Οίκος ευγηρίας άφηνε τους ηλικιωμένους να κάνουν σεξ με πόρνες!

Ένας οίκος ευγηρίας έχει τεθεί υπό έρευνα από τις Βρετανικές Αρχές, ύστερα από την αποκάλυψη πως καλούσε πόρνες για τους ηλικιωμένους και ...

Ένας οίκος ευγηρίας έχει τεθεί υπό έρευνα από τις Βρετανικές Αρχές, ύστερα από την αποκάλυψη πως καλούσε πόρνες για τους ηλικιωμένους και ανάπηρους κατοίκους του, οι οποίοι είναι ανίκανοι να κάνουν σεξ με άλλον τρόπο, με την πρόφαση πως εκπλήρωνε τις «βασικές τους ανάγκες».

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον οίκο ευγηρίας Chaseley στο Σάσεξ της Αγγλίας, ύστερα από καταγγελίες που έγιναν από τοπικούς κατοίκους σχετικά με τις ανησυχίες τους πως οι ηλικιωμένοι έπεφταν θύματα εξαπάτησης.

Το προσωπικό του οίκου υπερασπίστηκε τις ενέργειές του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτός ήταν ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να ικανοποιηθούν οι πρωτόγονες ανάγκες των κατοίκων του. Αποκάλυψαν επίσης πως οι πόρνες έμπαιναν μόνες τους με τους ηλικιωμένους στα δωμάτια, στην πόρτα των οποίων το προσωπικό τοποθετούσε μια κόκκινη κάλτσα, ως ένδειξη για να μην τους ενοχλήσουν!

Η Έλενα Μπάροου, πρώην διευθυντής του οίκου, δήλωσε: «Εφόσον κάποιος το ζητούσε, δεν είχαμε πρόβλημα να καλέσουμε μια επαγγελματία, κάποια που είχε εκπαιδευτεί για να το κάνει. Είναι γνωστό ως “η ξεχωριστή επίσκεψη”. Αν έχεις κατοίκους που χουφτώνουν το προσωπικό, ο καλύτερος τρόπος για να λύσεις το πρόβλημα είναι να προσλάβεις κάποια επαγγελματία που ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση.Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι αυτοί είναι εκνευρισμένοι, εξαιτίας της πρωτόγονής τους ανάγκης, την οποία δεν μπορούν να ικανοποιήσουν».
koolnews.gr

Δείτε επίσης...

Ροζ Σκάνδαλα 1632756261242212377
item