Περίεργες προβλέψεις για την Χρονιά του Φιδιού (2013)

Από την διάσημη Αμερικανίδα συγγραφέα, Μπέτσι Λιούι


Από την διάσημη Αμερικανίδα συγγραφέα, Μπέτσι Λιούι

Πολλοί από εμάς θα γίνουμε χορτοφάγοι και θα βρεθούμε αντιμέτωποι με σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς. Θα ακούσουμε βαρυσήμαντες ανακοινώσεις από την ιατρική κοινότητα για την θεραπεία και πρόληψη χρόνιων και ανίατων ασθενειών. Η ΝΑΣΑ θα μας διαφωτίσει για την αφιλόξενη επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη αλλά και οι επιστήμονες του CERN θα μας υποσχεθούν ένα ταξίδι στο χρόνο σε δέκα χρόνια από σήμερα.

Η Μπέτσι Λιούις, συγγραφέας, ερευνήτρια Μυστηρίων της Γης και διάσημη τηλεπαρουσιάστρια στις ΗΠΑ, μας δίνει μία γεύση απ’ αυτά που έρχονται.

Από κρεατοφάγοι …χορτοφάγοι

Πολλοί από εμάς θα γίνουμε χορτοφάγοι αλλάζοντας διατροφικές συνήθειες. Η εκτίναξη των τιμών σε τρόφιμα όπως γαλακτοκομικά ,σιτηρά και κρέας είναι το αποτέλεσμα της παρατεταμένης ξηρασίας που έπληξε πολλές περιοχές του πλανήτη το 2012.

Μέγα- σεισμοί

Ισχυροί σεισμοί θα πλήξουν την Ινδονησία, την Καλιφόρνια και το Περού. Στην Ινδονησία από το μέγα σεισμό θα προκληθεί τσουνάμι αλλά και θα υπάρξουν νέες σεισμικές δονήσεις σε διάφορα μήκη και πλάτη της γης αλλά και έξαρση της ηφαιστειακής δραστηριότητας.

Νέα ροζ σκάνδαλα στην Καθολική Εκκλησία

Ένα ακόμα σκάνδαλο θα πλήξει την Καθολική Εκκλησία- και αυτό θα έχει ροζ απόχρωση. Θα έρθουν στο φως αποκαλύψεις περί σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από ιερείς.

Θάνατοι πολιτικών ηγετών

Για τον Νέλσον Μαντέλα, πρώην πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής αλλά και τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, τα μαντάτα είναι άσχημα. Και οι δύο ηγέτες θα αφήσουν την τελευταία τους πνοή τη νέα χρονιά, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μπέτσι Λιούις.

UFO και Ακραία καιρικά φαινόμενα

Περισσότερα UFO, παράξενοι σχηματισμοί από σύννεφα και ανεξήγητα σήματα θα δούμε στον ουρανό.
Επιπλέον, ακραία καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν πολλές περιοχές του πλανήτη. Ο χειμώνας του 2013 θα είναι πιο περίεργος όλων των εποχών.

Διαφθορά σε τράπεζες

Σκάνδαλα διαφθοράς θα συνεχίσουν να πλήττουν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οικονομικούς οργανισμούς.

NASA

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία του διαστήματος, ΝΑSA, θα κάνει μία βαρύγδουπη ανακοίνωση για τον πλανήτη Άρη, τον Μάρτιο του 2013.

CERN

Επιστήμονες του CERN στα γαλλοελβετικά σύνορα θα ανακοινώσουν ότι το ταξίδι του χρόνου είναι εφικτό και θα πραγματοποιηθεί μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια.

Ανακοινώσεις για θεραπεία και πρόληψη του καρκίνου

Αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις για την πρόληψη και θεραπείας χρόνιων και ανίατων ασθενειών, κυρίως του καρκίνου.

Ηλιακό Γεγονός

Ένα περίεργο ηλιακό γεγονός θα καταγραφεί στο Βόρειο Ημισφαίριο και θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της επιστημονικής κοινότητας.
[via]

Δείτε επίσης...

Προφητείες 6330609754808329931
item