Γιατί οι άντρες αγαπούν τις Σκύλες…

“Μα γιατί να γίνομαι χαλί να με πατήσει  και αυτός να τρέχει πίσω από άλλες;” αναρωτιόμαστε όλες! 

“Μα γιατί να γίνομαι χαλί να με πατήσει  και αυτός να τρέχει πίσω από άλλες;” αναρωτιόμαστε όλες! 

Η αλήθεια είναι ότι αυτό γίνεται επειδή όταν παρέχεις σε κάποιον όλα όσα σου ζητά και όλα του τα καπρίτσια στο τέλος βαριέται και ψάχνει για λίγη δράση.

Παράλληλα του αρέσει κιόλας το γεγονός ότι θα πέθαινες για χάρη του και ότι θα έκανες οποιαδήποτε χάρη σου ζητούσε.Με αποτέλεσμα να :

α)Σε θεωρεί δεδομένη και να μην φοβάται να σου ρίξει κέρατο και
β)να ψάχνει για κάποια που να του κουνάει την ουρά με τον πονηρό τον τρόπο δηλαδή μια Σκύλα!

Η Σκύλα ξέρει καλά τον ρόλο της, ξέρει ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να βγει μαζί του.

Αυτός για παράδειγμα ένα βράδυ σε παίρνει τηλέφωνο και σου λέει ότι θέλει να συναντηθείτε οπωσδήποτε και ότι θα πληρώσει αυτός το ξενοδοχείο των 3 αστέρων. Εσύ τρελαίνεσαι γι'αυτόν και δε θα σε χαλούσε μια νύχτα μαζί του αλλά για σένα είναι 20 χιλιόμετρα μακριά και μόλις γύρισες κουρασμένη από την δουλειά.
Εσύ τι του λες λοιπόν εκείνη τη στιγμή; Κάτι πονηρό φυσικά: “Οκ. Έρχομαι περίμενε με εκεί και δε θ’αργήσω!”. Μετά από τρεις ώρες καθυστέρησης....

(που δεν έχεις εμφανιστεί βέβαια) τον παίρνεις τηλέφωνο και του λες : “Συγγνώμη γλύκα μου αλλά τελικά δε μπορώ να έρθω,μου συνέβη κάτι επείγον!”.

Και έτσι αυτός θα αναρωτιέται τι το πιο επείγον συνέβη από αυτόν και θα κολλήσει πιο πολύ μαζί σου , θα έχει πεισμώσει πλέον. Άσε που τον έβαλες να πληρώσει τσάμπα και γλίτωσες και τα λεφτά για ταξί!

Έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζεις όταν σε θυμάται του καλού καιρού και σε βάζει να κάνεις ολόκληρες διαδρομές αντί να έρθει αυτός σε εσένα. Ακόμη και αν βάφεις τα νύχια σου πρέπει να του πεις: “Συγγνώμη αλλά είμαι απασχολημένη τώρα!”.

Γι΄αυτό λοιπόν οι άντρες αγαπούν τις Σκύλες είναι δύσκολες,τσαχπίνες και δεν δίνονται εύκολα…

Μην ξεχάσεις όμως να του δώσεις το “έπαθλο” του κάποια στιγμή,γιατί μπορεί να θεωρήσει ότι απλά παίζεις μαζί του!

Tip: Αν ο άντρας σου σου τα παρέχει όλα,να το εκτιμήσεις γιατί δύσκολα βρίσκονται τέτοιοι!
tsixlofoyska.gr

Δείτε επίσης...

Σχέσεις 905958007915315045
item