας «ρίξει» εκείνη. Αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή της, πάντως, εστιάστε στον ανεξάρτητο χαρακτήρα της. Μια γυναίκα Κριός βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση, και δεν πρόκειται να επιτρέψει στον εαυτό της να κατακυριευτεί από έναν άνδρα. Εντούτοις, είναι εξαιρετικά παθιασμένη και σεξουαλική, κι αυτό την κάνει ακαταμάχητη για τους περισσότερους άνδρες. Ποθεί την αγάπη, αλλά θέλει και να έχει ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο της κατάστασης, γι΄αυτό αν θέλετε να την αποπλανήσετε, επιτρέψετε της να νιώθει πως τον έχει. Όταν μια γυναίκα Κριός ερωτεύεται, γίνεται εξαιρετικά πιστή, αλλά και τρομερά ζηλιάρα. Το σεξ και η αγάπη είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους στο μυαλό της, και σίγουρα δεν είναι η γυναίκα που θα βολευτεί με ένα απλό one night stand, εκτός κι αν το αποφασίσει η ίδια. Ένα ραντεβού μαζί της απαιτεί πολύ χρόνο και προσοχή στη λεπτομέρεια. Περιμένει από τον σύντροφό της να την προσέχει συνεχώς, και όχι μόνο να την ερωτευτεί, αλλά να αισθάνεται και τυχερός που του δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Θα προσπαθήσει να διαπλάσσει τον σύντροφό της, αλλά αν ο δεσμός είναι γερός, ο άνδρας δεν πρόκειται να ενοχληθεί. Στο σεξ η γυναίκα Κριός λάμπει κυριολεκτικά, και λόγω της έντονης φύσης της, θέλει να έχει το πάνω χέρι. Θα σας αφήσει να πιστεύετε ότι την αποπλανείτε εσείς, αλλά στο τέλος θα αντιληφθείτε ότι αυτός που αποπλανήθηκε ήσασταν εσείς. Η φύση της γυναίκας Κριού είναι μάλλον αυταρχική, κάτι που μπορεί να κάνει το σεξ ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Όπως και με οτιδήποτε άλλο, αν της επιτρέψει να αισθάνεται ότι εκείνη «οδηγεί», τότε ίσως πραγματικά να καταλήξετε να κάθεστε εσείς «στο τιμόνι». Η σχέση σας με μια γυναίκα Κριό θα είναι πάντα ενδιαφέρουσα, και για πολλούς από σας θα αποτελεί πρόκληση να αναλάβετε έναν πιο υποστηρικτικό και λιγότερο αυταρχικό ρόλο από εκείνη. Αν προθυμοποιηθείτε να το κάνετε αυτό, ωστόσο, θα σας πλημμυρίσει με έναν πιστό και παθιασμένο έρωτα που θα είναι τόσο ψυχικός και συναισθηματικός όσο και σεξουαλικός.

Πώς να «ρίξετε» μια γυναίκα Ταύρο:
Αν η γυναίκα που βάλατε στο μάτι είναι Ταύρος, επικεντρώστε στο ρομαντισμό της. Μια γυναίκα Ταύρος θέλει περισσότερο να τη φλερτάρουν και λιγότερο να την αποπλανούν, και δεν βιάζεται να πέσει στο κρεβάτι μαζί σας. Αν την κάνετε να νιώσει αρκετά ασφαλής, ωστόσο, θα δείτε ότι πρόκειται για μια σύντροφο με ακόρεστη σεξουαλική όρεξη. Η επιθυμία της για αληθινή αγάπη και ασφάλεια, δεν την κάνει σε καμία περίπτωση ιδανική επιλογή για one night stand. Είναι απίθανο να ενδώσει πολύ γρήγορα στις σεξουαλικές της επιθυμίες, έτσι επενδύστε χρόνο και ενέργεια για να την κάνετε να νιώσει άνετα μαζί σας. Θέλει το χρόνο της σε θέματα αγάπης, αλλά από τη στιγμή που ερωτεύεται κάποιον, πέφτει με τα μούτρα, και τότε γίνεται ένα πιστό, εκδηλωτικό και στοργικό ταίρι, που στέκεται στο πλευρό σας για όσο χρονικό διάστημα της είστε πιστός. Μια γυναίκα Ταύρος εκτιμά τα πιο φίνα πράγματα στη ζωή, έτσι αν προσπαθείτε να την κερδίσετε, θα πρέπει να την πάτε σε ένα ωραίο εστιατόριο ή μια γκαλερί υψηλής τέχνης. Ο υλισμός δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα γι΄αυτήν, ωστόσο απολαμβάνει καθετί ωραίο, και θα σας θαυμάσει πραγματικά, αν της δείξετε όλα τα μοναδικά ή ακριβά αντικείμενα που έχετε στην κατοχή σας. Τα χρήματα την ενδιαφέρουν αρκετά, έτσι μη φοβηθείτε να μιλήσετε μαζί της γι ‘αυτά. Αν έχετε ένα ωραίο αυτοκίνητο, βγείτε μ΄αυτό στο πρώτο σας ραντεβού. Όταν ξεκινήσετε μια σχέση με μια γυναίκα Ταύρο, να θυμάστε ότι δεν της αρέσει να αισθάνεται ότι βιάζεστε ή τη ζορίζετε. Δώστε της χρόνο, και βεβαιωθείτε ότι η συζήτηση μεταξύ σας ρέει με φυσικότητα. Μόλις νιώσει ασφαλής, θα σας επιτρέψει να την αποπλανήσετε πλήρως, και θα εκπλαγείτε όταν δείτε σε πόσο μεγάλη αντίθεση έρχεται το φλογερό της πάθους στο σεξ, με το πόσο προσεκτική και αργή είναι σε άλλες πτυχές της ζωής της. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσετε την καρδιά της, αλλά αν ψάχνετε για την αληθινή αγάπη, είναι μια καλή επένδυση.

