5 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να τον παρατήσετε!

Και να βάλετε νέους και πιο υγιείς στόχους...

Και να βάλετε νέους και πιο υγιείς στόχους...

H γυναίκα έχει αναμφισβήτητα μία γεμάτη καθημερινότητα και συνεχείς υποχρεώσεις αλλά και επιδιώξεις που την κρατούν μονίμως σε εγρήγορση. Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν, έρχεται και το θέμα, άντρας στο οποίο, σύσσωμη η γυναικεία επιστήμη, σηκώνει τα χέρια ψηλά. Κι ενώ εμείς ως κορίτσια διαβάζουμε ή για την ακρίβεια μελετάμε και ξεκοκκαλίζουμε περιοδικά προκειμένου να γίνουμε καλύτερες σύντροφοι και φυσικά ερωμένες και ο καλός μας να μην έχει απολύτως κανένα παράπονο από εμάς, να μην αναφερθούμε στις μόνιμες δίαιτες για να είναι η μέση δαχτυλίδι, τα αγαπητά μας αγόρια το πολύ πολύ να προβληματιστούν για την τελευταία ισοπαλία της ομαδάρας! Αυτό λοιπόν, έχει ως αποτέλεσμα, ως σύντροφοι και εραστές να κάνουν μόνιμα φάουλ, να μην τα αντιλαμβάνονται καν και μάλιστα όταν τους επισημανθούν να μην τα... παραδέχονται! Παρακάτω, σας έχουμε τις πιο ενοχλητικές και απαράδεκτες αντρικές συμπεριφορές τις οποίες αν δεν μπορέσετε να αλλάξετε, καλά θα κάνετε να.... φύγετε!

1. Γίνεται... πιεστικός: Καλά δεν εννούμε να τον παρατήσετε επειδή σας ζήλεψε ή επέμεινε να πάτε κάπου, αλλά βρε κορίτσια, όταν εσείς του έχετε ξεκαθαρίσει ότι για δικούςσας λόγους δεν θέλετε να του... ανοίξετε την πίσω πόρτα σας και αυτός συνεχίζει τις πιέσεις σε σημείο εκνευρισμού, ε τότε τα πράγματα είναι σοβαρά. 'Η θα τον παρετε με το καλό και θα του εξηγήσετε ή θα βγάλετε την... μάγισσα που κρύβετε μέσα σας και πολύ απλά θα του δώσετε τα παπούτσια στο χέρι. Γιατί ως άντρας αυτό που ζητάει σίγουρα θα το βρει... Οπότε καλύτερα να έχετε προλάβει εσείς να δώσετε το τέλος. Τώρα θα μας πείτε ότι αυτό δεν είναι λόγος χωρισμού. Σίγουρα όχι αλλά αν οι σεξουαλικές σας συνευρέσεις έχουν γίνει εφιάλτης λόγω της εμμονής του αυτής, τότε ναι, αξίζει να του πείτε αντίο!

2. Πίνω πίνω και δεν με πιάνει: Όλοι μας έχουμε κατά καιρούς μεθύσει και θα ξαναμεθύσουμε διότι είναι στη φύση του Έλληνα τη χαρά του να τη συνδέει με το αλκοόλ. Αν λοιπόν ένα βράδυ βγει με τους φίλους του και γυρίσει τρεκλίζοντας, δώστε του άφεση και απλά βοηθήστε τον να βρει το δρόμο για το κρεβάτι. Αν όμως η αγάπη σας, κάθε φορά που βγαίνετε οι δυο σας, το ρίχνει στο ποτό με αποτέλεσμα στο τέλος να μην μπορεί, όχι να οδηγήσει αλλά ούτε να περπατήσει, τότε δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα. Σκεφτείτε να τον βγάζετε από το μαγαζί παραπατώντας ενώ δεκάδες μάτια σας κοιτούν, ή ακόμα χειρότερα να αρχίσει να φωνάζει και να βρίζει δυνατά. Δυστυχώς λίγα ρεζιλίκια συγκρίνονται με κάτι τέτοιο. Γι' αυτό λοιπόν, ή τον πάτε σε κλινική ή τον χωρίζετε.

