Οι 15 πιο ευρηματικοί λαθρέμποροι! (pics)

Δείτε τις φωτογραφίες...

Δείτε τις φωτογραφίες...












Ισπανία: κοκαΐνη σε εμφυτεύματα στήθους



Αυστραλία: ecstasy μέσα σε Mr Potato Head



Ζωντανά περιστέρια, χωμένα μέσα στο κολάν ενός άντρα, κατασχέθηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μελβούρνης το 2009. Ο άντρας, ένας επιβάτης μίας πτήσης από το Ντουμπάι, πιάστηκε να έχει από ένα ζωντανό περιστέρι σε κάθε πόδι του κολάν του, όπως και δύο αυγά πουλιών, σπόρους φυτών και μη δηλωμένα δείγματα μελιτζάνας, μετά από έρευνα που έκαναν τελωνειακοί και αξιωματικοί ελέγχου των συνόρων



Αυτός ο “gavial”, ένας τύπος κροκόδειλου του γλυκού νερού, ήταν ένας από τους επτά που βρέθηκαν το 2011 από Ταϊλανδούς τελωνειακούς, που επίσης ανακάλυψαν 450 χελώνες στοιβαγμένες σε βαλίτσες, σε μία πτήση που είχε προορισμό το Μπανγκλαντές.



Πράκτορες της αστυνομίας κατάσχεσαν 800 κιλά μαριχουάνας αξίας 1.5 εκ. δολαρίων που ήταν κρυμένα σε 200 αγάλματα στις πόλεις Φοντάνα, Καλιφόρνια και Sun Valley της Καλιφόρνια, το 2009.



Αυστραλία: κοκαίνη σε πόρτα



Δύο 40 εκατοστών νεαροί βόες δέντρων, σμαραγδένιου χρώματος, κατασχέθηκαν από Αυστραλούς τελωνειακούς στην Μελβούρνη το 2005. Όταν ανακαλύφθηκαν, τα φίδια ήταν κρυμμένα μέσα σ’ ένα πακέτο που περιείχε μικρές πήλινες γλάστρες που στάλθηκαν από την Σουηδία σε μία διεύθυνση στην Αδελαίδα.




 Αυστραλία: τροπικά ψάρια κάτω από μία φούστα




Ηνωμένες Πολιτείες: κοκαίνη σε πασχαλινά αυγά




Αυστραλία: σαύρες σ’ ένα βιβλίο




Ηνωμένες Πολιτείες: κοκαίνη σε σοκολάτα



Όχι λιγότερα από 800 αγαλματάκια φτιαγμένια από εφεδρίνη, ένα ναρκωτικό που χρησιμοποιείται για να φτιαχτεί speed ή μεταμφεταμίνη, κατασχέθηκαν σε επιδρομές που έγιναν στους δρόμους του Σίδνεϊ το 2005. Ανακαλύφθηκαν γύρω στα 400 κιλά εφεδρίνης, αξίας περίπου 57.000 ευρώ.


Γερμανία: μετρητά σε ψωμί

Δείτε επίσης...

Απίστευτα 2869388095239411837
item