Πώς να «ρίξετε» μια γυναίκα Δίδυμο:
Αν σκοπεύετε να κατακτήσετε μια γυναίκα Δίδυμο, πρέπει να μπορείτε να συμβαδίσετε με τη διπλή φύση της, καθώς τη μια στιγμή μπορεί να είναι παθιασμένη και την επόμενη ψυχρή, λόγω της έμφυτης επιφυλακτικότητάς της στον έρωτα. Μια γυναίκα Δίδυμος σπεύδει συχνά να κάνει σεξ, αλλά για να προχωρήσει πέρα ​​από τη σεξουαλική σφαίρα, θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, πως είναι ανίκανη να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση χτισμένη με τα υλικά της αγάπης και της εμπιστοσύνης. Στην πραγματικότητα, όταν βρει έναν άνθρωπο που μπορεί να της ικανοποιήσει τις πνευματικές και σεξουαλικές επιθυμίες της, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η ίδια που θα προτείνει το πέρασμα της σχέσης σε ένα ανώτερο επίπεδο. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι πως όσο γρήγορα αυτή η γυναίκα θα σας ανάβει, άλλο τόσο γρήγορα θα σας πυροδοτεί αισθήματα ζήλιας. Αν μπορείτε να συντονιστείτε με την συνεχή της ανάγκη να ανακαλύπτει νέες διανοητικές και σεξουαλικές προκλήσεις, τότε θα είναι για σας ένας ισχυρός σύντροφος. Το σεξ δεν θα είναι ποτέ βαρετό μαζί της, και μέχρι να καταλάβετε πώς να την αποπλανήσετε, θα σας έχει αποκαλύψει μόνη της τις σεξουαλικές της επιθυμίες. Έχει τόσο παθητικά όσο και ενεργητικά χαρακτηριστικά, κάνοντας το σεξ πολύ διασκεδαστικό και μοναδικά προκλητικό. Αν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά μιας τέτοιας γυναίκας, θα πρέπει να είστε σε θέση να ταιριάξετε μαζί της σεξουαλικά και διανοητικά. Η νοημοσύνη για τις γυναίκες Διδύμους είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο, οπότε αν μπορείτε να της διδάξετε κάτι που δεν ξέρει, θα την εντυπωσιάσετε και θα αυξήσετε τις πιθανότητές σας να ζήσετε μαζί της τον έρωτα. Μπορεί να είναι άστατη κατά περιόδους, αλλά από τη στιγμή που ερωτεύεται κάποιον, του αφοσιώνεται. Προσέξτε να μην την πληγώσετε, όμως, επειδή είναι πιο ευαίσθητη από ό,τι φαίνεται, και θα ξεχάσει γρήγορα τον έρωτά της για σας, αν νιώσει ότι υπήρξατε ανάξιος της εμπιστοσύνης της. Το ραντεβού μαζί της είναι μια προκλητική εμπειρία, αλλά η σεξουαλική της ενέργεια, το υψηλό επίπεδο νοημοσύνης της και η ικανότητα να δημιουργεί ένα βαθύ δεσμό αγάπης το κάνει να αξίζει τον κόπο.

