Παραμύθια ο κινδυνος από τα καυσόξυλα

Η πρώτη μεγάλη αντίσταση του λαού: ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ! και πονάει πολύ τους μαφιόζους του πετρελαίου! Μη καίτε πετρέλαιο, μόνο ξύλα ή...

Η πρώτη μεγάλη αντίσταση του λαού: ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ! και πονάει πολύ τους μαφιόζους του πετρελαίου!
Μη καίτε πετρέλαιο, μόνο ξύλα ή ηλεκτρικό.
Συμφέρουν περισσότερο...
και δίνετε συνάμα ένα σκληρό μάθημα κατά των καρτέλ και των νοσηρών της κυβέρνησης!


Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ!:

Η ασκούμενη σταθερά από τα ελγεχόμενα Μ.Μ.Ε τρομοκρατία δεν θα περάσει!
Τίποτε δεν συμβαίνει με τα ξύλα και τα τζάκια!
Πρόκειται για να κομπίνα προστασίας του καρτέλ πετρελαίου (ΒΑΡΔΙΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΛΑΤΣΗΣ) που βλέπουν φέτος με την καταφυγή στα ξύλα, το πετρέλαιό τους να μένει απούλητο!
΄Ετσι επιστρατεύθηκαν οι γνωστοί τρομοκράτες γιατροί ...για να μας αναλύσουν τάχα μου επιστημονικά , τους κινδύνους που διατρέχει η υγεία μας ... αν προτιμούμε ξύλα κι όχι πετρέλαιο για τη θέρμανσή μας!

  
Ποιόν κοροϊδεύουν οι αλητάμπουρες;
Η αιθαλομίχλη που επιβαρύνει την Αθήνα προϋπάρχει των καυσοξύλων εδώ και πολλά χρόνια η δε επιβάρυνση του περιβάλλοντος είναι αυστηρώς επίτευγμα του πετρελαίου και ουδενός άλλου!
Από που τα βγάλανε όλα αυτά που μας κοπανάνε. Η Ελλάς επιβίωσε με καυσόξυλα επί αιώνες! Τα προβλήματα άρχισαν με την επέλαση του πετρελαίου που μαγαρίζει όλη την ατμόσφαιρα...
Οι αλήτες του καρτέλ και τα τσανάκια τους μας τρομοκρατούν, αναίσχυντα, πρόστυχα με ένα στόχο: Να μην χάσουν τα κέρδη τους, αφού φέτος οι περισσότερες πολυκατοικίες αρνούνται να προμηθευτούν πετρέλαιο. Να συνεχιστεί θέλητα ή αθέλητα το σαμποταζ κατά των αρπακτικών Βαρδινογιαννέων και Λάτσηδων!Ως προς το λαθρεμπόριο πετρελαίου ξεχάστε το..δικό τους θέμα..

Διαβάστε το , κι αν έχετε τζάκι φουλάρετέ το... αρκεί να βάζετε ξυλα αγνά κι όχι κάδρα επεξεργασμένα...
Η αλητεία έφτασε στο σημείο για να προστατεύσει τους μεγαλοκαρχαρίες του πετρελαίου, να μιλάει για ..φορολόγηση του ξύλου. Πάρτε το χαμπάρι μας κυβερνάνε σπείρες και μαφίες!

Να γιατί ουρλιάζουν για το νέφος... Προτάσεις για φόρο στα καυσόξυλα;...
Τελικά τίποτα δεν γίνεται τυχαία σε τούτη εδώ την ρημάδα Χώρα ...
Αφού εδώ και αρκετές ημέρες αφού ήρθαν τα αποτελέσματα για την πτώση της κατανάλωσης του πετρελαίου κατά 50% .

Αφού δεν μπορούν περιορίσουν την χρήση βιομάζας που ήταν απαγορευμένη πάνω απο 30 χρόνια ενώ στην ''καθυστερημένη'' Ευρώπη ειναι η πρώτη λύση για θέρμανση ...


Οι εγκέφαλοι αποφάσισαν! 
Για το νέφος της Αθήνας φταίνε τα τζάκια, μάλιστα κάποιοι βγήκαν και... με ελαφρά την καρδία λένε και δηλώνουν προς άπαντες τηλεθεατές χαζούς και μή ...Ένα τζάκι ρυπαίνει όσο ένας καυστήρας πετρελαίου πολυκατοικίας 25 διαμερισμάτων!

Μέγα ψέμα αφού το λέει βέβαια η κάθε τηλεπερσόνα που οι σπουδές της ειναι σε επίπεδο τηλεπεριοδικών αλλά πληρώνεται από τους πετρελαιάδες ....Τι έπεσε στο τραπέζι ; Φόρος για τα καυσόξυλα δηλαδή αφού είδαμε οτι αντιδράσαμε οι Έλληνες γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς στα καυσόξυλα να βάλουμε φόρο και στα ξύλα ...

