Κάποιος να της βγάλει την άμμο: Οι hot υπηρεσίες στην Candice Swanepoel (sexy pics)

Το αγγελάκι της Victoria’s Secret, Candice Swanepoel, φωτογραφήθηκε για τη νέα σειρά bikini για τον οίκο της στο St. Barts αλλά όπως φαίνε...

Το αγγελάκι της Victoria’s Secret, Candice Swanepoel, φωτογραφήθηκε για τη νέα σειρά bikini για τον οίκο της στο St. Barts αλλά όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, υπήρξαν μερικά... "τεχνικά" προβλήματα.

Η 24χρονη Νοτιοαφρικανή φόρεσε διάφορα μπικίνι για τις ανάγκες της φωτογράφησης της  Victoria’s Secret στο St. Barts στην Καραϊβική, έλα όμως που η άμμος τρύπωσε στα πιο ακατάλληλα σημεία.


 
Το παρασκήνιο της φωτογράφησης είναι αποκαλυπτικό: Η Candice δε χρειάστηκε να βουτήξει στη θάλασσα για να βγάλει την άμμο από πάνω της (όπως θα κάναμε εμείς οι κοινοί θνητοί), καθώς μια κυρία έσπευσε να τη βοηθήσει, κρατώντας ένα κουβά με νερό.

 
 

  Η ίδια βοηθός φαίνεται πως παρέχει κι άλλες υπηρεσίες στο μοντέλο. Να, τις προάλλες ήταν πάλι δίπλα της, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης φωτογράφισης για τα bikini της  Victoria’s Secret στην ίδια παραλία, μόνο που εκείνη τη φορά είχε χρειαστεί να τις απλώσει αντηλιακό στα οπίσθια.
Ξέρουμε πολλούς που θα ζήλευαν τη δουλειά της...

Φωτογραφίες από το backstage της φωτογράφησης για τα μαγιό της  Victoria’s Secret:
 
cosmo.gr

Δείτε επίσης...

Sexy 4645465033418607766
item