Πώς να «ρίξετε» μια γυναίκα Καρκίνο:
Μια γυναίκα Καρκίνος είναι λεπτεπίλεπτη, ευάλωτη και δεν πέφτει βιαστικά στα δίχτυα του έρωτα. Μόλις κερδίσετε την εμπιστοσύνη της, ωστόσο, θα γίνει για σας ένας σύντροφος πιστός και με πάθος. Της παίρνει χρόνο να δεσμευτεί σε μια σχέση, κι αυτός που θα πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση στις περισσότερες πτυχές της σχέσης σας, είστε εσείς. Η επιφυλακτική της φύση παρόλα αυτά δεν την κάνει σεμνότυφη. Είναι συνήθως πολύ ερωτική και απολαμβάνει να εκφράζει τα συναισθήματά της με έναν σεξουαλικό τρόπο. Αν έχετε την υπομονή που χρειάζεται για να κερδίσετε την καρδιά και το μυαλό της, θα ανταμειφθείτε καλά. Για να κρατήσετε μια γυναίκα Καρκίνο στη ζωή σας, πρέπει να είστε ειλικρινής και πιστός. Δεν πρόκειται να σας συγχωρήσει ποτέ αν νιώσει προδομένη, και ακόμα και αν το κάνει, θα εξακολουθήσει να είναι πάντα πιο επιφυλακτική απέναντί σας, αφού έχετε καταχραστεί την εμπιστοσύνη της. Αν θέλετε να σας αγαπήσει πραγματικά, θα χρειαστεί να τη σέβεστε και να της αποδείξετε ότι είστε απολύτως αξιόπιστος. Στην προσπάθειά σας να την αποπλανήσετε, εκείνη θα ανταποκριθεί με έναν παλιομοδίτικο τρόπο. Θα ερωτοτροπεί μαζί σας διακριτικά, και θα περιμένει από εσάς να είστε ρομαντικός. Μια γυναίκα Καρκίνος αναπτύσσει έντονη συναισθηματική σχέση με τα αντικείμενα, και είναι πιθανό να κρατήσει αναμνηστικά από τα ραντεβού σας, όπως αποκόμματα εισιτηρίων και αποξηραμένα λουλούδια. Θα πρέπει να εναρμονίζεστε με αυτό που σκέφτεται και αισθάνεται, ακόμα κι αν δεν σας το λέει, επειδή συχνά προσπαθεί να επικοινωνήσει με έναν τρόπο πολύ συγκρατημένο. Αν δεν καταλαβαίνετε αυτό που προσπαθεί να σας πει, τότε ίσως χάσετε την ευκαιρία να κερδίσετε την αγάπη της. Μια γυναίκα Καρκίνος δεν θεωρείται ιδανική επιλογή για έναν άνθρωπο που θέλει να ερωτευτεί αμέσως ή για κάποιον που ψάχνει απλά ένα σεξουαλικό ταίρι να περάσει τη βραδιά του. Αν είστε ρομαντικός, όμως, και θέλετε να οικοδομήσετε μια αληθινή αγάπη με κάποιον, τότε επιλέξτε αναμφίβολα μια γυναίκα Καρκίνο. Μπορεί να μην είναι το τυπικό σύγχρονο θηλυκό, αλλά όταν δεσμεύεται, προσφέρει τέτοιο βάθος και σεξουαλικό πάθος στη σχέση της, που είναι απίθανο να ξεπεραστεί από κάποια άλλη γυναίκα του ζωδιακού.