3. Είναι αγενής: Η αλήθεια είναι ότι η ευγένεια είναι από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Δεν είπαμε φυσικά να υιοθετήσει συμπεριφορά άγγλου Λόρδου αλλά τους στοιχειώδεις τρόπους καλής συμπεριφοράς μπορεί να τους έχει. Αν για παράδειγμα στο φανάρι έρθει κάποιος να του καθαρίσει το τζάμι και αρχίσει να βρίζει και να φωνάζει ή στη χειρότερη πεταχτεί και έξω και αρχίσει να κυνηγά τον ανυποψίαστο βιοπαλεστή, τότε κάντε την όσο είναι ακόμα νωρίς. Ακόμα χειρότερα αν βγείτε σε μαγαζί και αντιμετωπίζει τους σερβιτόρους ως δούλους επειδή πολύ απλά αυτός πληρώνει, ναι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. Άνθρωπος που δεν είναι ευγενής, δεν ξεχωρίζει και πολύ από τα συμπαθή μας ζώα και δεν του αξίζει να έχει μία τέλεια σύντροφο! Εσάς εννούμε...

4. Συμπαθεί τις φίλες σας... πολύ: Ρωτήστε οποιαδήποτε γυναίκα ποιο θα ήταν το χειρότερο σενάριο ερωτικής φύσης και αν η συντριπτική πλειοψηφία δεν απαντήσει ο δικός μου να θέλει την κολλητή μου, τότε εμείς θα σκίσουμε τα πτυχία μας! Πρέπει επιτέλους οι άντρες να καταλάβουν τη λεπτή διαχωριστική γραμμή του συμπαθώ τις φίλες σου και του τις φαντάζομαι στο κρεβάτι! Η συμπεριφορά του άντρα με τις φίλες της καλής του, πρέπει να είναι τυπική, ευγενική και γλυκειά. Υποννούμενα, κοντρίτσες, χιούμορ και άλλα τέτοια κρίνονται περιττά και άκρως επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα του εκάστοτε. Δεν μιλάμε φυσικά για σωματική επαφή η οποία καλύτερα να είναι ανύπαρκτη. Οπότε λοιπόν, αν δείτε ότι τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια προς κάποια, καλό θα ήταν να τον απομακρύνετε και γρήγορα μάλιστα!

5. Να είναι σεξιστής: Είναι πραγματικά περίεργο αλλά συμβαίνει ακόμη και σήμερα. Η γυναικεία επαγγλεματική επιτυχία, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν συγκρίνεται ποτέ με την αντρική. Αν για παράδειγμα πάρετε προαγωγή και τα πρώτα του λόγια είναι «Μπράβο σου αλλά ας μην ήταν άντρας ο διευθυντής και θα σου 'λεγα εγώ», τότε ή ρίξτε του ένα ηχηρό χαστούκι ή χωρίστε τον. Είναι στην αντρική φύση να έχει μεγάλο πρόβλημα με τις πετυχημένες και δυναμικές γυναίκες, οι οποίες φυσικά διαφέρουν από τις πλούσιες που τον ταίζουν. Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι αισθάνεται ανά πάσα ώρα και στιγμή τον ανδρισμό του να απειλείται. Αλλά από την άλλη κι εσείς τι να κάνετε; Να καθίσετε σπίτι και να τον περιμένετε με τις παντόφλες του; Άντρας που βγάζει τόσο κόμπλεξ για την επιτυχία της συντρόφου του, σίγουρα θα έχει κι άλλα θέματα, πολύ πιο σοβαρά. Μακριά...

Δείτε επίσης...

Σχέσεις 3374138633676014002
item