Πέφτουν στις ρόδες των αυτοκινήτων και ζητούν χρήμα για να μην κάνουν μήνυση

Ένα νέο κόλπο για να κερδίζουν γρήγορα και εύκολα χρήμα έχουν βρει απατεώνες, ιδίως αλοδαποί που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια στην Πάτρ...

Ένα νέο κόλπο για να κερδίζουν γρήγορα και εύκολα χρήμα έχουν βρει απατεώνες, ιδίως αλοδαποί που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα και επιβιώνουν μέσω της μικροεγκληματικότητας.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr στήνουν καρτέρι σε δρόμους κατά προτίμηση όταν αυτοί δεν έχουν κίνηση, άρα και αυτόπτες μάρτυρες και υποδυόμενοι ότι τους διασχίζουν, πετιούνται ξαφνικά μπροστά στις ρόδες των αυτοκινήτων, με κίνδυνο ακόμη και να τραυματιστούν σοβαρά.

Στη συνέχεια αρχίζουν να επιτίθενται στους οδηγούς υποδυόμενοι τα θύματα και επικαλούμενοι απροσεξία από την πλευρά τους και αντί να μεταφερθούν σε κάποιο νοσοκομείο, προτιμούν να ζητήσουν χρήματα για να μην κάνουν μήνυση!!!

Τα περιστατικά έχουν αρχίσει να πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα και οι παθόντες φοβούμενοι ότι θα μπλέξουν προτιμούν να πληρώνουν ποσά που κυμαίνονται απο 50 έως 200 ευρώ (τόσα ζητούν ανάλογα με τη ...σοβαρότητα του ατυχήματος).

Σε πολλές περιπτώσεις για τη δουλειά επιλέγονται παιδιά που είναι πιο ευέλικτα αλλά και πιο εύκολα να προκαλέσουν τρυφερότητα και συγκίνηση. Παραπλεύρως βρισκεται πάντα ένας γονιός που έχασε για λίγο το παιδί από την προσοχή του.

Τα περισσότερα κρούσματα έχουν παρατηρηθεί στην περιοχή της Μεσσάτιδας, αλλά και στα Βραχνέικα και στην περιοχή των Μποζαϊτίκων ιδίως βραδινές ώρες.

Δείτε επίσης...

Απάτες 7056086514414056872
item