Πώς να «ρίξετε» μια γυναίκα Λέοντα:
Για να γοητεύσετε μια γυναίκα Λέοντα, πρέπει να την επαινείτε συχνά, να της προσφέρετε όμορφα δώρα και να της δείχνετε ότι εκτιμάτε το ρομαντισμό στη σχέση σας. Από τη φύση της, η λιονταρίνα νιώθει πως είναι το κέντρο του κόσμου της και περιμένει να γίνει το κέντρο και του δικού σας κόσμου. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ανίκανη να κάνει έναν άντρα να νιώσει σαν βασιλιάς, αλλά σίγουρα θα πρέπει να είστε πολύ ισχυρός και να προσπαθείτε να είστε αντάξιός της. Στο ραντεβού σας μαζί της αποδεχτείτε τις ατέλειές της χωρίς να τις θίξετε και επαινέστε τα δυνατά της σημεία. Δεν θα χαρεί καθόλου, αν νιώσει ότι χρειάζεται να αγωνιστεί για να σας κερδίσει, και μπορεί να σας αφήσει στα κρύα του λουτρού αν αντιληφθεί ότι υπάρχουν άλλες γυναίκες στη ζωή σας. Θέλει να αντιμετωπίζεται σαν βασίλισσα, αλλά από τη στιγμή που σας ερωτευτεί θα σας αποκαλύψει την απόλυτα ρομαντική φύση της. Το σεξ με μια γυναίκα Λέοντα θα είναι πολύ παθιασμένο, αλλά μην περιμένετε να ενδιαφερθεί για πρόστυχα παιχνιδάκια. Προτιμά να νιώσει το πάθος και το δράμα κατά τη διάρκεια του σεξ μέσω του δικού σας πάθους για εκείνη, αντί να προσπαθεί να κάνει κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Μην κάνετε όμως το λάθος να νομίσετε πως πρόκειται για μια βαρετή ερωμένη. Αν φτάσετε στο κρεβάτι της, θα ζήσετε εκρηκτικό σεξ χωρίς την ανάγκη τέτοιων παιχνιδιών. Η γυναίκα Λέων είναι ερωτευμένη με τα πιο φινετσάτα πράγματα στη ζωή. Επισκεφθείτε μαζί της ένα μουσείο τέχνης, προσφέρετέ της δείπνο σε ένα φανταχτερό εστιατόριο και χαρίζετέ της πάντα λουλούδια ή άλλα δώρα. Αν αισθανθεί ότι είστε τσιγκούνης, μπορεί να χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον της για σας. Στον έρωτα, αγαπά με την καρδιά της, γενναιόδωρα, αλλά μπορεί να σας φανεί λίγο αυταρχική. Είναι σημαντικό να της επιτρέψετε να αισθάνεται ότι έχει κάποιον έλεγχο στην κατάσταση, χωρίς όμως να την αφήνετε να γίνεται τύραννος. Αν είστε αρκετά ισχυρός χαρακτήρας, ώστε να της επιτρέψετε να νιώθει σαν βασίλισσα, τότε θα βιώσετε μια βαθιά αγάπη που συνοδεύεται από παθιασμένο, υπέροχο σεξ.

5435234Πώς να «ρίξετε» μια γυναίκα Παρθένο:
Η γυναίκα Παρθένος μπορεί να σας φανεί εκφοβιστική με την πρώτη ματιά στην προσπάθειά σας να την κερδίσετε, δεδομένου ότι δείχνει εντελώς αδιάφορη. Ωστόσο, δεν είναι ούτε ψυχρή ούτε απρόσιτη, αλλά πρακτική και ρεαλίστρια, και γίνεται πολύ επιφυλακτική όταν πρόκειται να δημιουργήσει μια καινούργια σχέση. Αν σας αρέσει μια γυναίκα Παρθένος, πρέπει να γνωρίζετε πως δεν θα σας δοθεί έτσι εύκολα. Κάθε άλλο, αφού τόσο η αγάπη όσο και το σεξ μαζί της θα απαιτήσουν εκ μέρους σας πολλή υπομονή. Όταν αποφασίσει ότι της κάνετε, όμως, θα σας επιτρέψει να δείτε το πάθος και τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από το ατάραχο παρουσιαστικό της. Τη γυναίκα Παρθένο δεν τη συγκινεί η υπερβολική επίδειξη πλούτου και απολαμβάνει τα δώρα που έχουν πρακτική χρησιμότητα. Με άλλα λόγια, τα λουλούδια μπορεί να είναι όμορφα, αλλά αν μπορούσε να διαλέξει η ίδια, θα προτιμούσε είτε βιβλία, είτε κάτι που της είναι χρήσιμο και απαραίτητο. Έλκεται εξαιρετικά από την ευφυία του άλλου, κι αν την κάνετε να νιώσει πως γνωρίζετε πράγματα που η ίδια αγνοεί, τότε θα της ξυπνήσετε το ενδιαφέρον της και θα την εντυπωσιάσετε. Η διστακτικότητά της στον έρωτα είναι έμφυτη, και ακόμα κι αν είναι τρελή για σας, θα της πάρει χρόνο να σκεφτεί όλες τις πιθανές επιλογές της και να βεβαιωθεί ότι έχει ένα plan B για την περίπτωση που η σχέση αυτή δεν λειτουργήσει μακροπρόθεσμα. Μερικοί πιστεύουν ότι αυτό την κάνει λιγότερο παθιασμένη ή αφοσιωμένη σύντροφο, αλλά πρόκειται για λάθος εκτίμηση. Μια τέτοια γυναίκα έχει την ισχυρή ικανότητα να αγαπά και να είναι πολύ σεξουαλική, αλλά είναι παράλληλα προσεκτική από τη φύση της και διακατέχεται από μια ισχυρή επιθυμία να αυτοπροστατευθεί. Αν καταφέρετε να διαλύσετε τις άμυνές της, θα ανακαλύψετε έναν σύντροφο που ξέρει να αγαπά και είναι σεξουαλικά πολύ συνεργάσιμος και δοτικός. Μπορεί να της πάρει καιρό να σας ερωτευτεί, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια αγάπη που έχει τις προϋποθέσεις να διαρκέσει για μια ολόκληρη ζωή.

