Κρατούν κυριολεκτικά στα χέρια τους τη ζωή του παιδιού τους

Συγκλονιστική ιστορία στην Κίνα. Οι γονείς ενός Κινέζου κρατούν το παιδί τους στη ζωή συμπιέζοντας χειροκίνητα έναν αναπνευστήρα χειρός ...


Συγκλονιστική ιστορία στην Κίνα. Οι γονείς ενός Κινέζου κρατούν το παιδί τους στη ζωή συμπιέζοντας χειροκίνητα έναν αναπνευστήρα χειρός 18 φορές το λεπτό εδώ και 5 χρόνια!

Ένας Κινέζος ζει εδώ και πέντε χρόνια κλινήρης στο σπίτι του υποστηριζόμενος από ιατρικά εργαλεία που τον κρατούν στη ζωή κατασκευασμένα από τους γονείς του!
Ο λόγος για τον 25χρονο Fu Xuepeng ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα έξω από ένα σουπερμάρκετ όταν οδηγώντας το μηχανάκι του έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

Κρατούν στα χέρια τους τη ζωή του παιδιού τους (2)

Όταν μεταφέρθηκε στο Taizhou First People’s Hospital οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή βλάβη στο νευρικό του σύστημα που είχε αποτέλεσμα να παραλύσει από το λαιμό και κάτω.
Μετά από τέσσερις μήνες νοσηλείας οι γονείς του αναγκάστηκαν να τον φέρουν σπίτι καθώς δεν είχαν τη δυνατότητα να καλύψουν τα νοσήλια.

Κρατούν στα χέρια τους τη ζωή του παιδιού τους (3)

Η μητέρα του Wang Lanqin και ο πατέρας Fu Minzu είχαν μόνο μία επιλογή – να τον απομακρύνει από το νοσοκομείο και να προσπαθήσουν να τον φροντίσουν οι ίδιοι στο σπίτι τους.
Αγόρασαν ένα αναπνευστήρα χειρός και είναι υποχρεωμένοι να τον συμπιέζουν χειροκίνητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να διατηρηθεί στη ζωή το παιδί τους.
Αυτή η κίνηση πρέπει να γίνεται 18 φορές το λεπτό και σε περίπτωση που καθυστερήσουν πάνω από τρία λεπτά ο γιος τους θα χάσει τη ζωή του.

Κρατούν στα χέρια τους τη ζωή του παιδιού τους (4)

Διάλειμμα κάνουν λίγη ώρα το βράδυ καθώς ο μικρότερος αδελφός του κατασκεύασε ένα αναπνευστήρα ο οποίος τοποθετείται στο τοίχο και λειτουργεί με ένα έμβολο το οποίο μετακινείται με ηλεκτρικό ρεύμα.
Ωστόσο, το υψηλό κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας τους αναγκάζει να χρησιμοποιούν το μηχάνημα μόνο λίγες ώρες τη νύχτα.

Κρατούν στα χέρια τους τη ζωή του παιδιού τους (5)

Δείτε επίσης...

Κόσμος 6256180616523876987
item