Συνελήφθη ο ιδρυτής του youporn!

Συνελήφθη ο «βασιλιάς» του διαδικτυακού πορνό Fabian Thylmann! Πρόκειται (όπως ήταν αναμενόμενο) για υπόθεση φοροδιαφυγής…


Συνελήφθη ο «βασιλιάς» του διαδικτυακού πορνό Fabian Thylmann!
Πρόκειται (όπως ήταν αναμενόμενο) για υπόθεση φοροδιαφυγής…

Αυτός είναι ο Fabian Thylman, ετών 34ων και ιδρυτής της Manwin, εταιρείας παροχής ψηφιακών υπηρεσιών που μεταξύ άλλων είναι ιδιοκτήτρια των πολύ γνωστών ιστοσελίδων Youporn, Pornhub, MyDirtyHobby και άλλων. Εκτός αυτών είναι και σε δύσκολη θέση γιατί πριν λίγες ώρες, σύμφωνα με την διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Die Welt, συνελήφθη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, έπειτα από αίτημα της εισαγγελίας της Κολονίας. Οι Γερμανοί εξέδωσαν διεθνές ένταλμα σύλληψης γιατί τον υποψιάζονται για φοροδιαφυγή.

Οι οικονομικές διωκτικές αρχές της Γερμανίας, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, την περασμένη Τρίτη εισέβαλλαν στα γραφεία μίας εκ των εταιρειών του Thylman, την Manwin German GmbH και κατάσχεσαν έγγραφα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα στοιχεία. Οι αρχές ερευνούν τις οικονομικές δραστηριότητες του ομίλου Manwin που εδρεύει στο Λουξεμβούργο, αλλά διαθέτει περισσότερες από 35 θυγατρικές σε Γερμανία, Λουξεμβούργο, Κύπρο, ΗΠΑ, Ιρλανδία και Καναδά.

Οι έρευνες των διωκτικών αρχών αφορούν αμιγώς την οικονομική δραστηριότητα του κου Thylman και όχι την λειτουργία των ιστοσελίδων και υπηρεσιών που ίδρυσε και διαχειρίζεται, οπότε, μη βιαστείτε να πανικοβληθείτε. Τα Youporn, Pornhub (και τουλάχιστον άλλα 40 sites πορνογραφικού περιεχομένου που διαχειρίζεται) όπως και οι υπηρεσίες (online, TV και marketing) του Playboy που διαχειρίζεται, συνεχίζουν και λειτουργούν ανεμπόδιστα.

Αν άγχεστε για την τύχη του ευεργέτη των ονειρώξεων αρκετών από τους online ερωτύλους αυτού του κόσμου, μπορείτε να παρακολουθείτε την εκτενή κάλυψη των Γερμανικών μέσων ενημέρωσης, ή να στείλετε ένα μήνυμα συμπαράστασης στο δημοφιλέστατο Youporn.
Πηγή: Die Welt

Δείτε επίσης...

internet 5190005965077574791
item