Δείτε live το «τέλος του κόσμου» από το διάστημα!

Αυτοί που ανησυχούν ότι η καταστροφή του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου θα έρθει από τον ουρανό, θα μπορούν να παρακολουθούν live ό,τι συμβαί...

Αυτοί που ανησυχούν ότι η καταστροφή του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου θα έρθει από τον ουρανό, θα μπορούν να παρακολουθούν live ό,τι συμβαίνει στο διάστημα, την εβδομάδα που διανύουμε.

Η ιστοσελίδα space.com μεταδίδει ανά διαστήματα εικόνες μέσω της online διαστημικής κάμερας Slooh. Οι εικόνες προέρχονται από δύο κέντρα παρατήρησης του διαστήματος, στην Αριζόνα και τα Κανάρια Νησιά.


Οι μεταδόσεις είναι συγκεκριμένες και στο site υπάρχει χρονόμετρο που μετρά αντίστροφα για την επόμενη σύνδεση με τη διαστημική κάμερα.

Οι υπεύθυνοι του εγχειρήματος υπόσχονται ότι κάθε μέρα, η διαστημική κάμερα θα εστιάζει σε διαφορετικές περιοχές του διαστήματος, που μπορεί να προκαλέσουν κοσμικά γεγονότα, όπως γιγάντιες ηλιακές εκρήξεις μέχρι τη σύγκρουση της Γης με κάποιον ελεύθερο πλανήτη ή οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνουν τα σενάρια καταστροφής που συνοδεύουν την προφητεία των Μάγια για το τέλος του κόσμου.

Για να συνδεθείτε με τη διαστημική κάμερα πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης...

Κόσμος 5399742865036352337
item