«Η κυρία της φωτογραφίας είναι π 0 ρ ν η»

Μία ιστοσελίδα που ονομάζεται Potential Pr0stitutes (εν δυνάμει π0ρνες) έχει προκαλέσει σάλο στην Αμερική και όχι μόνο.

Μία ιστοσελίδα που ονομάζεται Potential Pr0stitutes (εν δυνάμει π0ρνες) έχει προκαλέσει σάλο στην Αμερική και όχι μόνο.

Η ιστοσελίδα επιτρέπει (και ουσιαστικά παρακινεί) τους χρήστες να «ανεβάσουν» και να δημοσιεύσουν ανώνυμα τη φωτογραφία και τα στοιχεία γυναικών που υποτίθεται ότι δραστηριοποιούνται στην  π 0 ρ ν ε ί α.

Έπειτα, το site ζητά από τις διαπομπευμένες γυναίκες να καταβάλουν το ποσό των 100 δολαρίων για να «κατεβάσει» τα στοιχεία τους.

Η ιστοσελίδα διατείνεται ότι επιδιώκει να δημοσιεύει στοιχεία  ι ε ρ 0  δο υ λ ω ν  που έχουν καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα και ότι με αυτόν τον τρόπο «προειδοποιεί» υποψήφιους πελάτες σχετικά με το ποιον των γυναικών αυτών.

Όμως, στην πραγματικότητα, στο site εμφανίζονται και στοιχεία και φωτογραφίες γυναικών που δεν είχαν ποτέ μπλεξίματα με τις Αρχές. Ακόμη χειρότερα, έχουν διαπομπευθεί γυναίκες που δεν έχουν καμία σχέση με την  π 0  ρ ν ε ί α ,  αλλά είχαν την ατυχία να κάνουν σχέση με «καλά παιδιά» που μετά από έναν χωρισμό βρήκαν τρόπο να «τιμωρήσουν» την αχάριστη που τους παράτησε.

Αντίθετα με τη γυναίκα που εξευτελίζεται πλήρως, ο χρήστης που «ανεβάζει» τα στοιχεία παραμένει ανώνυμος. Έτσι, ο καθένας μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα και να ξεμπροστιάσει όποια γυναίκα θέλει, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν!

Δείτε επίσης...

internet 5822371204608940736
item