Με νέο look και όνομα ο Άνθιμος Ανανιάδης! - Δείτε το νέο του όνομα

Στην Αμερική βρίσκεται εδώ και κάποια χρόνια ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης.Φαίνεται πως, την Ελλάδα την έχει απαρνηθεί για τα καλά, αφού όχ...

Στην Αμερική βρίσκεται εδώ και κάποια χρόνια ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης.Φαίνεται πως, την Ελλάδα την έχει απαρνηθεί για τα καλά, αφού όχι μόνο έχει μετακομίσει εκεί μόνιμα και παλεύει να κάνει διεθνή καριέρα (κλασικά), αλλά άλλαξε και το όνομά του. Πλέον, ονομάζεται Anthem Moss (με το φυτό moss κάποια σχέση;)!


Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, μιλώντας για την εμπειρία του στην Αμερική, πέταξε και την πατάτα του: «Ποιος θα δεν ήθελε να γίνει παγκοσμίου φήμης star. Θα ήθελα πολύ να κάνω μια μεγάλη καριέρα όχι μόνο στην Αμερική, αλλά παγκοσμίως. Τώρα ετοιμάζω κάτι στη Γαλλία και την επόμενη χρονιά θα παίξω σε μια ταινία στην Ισπανία- αν και η τοποθεσία δεν παίζει ρόλο, εκείνο που μετράει πάνω απ’ όλα είναι το έργο».


Τελικά, το έργο μετράει ή η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ καριέρα; Μπερδεύτηκα. Ο ηθοποιός πάντως, εκτός του ότι άλλαξε σε χαρακτήρα, αφού το παίζει κουλτουριάρης, άλλαξε και στυλ, αφού εμφανίζεται με μούσι και μουστάκι, θυμίζοντας μαφιόζο!!! Δείτε τον!

athensbars.gr

Δείτε επίσης...

Showbiz 1522491293234896
item