Ψυχοθεραπευτής βίαζε την 19χρονη ασθενή του όσο ήταν σε ύπνωση!

Τις πιο αρρωστημένες του ορέξεις «έβγαζε» σε μια 19χρονη Βρετανίδα ένας ψυχοθεραπευτής – ο Θεός να τον κάνει- την ώρα που εκείνη βρισκόταν...

Τις πιο αρρωστημένες του ορέξεις «έβγαζε» σε μια 19χρονη Βρετανίδα ένας ψυχοθεραπευτής – ο Θεός να τον κάνει- την ώρα που εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση ύπνωσης.

 Κάθε φορά η 19χρονη, αντί να ηρεμεί έφευγε αναστατωμένη από το γραφείο του ψυχοθεραπευτήχωρίς βέβαια να καταλαβαίνει το λόγο.

Κάποιες φορές της έρχονταν στο μυαλό φευγαλέες εικόνες του «ειδικού» να την αγγίζει, όμως δεν μπορούσε να καταλάβει αν ήταν πραγματικότητα ή δημιούργημα της φαντασίας της.

Αυτές οι εικόνες όμως το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει αρκετά συχνές με αποτέλεσμα η Βρετανίδα να αρχίσει να υποπτεύεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον ψυχοθεραπευτή...

Έτσι, απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Και όπως αποδείχθηκε καλά έπραξε αφού οι αστυνομικοί βρήκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ψυχολόγου 42.000 φωτογραφίες παιδικής κακοποίησης, όπως και βίντεο με τον ίδιο να κακοποιεί σεξουαλικά τη 19χρονη ασθενή του!!!


Ο 47χρονος άνδρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών και το όνομά του μπήκε στη λίστα με τους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων.
star.gr

Δείτε επίσης...

Διάφορα 7705303054852909975
item