Πώς να «ρίξετε» μια γυναίκα Ζυγό:
Η γυναίκα Ζυγός θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής, και περιμένει να αντιμετωπίζεται ως το πιο σημαντικό πρόσωπο σε όποιο χώρο κι αν βρίσκεται. Για να την αποπλανήσετε, πρέπει να είστε τόσο καλός ακροατής όσο και δεινός συνομιλητής. Της αρέσει να μαθαίνει καινούργια πράγματα, αλλά πάνω απ ‘όλα να μιλά για τον εαυτό της και τα ενδιαφέροντά της. Αν της ενθαρρύνετε αυτό το χαρακτηριστικό, θα σας λατρέψει. Για μια γυναίκα Ζυγό, το σεξ συνήθως έρχεται δεύτερο στις σχέσεις αγάπης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως της λείπει το πάθος. Σε νεαρή ηλικία δημιουργεί πολλές παθιασμένες σχέσεις, αλλά μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας αποκτά την ισχυρή επιθυμία να αράξει. Μπορεί να είναι λίγο τεμπέλα στον έρωτα, έτσι θα χρειαστεί να της κρατήσετε τεταμένο το ενδιαφέρον. Κι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε, είναι να της επιτρέψετε να είναι το αστέρι της σχέσης σας. Πρέπει επίσης να της δίνετε τη δυνατότητα να υπερηφανεύεται για τη δική σας προσωπικότητα και εμφάνιση, καθώς θέλει να νιώθει πως είναι στο πλάι κάποιου το ίδιο ιδιαίτερου και εντυπωσιακού, όπως η ίδια. Αν θέλετε να έχετε τακτική σεξουαλική επαφή μαζί της, σιγουρευτείτε πως εκπληρώνετε όλες τις επιθυμίες της. Κάντε της κοπλιμέντα για το σώμα της, καθώς δεν κουράζεται ποτέ ν΄ακούει πόσο υπέροχη είναι. Λόγω της έμφυτης εναλλαγής των διαθέσεών της, μην περιμένετε πως το σεξ μαζί της θα χαρακτηρίζεται από κανονικότητα και σταθερότητα. Μπορεί, δηλαδή, να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για μια εβδομάδα, και μετά να χάνει το σεξουαλικό της ενδιαφέρον για το υπόλοιπο του μήνα. Μπορείτε, ωστόσο, να περιορίσετε την κυκλοθυμία της, αν δείξετε πως ενδιαφέρεστε περισσότερο γι΄αυτές τις διακυμάνσεις της διάθεσής της. Αν νιώθει ότι τις κατανοείτε, θα δείξει μεγαλύτερη προθυμία να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας. Δεν είναι εύκολο να κρατήσετε τεταμένο το ενδιαφέρον μιας γυναίκας Ζυγού, αλλά αν την αφήνετε να λάμπει τόσο φωτεινά όσο θέλει, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μαζί της έναν έρωτα μακράς διάρκειας. Η πλήξη είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να τη χάσετε, έτσι βεβαιωθείτε πως δεν αφήνετε τη σχέση να τελματώσει μέσα σε μια πληκτική καθημερινότητα.