Θα δούμε και συνεργεία να κάνουν έλεγχο στις πυλωτές και στις αποθήκες αν έχουν καυσόξυλα να ζεσταθούν και σαμποτάρουν το κράτος μη βάζοντας πετρέλαιο;

Το να μειώσει την φορολογία στο φυσικό αέριο και να καταναλώνει φυσικό αέριο αν θέλουμε να ζεσταθεί ο Έλληνας δεν τον συζητάμε; Μόνο φόρους και τίποτε άλλο;

Ποιο πανεπιστήμιο μέτρησε τους ρύπους ενός καυστήρα βιομάζας απο ένα καυστήρα πετρελαίου; Που είναι το κράτος να πάρει θέσει, δεν πρέπει ο Υπουργός ενέργειας να κάνει επίσημες ανακοινώσεις;

To νέο μεγάλο κόλπο του καπνού και της ...Αιθαλομίχλης Πίσω από το κάθε κράξιμο και το κάθε πρωτοσέλιδο μιας κάποιας φυλλάδας, κρύβονται πάντα ισχυρά συμφέροντα!
Λες και ήταν χθες, όταν κάποιος Υπουργός ζητούσε να του φέρουν ένα πεθαμένο από το νέφος που έπνιγε τότε την Αθήνα!

Σε αυτό τον τόπο δεν θα αλλάξει τίποτε αν δεν αλλάξουμε εμείς!
Δεν θα αλλάξει αν συνεχίσουμε να εκλέγουμε τους ίδιους ανθρώπους που έχουν την απόλυτη ευθύνη για την κατάντια της Πατρίδος μας!

Πίσω απο το κάθε κράξιμο και το κάθε πρωτοσέλιδο μιας κάποιας φυλλάδα κρύβονται πάντα ισχυρά συμφέροντα!
Για θυμηθείτε οι παλαιότεροι από εμάς το κόλπο της τότε απόσυρσης των αυτοκινήτων στις αρχές του 90, χιλιάδες οι πλαστές και οι εικονικές αποσύρσεις πήγε κανείς φυλακή; Τότε ούρλιαζαν οι φυλλάδες για το νέφος της Αθήνας ,αλλάξαμε όλοι αυτοκίνητα, γέμισαν μίζες οι κρατούντες και γέμισαν λεφτά οι αντιπροσωπείες, κάποιοι απο τους πολιτικούς λαδώθηκαν και τα άρπαξαν χοντρά και εμείς μάθαμε για τα πράσινα αυτοκίνητα και τα πράσινα τέλη, έφυγε το νέφος της Αθήνας όχι βέβαια απλά οι φυλλάδες το ξέχασαν!

Πρόσφατα ο αδιάφθορος Τσάρος της Οικονομίας Παπακωσταντίνου μαζί με τον Παπανδρέου που Κυβερνούσε μια χώρα διεφθαρμένων κατά δήλωση του, καθόρισαν το τύπο των ρύπων και την αύξηση των τελών κυκλοφορίας κατά 100% όταν ουρλιάζοντας τότε εναντίον της τότε κυβέρνησης για την μείωση των τελών ταξινόμησης στα μεγάλα αυτοκίνητα!

Το σχέδιο απλό να αλλάξουν οι Έλληνες τα αυτοκίνητα και να την γαζώσουν πάλι οι ίδιοι ,Να τα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων για τα πράσινα αυτοκίνητα ....Που φτάσαμε; να ξεπουλάμε τα αυτοκίνητα για ένα κομμάτι ψωμί όταν οι σοφοί του Υπουργείου για το ίδιο κινητήρα ζητάνε τέλη κυκλοφορίας για το ίδιο κινητήρα τα διπλάσια τέλη με μόνο κριτήριο την ημερομηνία έκδοσης της αδείας του αυτοκινήτου ... (2010 και μετά)

Αποτέλεσμα σταμάτησαν οι κλοπές των μεγάλων αυτοκινήτων απο τους Σκοπιανούς, Αλβανούς και Ρουμάνους αφού ήταν πλέον συμφέρουσα η αγορά παρά η κλοπή ...Ποιοί έχασαν μα μόνο οι Έλληνες, ποιος έχει υβριδικό μόνο οι βουλευτές του Πασόκ!

Βλέπεις μια LEXUS έχει τέλη κυκλοφορίας 0 ευρώ ενώ ενα 1600 δεκαετίας χτυπάει και 300 ευρώ να μη σου πω!

Αποτέλεσμα παρέδωσαν τις πινακίδες οι μισοί και οι άλλοι μισοί ξεπούλησαν τα αυτοκίνητα, έκλεισαν αντιπροσωπείες, βενζινάδικα ,συνεργεία ποιοι έχασαν; Μόνο εμείς!

