Πλήρωσε με τη ζωή της τη μανία της για το σεξ

Το ακόρεστο πάθος μίας 47χρονης Γερμανίδας για το σεξ αποδείχθηκε μοιραίο για την ίδια της τη ζωή. Η 47χρονη Antje Crapnik δεν μπορούσε ...

Το ακόρεστο πάθος μίας 47χρονης Γερμανίδας για το σεξ αποδείχθηκε μοιραίο για την ίδια της τη ζωή. Η 47χρονη Antje Crapnik δεν μπορούσε να πει «nein» στους άνδρες και συχνά περιφερόταν στα μπαρ του Μονάχου προκειμένου να βρει ερωτικούς....


συντρόφους. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε «φιλοξενηθεί» και στα πρωτοσέλιδα των γερμανικών εφημερίδων, επειδή «φυλάκιζε» άντρες και τους ανάγκαζε να κάνουν κατ ‘επανάληψη σεξ μαζί της.

Η αστυνομία είχε παρέμβει αρκετές φορές έπειτα από καταγγελίες ανδρών, υποχρεώνοντας την 47χρονη να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το σεξ, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, η Antje ήταν μια βασανισμένη ψυχή εξαιτίας της εμμονής της με το σεξ.

Μητέρα και κόρη μίλησαν τηλεφωνικά για τελευταία φορά την περασμένη εβδομάδα και όπως υποστηρίζει η μητέρα της, η Antje είχε ορκιστεί να αλλάξει μέσα στο 2013.

Ωστόσο, το επόμενο βράδυ βρέθηκε σε ένα από τα αγαπημένα στέκια της, το Sunshine Bar στο κέντρο του Μονάχου, όπου γνώρισε έναν 31χρονο γείτονα της.

Η 47χρονη τον κάλεσε στο διαμέρισμά της, όπου πριν καταλήξουν να κάνουν πολύωρο σεξ, ήπιαν ένα μπουκάλι βότκα και πολλά μπουκάλια κρασί, ενώ η Antje φέρεται να εισέπνευσε και μια λευκή σκόνη.

Όταν ο 31χρονος ξύπνησε το επόμενο πρωί, βρήκε το άψυχο σώμα της Antje δίπλα του.

Αν και ακόμα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα της νεκροψίας, η γερμανική αστυνομία πιστεύει ότι ο συνδυασμός ναρκωτικών, ποτού και σεξ έκαναν την καρδιά της Antje να σταματήσει.

Δείτε επίσης...

Κόσμος 7484475789073415710
item