Πώς να «ρίξετε» μια γυναίκα Σκορπιό:
Για να γοητεύσετε μια γυναίκα Σκορπιό, πρέπει να είστε υπομονετικοί και πρόθυμοι να την αφήσετε να κρατά τα ηνία της σχέσης. Όταν μιλά, δώστε της όλη την προσοχή σας, και κάθε φορά που της εξιστορείτε πράγματα, μιλήστε της με πραγματικά δεδομένα και όχι με επιφανειακές φανφάρες. Το ραντεβού με μια γυναίκα Σκορπιό μπορεί να είναι μια πολύ διασκεδαστική εμπειρία, καθώς είναι πιο πιθανό πως θα προτιμήσει να πάτε για ιστιοπλοΐα, παρά σινεμά. Μην αφήνετε, όμως, την άγρια ​​πλευρά της να σας ξεγελάσει, πιστεύοντας πως θα πρόκειται για μια εύκολη κατάκτηση, και μην περιμένετε πως θα κάνετε σεξ μαζί σας από το πρώτο ραντεβού. Όταν θα νιώσει έτοιμη για σεξ, να είστε βέβαιος πως θα τη βρείτε πολύ σεξουαλική έως και εκρηκτική στην κρεβατοκάμαρα. Θα σας πάρει χρόνο να κερδίσετε την αγάπη της, αλλά μόλις σας ερωτευτεί θα τα δώσει όλα για τη σχέση. Συνήθως είναι πολύ κτητική με εκείνους που αγαπά, αλλά αν την αφήσετε να κάνει ό,τι της βγαίνει με φυσικότητα, θα σταθεί ένας απόλυτα αφοσιωμένος σύντροφος. Μην την κοροϊδέψετε ποτέ, γιατί μια γυναίκα Σκορπιός δεν συγχωρεί και δεν ξεχνά. Αν νιώσει ότι την έχετε αδικήσει με κάποιο τρόπο, δεν θα σας αφήσει ποτέ να το ξεχάσετε. Η γυναίκα Σκορπιός είναι από τις πιο περίεργες και αδιάκριτες γυναίκες του ζωδιακού. Για να την κρατήσετε ευτυχισμένη, πρέπει να βρίσκετε συνεχώς νέους τρόπους να ικανοποιείτε την περιέργειά της. Οι διανοητικές αναζητήσεις είναι καλές σ΄αυτή την περίπτωση, αλλά και οι σεξουαλικές, καθώς σ΄αυτό τον τομέα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την περιέργειά της προς όφελός σας. Δεν πρόκειται να αρνηθεί να πειραματιστεί με μια νέα στάση ή ένα καινούργιο σεξουαλικό παιχνίδι, έτσι εκμεταλλευόμενος αυτό το στοιχείο της προσωπικότητάς της θα κρατήσετε τη σεξουαλική σας ζωή ενδιαφέρουσα. Αποφύγετε τις διαφωνίες μαζί της, γιατί δεν κάνει εύκολα πίσω, και δεν το θεωρεί καν ελάττωμα. Αντίθετα, είναι περήφανη που δεν επιτρέπει στους άλλους να της αλλάζουν απόψεις. Αν της επιτρέπετε να διατηρεί την περηφάνια της χωρίς να χρειαστεί να δώσει μάχη, θα σας σέβεται και θα σας ερωτευτεί πολύ πιο εύκολα.

Πώς να «ρίξετε» μια γυναίκα Τοξότη:
Μια γυναίκα Τοξότης είναι διασκεδαστική, εξωστρεφής, και απολαμβάνει τη σεξουαλική της έκφραση. Αν σκοπεύετε να την αποπλανήσετε, κανονίστε ένα υπαίθριο ραντεβού μαζί της. Ο Τοξότης ποθεί την περιπέτεια, και απολαμβάνει τις ατέρμονες συζητήσεις. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε, είναι να της ζητήσετε να σας μιλήσει για τον εαυτό της. Της αρέσει να δίνει συμβουλές, οπότε φροντίστε να φέρετε προς συζήτηση ένα θέμα το οποίο θα της επιτρέψει να μοιραστεί μαζί σας τη διορατικότητά της. Το ραντεβού με μια γυναίκα Τοξότη απαιτεί τολμηρό πνεύμα. Η ίδια βλέπει τα πάντα ως πιθανές προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης, και μισεί την πλήξη. Ο ρομαντισμός είναι πολύ σημαντικός, αλλά μην περιμένετε να σας ερωτευτεί αμέσως. Μόλις όμως σας ερωτευτεί, θα σας είναι πιστή, φωτίζοντας κάθε πτυχή της ζωής σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ότι μια γυναίκα Τοξότης έχει ελάχιστη ανοχή στη δυσαρέσκεια και το αίσθημα δυστυχίας. Αν για κάποιο λόγο πιστέψει ότι μια σχέση μαζί σας θα είναι δύσκολη ή γεμάτη συναισθηματικές συγκρούσεις, τότε θα φύγει. Είναι σύνηθες για εκείνη, να έχει πολλαπλές, έντονες ερωτικές σχέσεις σε όλη της τη ζωή, κι αυτό γιατί δεν βολεύεται σε μια σχέση που τη δυσαρεστεί με οποιονδήποτε τρόπο. Για ένα πετυχημένο ραντεβού με μια γυναίκα Τοξότη, θα πρέπει να αγαπάτε τα ταξίδια και να είστε ελεύθερο πνεύμα. Για αυτήν, η ζωή είναι μια μεγάλη περιπέτεια, θέλει να νιώθει πως τίποτα δεν πρόκειται να την εμποδίσει να ζήσει τη ζωή της στο έπακρο, και περιμένει από σας να είστε ρομαντικοί και αυθόρμητοι. Αν καταφέρετε να συμβαδίσετε μαζί της, θα σας χαρίσει μια μονίμως διασκεδαστική ερωτική ζωή. Αν την απογοητεύσετε, ωστόσο, θα σας απορρίψει και θα βρει άλλον πριν προλάβετε ν΄ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας.

