Στο χαντάκι η Porcshe του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε από τα ξημερώματα η αστυνομία στην περιοχή του ...

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε από τα ξημερώματα η αστυνομία στην περιοχή του ...
Κρυονερίου – Αγίου Στεφάνου, για τον εντοπισμό τετραμελούς συμμορίας διαρρηκτών, η οποία νωρίτερα είχε προσπαθεί να ληστέψει σπίτι της περιοχής και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών.


Κατά τη διαφυγή τους μάλιστα, οι ληστές συνάντησαν τυχαία στο δρόμο τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του - μάρκας «Πόρσε Καγιέν» - στην περιοχή της Εκάλης, και του το πήραν με τη βία.

Το όχημα βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε ρέμα της περιοχής.

Όπως έγινε γνωστό, οι ληστές - εξοπλισμένοι με αυτόματα όπλα και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα και κουκούλες - αποπειράθηκαν να ληστέψουν σπίτι στη Ν. Ερυθραία.

Έγιναν ωστόσο αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους δράστες, οι οποίοι διέφυγαν πεζοί.

Οι ληστές σταμάτησαν τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος περνούσε από το σημείο και τον κατέβασαν - υπό την απειλή όπλου - από το αυτοκίνητο του, το οποίο άρπαξαν και προσπάθησαν με αυτό να ξεφύγουν.

Η αστυνομία συνέχισε την καταδίωξη και σημειώθηκε νέα ανταλλαγή πυρών.
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ανετράπη το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου, το οποίο φέρει στο παρμπρίζ σημάδια από σφαίρες.

Οι τέσσερις ένοπλοι το εγκατέλειψαν και χάθηκαν με τα πόδια μέσα στο σκοτάδι.

Η περιοχή έχει κυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στην περιοχή πετάει αστυνομικό ελικόπτερο.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι ένοπλοι δεν έχουν απομακρυνθεί και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Δείτε επίσης...

Διάφορα 6980977155251812198
item