Κάποιο έβαλαν στο μάτι ΔΕΗ , το κόλπο σωστά στημένο έβαλαν την ΔΕΗ να πληρώνει 54 λεπτά την Κιλοβατώρα ενώ την πουλούσε 14, ποιος κέρδισε μόνο οι εισαγωγείς φωτοβολταϊκών που ήταν απο την Γερμανία και μάλιστα τελευταία διαμαρτυρόμενοι για την εισαγωγή φθηνών φωτοβολταϊκών απο την Κίνα!

Τρέξανε οι Αγρότες και γέμισαν τα χωράφια με φωτοβολταϊκά χρεώθηκαν μέχρι το λαιμό αλλά άκουσον, άκουσον οι Τράπεζες δανείζουν μόνο με υποθήκη όχι του έργου αλλά της ακίνητης περιουσίας!

...Αυξάνονται τα τέλη της ΔΕΗ για την πράσινη ανάπτυξη και εμείς μάθαμε οτι Μπιρμπίλη και η παρέα του Παπανδρέου είναι στο κόλπο με τα φωτοβολταϊκά ...Ποιος είναι διορισμένος απο την Οικογένεια στην Τράπεζα Ελλάδος για την πράσινη ανάπτυξη είπαμε; Μα κάποιος απο τους υιούς Παπανδρέου!


Τώρα το νέφος του καπνού και το κόλπο της Αιθαλομίχλης !
Κάποιο αποφάσισαν να αυξήσουν το κόστος της θέρμανσης αυξάνοντας την τιμή του Πετρελαίου ...Μα υπάρχει σοβαρός οικονομολόγος που πιστεύει οτι μπορεί μια οικογένεια με ένα μισθό να ζεσταθεί με πετρέλαιο; Τώρα ανακαλύψαμε τα τζάκια και τις ξυλόσομπες ; Η ανάγκη κάνει τον κάθε άνθρωπο να ψάξει να βρέι τρόπο να ζεσταθεί, η φωτιά ειναι η παρέα του, είναι ο τόπος συνάντησης, είναι επιβίωση!

Τώρα προσπάθησαν να πουλήσουν θερμαντικά και δήθεν εφευρέσεις και κάποιο αφού είδαν οτι δεν πιάνουν ανακάλυψαν το νέφος του καπνού!

Εισαγωγές απο τα Βαλκάνια ξυλόσομπες, πέλετ καυσόξυλα !
Γέμισαν ευρώ οι Βούλγαροι και οι Αλβανοί αφού κόβουν λαθραία τα δάση μας και τα ξαναπουλάνε στους Πατριώτες μας και κάποιοι πέφτουν και θύματα αετονύχηδων που τους γδύνουν χωρίς να τους στέλνουν καν τα καυσόξυλα ...εκατοντάδες οι καταγγελίες !

Τώρα τι θα κάνουν θα πάρουν μέτρα λένε, τι θα κηρύξουν πόλεμο σε όσους χρησιμοποιούν σόμπες και τζάκια και δεν βάζουν πετρέλαιο ; Θα το δούμε και αυτό ;

Αν ήθελαν να καταπολεμήσουν το λαθρεμπόριο καυσίμων δεν θα μπορούσαν να αφήσουν χαμηλά την τιμή του φυσικού αερίου ;
Αλλά γνωρίζουν ότι το λάθροεμπόριο δεν γίνεται μόνο απο τα οχήματα αλλά απο τα καράβια ,πόσο έχει το ναυτικό πετρέλαιο 70 λεπτά το κέρδος τεράστιο βάζει σε πειρασμό ακόμη και και Άγιο

Να μην ξεχνάμε οτι μέχρι πέρυσι απαγορευόταν δια νόμου η εγκατάσταση καυστήρων βιομάζας για κεντρική θέρμανση !


Το επόμενο μεγάλο κόλπο είναι το νέφος του καπνού και δυστυχώς το νέφος της Αιθαλομίχλης !
Συμπέρασμα : τίποτε στην Ελλάδα δεν γίνεται τυχαία, κάποιοι πιστεύουν οτι το κάνουμε στο πόδι όχι, ¨ολα έχουν σχέδιο και όλα τα νομοσχέδια έχουν και στόχο και λόγο!

Κάποιοι θα κερδίσουν ακόμη και τώρα από την δυστυχία μας, κάποιοι θα θελήσουν να μας σώσουν απο το νέφος για να πεθάνουμε απο το κρύο!

Κάποιοι που μας έβαλαν να ξεπουλήσουμε τα ασφαλή αυτοκίνητά, μας έσπρωξαν στα ξανά στα 1000ράκια ....
Θα ξαναγεμίσουν οι στροφές με Εκκλησάκια και τάματα!
Εμείς τους αφήνουμε να σκοτώνουν τα πιαδιά μας ,να παγώνουν οι γονείς μας, να μην κάνουμε όνειρα ...
Τι στο διάβολο μας ποτίζουν πια ;;;;

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 6299384209125225440
item