Πώς να «ρίξετε» μια γυναίκα Αιγόκερω:
Για να γοητεύσετε μια γυναίκα Αιγόκερω, θα πρέπει να έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ και να είστε πρόθυμοι να περιμένετε πότε θα αποφασίσει εκείνη να σας ανοιχτεί. Στην αρχή είναι τυπική και πολύ επιφυλακτική, δεδομένου ότι δεν της αρέσει να επενδύει πολύ χρόνο σε κάποιον, για τον οποίο δεν είναι απόλυτα σίγουρη. Θα την εντυπωσιάσετε, αν της δείξετε πως ξέρετε να εκτιμάτε τα φίνα πράγματα, αλλά βεβαιωθείτε πως δεν έχετε δαπανήσει χρήματα απερίσκεπτα, καθώς αυτό θα μπορούσε να την ξενερώσει. Μια γυναίκα Αιγόκερως θέλει να κυριαρχεί στις σχέσεις της, έτσι δώστε της τουλάχιστον την ψευδαίσθηση ότι όλα είναι υπό τον έλεγχό της. Είναι απίθανο να φτάσετε στο κρεβάτι μαζί της από το πρώτο ραντεβού, και αν την πιέσετε σ΄αυτό το θέμα, κατά πάσα πιθανότητα θα σας βγάλει από τη ζωή της. Έχει την ανάγκη να αισθάνεται άνετα με τον σεξουαλικό της σύντροφο, γι΄αυτό δώστε της όσο χρόνο χρειάζεται για να το αποφασίσει. Μόλις το κάνει, θα ανταμειφθείτε με την άκρως ερωτική και σεξουαλική ενεργητικότητά της, και αυτή θα πιστεύει ότι σας αποπλάνησε. Ένα μουσείο τέχνης είναι μια καλή επιλογή για πρώτο ραντεβού με μια γυναίκα Αιγόκερω. Η ευφυΐα είναι από τα μεγαλύτερα ατού που εκτιμά στους άντρες, έτσι βεβαιωθείτε πως έχετε κάτι ενδιαφέρον να της πείτε για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Θα σας κρίνει ως ένα βαθμό με βάση το νοητικό σας επίπεδο, οπότε αν δεν είστε σε θέση να συζητήσετε για την τέχνη, τότε δοκιμάσετε με μια συναυλία. Αν καταφέρετε να την κάνετε να γελά και να νιώθει άνετα, θα δείξει μεγαλύτερη προθυμία να υποκύψει στα θέλγητρά σας. Σε κάθε περίπτωση, μετά την πρώτη σας καυτή νύχτα, επικοινωνήστε μαζί της την αμέσως επόμενη μέρα, αφού δεν πρόκειται να σας περιμένει. Αν δεν ακούσει νέα σας σύντομα, μπορεί να αποφασίσει ότι ήταν ένα λάθος.

Πώς να «ρίξετε» μια γυναίκα Υδροχόο:
Επιφανειακά, μια γυναίκα Υδροχόος φαίνεται γεμάτη αντιφάσεις. Λαχταρά για ρομαντική σχέση, αλλά είναι επίσης πρακτική και μερικές φορές μοιάζει ψυχρή και απόμακρη. Γίνεται σπουδαία ερωτική σύντροφος, αλλά μόνο αφού πειστεί ότι σας ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από μια σύντομη περιπέτεια. Λατρεύει τις καλές συζητήσεις, και δεν της αρέσει να μένει στα συνηθισμένα. Για να την αποπλανήσετε, εστιάστε στις πολλαπλές πτυχές της προσωπικότητάς της. Είναι βέβαιο πως θα έχει ολόκληρη λίστα από χόμπι και ενδιαφέροντα, γι΄αυτό κάντε τον κόπο να μάθετε πέντε πράγματα για μερικά από αυτά. Η ίδια θα σας κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας μέχρι να σιγουρευτεί ότι το ενδιαφέρον σας για κείνη είναι ειλικρινές. Το ιδανικό ραντεβού μαζί της θα πρέπει να περιλαμβάνει γεύμα με εκλεκτό μενού, ενώ τα χόμπι της είναι τόσο διαφορετικά, που όλο και κάποιο θα ταιριάζει για συνέχεια του δείπνου σας. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε μέχρι την επίσκεψη σε μια γκαλερί ή σε ένα μουσείο επιστημών. Φροντίστε ο διάλογός σας να ρέει με φυσικότητα, κι αν κολλήσετε κάποια στιγμή και δεν βρίσκετε θέμα, ζητήστε της να σας μιλήσει για ένα από τα χόμπι της. Μόλις φέρετε τη γυναίκα Υδροχόο στο κρεβάτι σας, η ανταμοιβή σας θα είναι μια πολύ ευφάνταστη ερωτική σύντροφος. Δεν θέλει απλά να εξερευνεί το πάθος. Θέλει να δοκιμάζει νέα και μοναδικά πράγματα σε τακτική βάση. Αν σας ιντριγκάρουν αποκλίνουσες πλευρές του σεξ, τότε η γυναίκα Υδροχόος είναι μια εξαιρετική επιλογή. Δώστε της να καταλάβει ότι είναι για σας κάτι περισσότερο από ένα σεξουαλικό ταίρι, όμως, αλλιώς «θα φάτε πόρτα» πολύ γρήγορα.

Πώς να «ρίξετε» μια γυναίκα Ιχθείς:
Πρέπει να έχετε ταλέντο στο ρομαντισμό, καλή αίσθηση του χιούμορ και να είστε καλός ακροατής, για να προσελκύσετε μια γυναίκα Ιχθύς. Ωστόσο, μόλις κερδίσετε την προσοχή της, θα σας ανοιχτεί πολύ γρήγορα. Το σεξ μαζί της μπορεί να είναι εκρηκτικό, και δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθείτε στην κρεβατοκάμαρα. Μια γυναίκα Ιχθύς απολαμβάνει όλες τις δραματικές τέχνες, έτσι ο χώρος που θα διαλέξετε για το πρώτο σας ραντεβού δεν θα σας δυσκολέψει ιδιαίτερα. Θα απολαύσει επίσης σε μεγάλο βαθμό μια έντονη συζήτηση σχετικά με την πνευματικότητα και τη μεταφυσική, και αν αυτή η συζήτηση συνοδευτεί και με ένα ποτήρι κρασί, ακόμα καλύτερα. Η γυναίκα αυτή απολαμβάνει τα κοπλιμέντα που γίνονται τη σωστή στιγμή, ανεξάρτητα αν τα έχει ήδη ξανακούσει. Θα ευχαριστηθεί πολύ, αν νιώσει ότι είστε ειλικρινής μαζί της. Κι είναι εύκολο να καταλάβει αν είστε ειλικρινής, γιατί είναι εξαιρετικά διαισθητική. Θα καταλάβει αμέσως αν το μόνο που ψάχνετε είναι το σεξ, γι΄αυτό καλύτερα να παίζετε μαζί της με ανοιχτά χαρτιά. Παρά το γεγονός ότι έχει μια πολύ έντονη σεξουαλική φύση, θέλει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό και είναι απίθανο να σας επιτρέψει να την πάτε στο κρεβάτι από τα πρώτα σας ραντεβού. Αν της ανοίξετε την καρδιά σας και της αποκαλύψετε μερικά μυστικά σας, θα νιώσει αμέσως πιο δεμένη μαζί σας. Κι αυτή η σύνδεση θα σας οδηγήσει στην κρεβατοκάμαρά της γρηγορότερα από τις οποιεσδήποτε συμβουλές αποπλάνησης που θα μπορούσε ο καθένας να σας δώσει. Αν θέλετε να έχετε μια μακροχρόνια σχέση μαζί της, αποφύγετε να πληγώσετε τα αισθήματά της. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητη από τη φύση της, και δεν συγχωρεί ούτε ξεχνά γρήγορα. Αν η καρδιά της τραυματιστεί, της παίρνει πολύ χρόνο και προσπάθεια για να μπορέσει να ανοιχτεί ξανά και να κάνει μια καινούργια αρχή, εν προκειμένω μια ερωτική σχέση μαζί σας. Το ραντεβού με μια γυναίκα Ιχθύς δεν είναι πάντα εύκολο λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα της, αλλά η δοτική της προσωπικότητα και η περιπετειώδης σεξουαλική φύση τη την κάνουν ιδανικό ταίρι για έναν άνθρωπο που έχει λίγη υπομονή. Κάντε τη να νιώσει υπέροχα, και ποτέ δεν θα σας εγκαταλείψει.

Δείτε επίσης...

Ζώδια 8400799790673387521
item