Η Πατρινιά τραγουδίστρια έστειλε τη μητέρα της στον ψυχίατρο...Με τα καμώματά της !!!

Γνωστή Πατρινή, αναγκάστηκε να παίρνει... αντικαταθλιπτικά χάπια, εξ αιτίας του έκλυτου βίου που διάγει η τραγουδίστρια, κόρη της!

Γνωστή Πατρινή, αναγκάστηκε να παίρνει... αντικαταθλιπτικά χάπια, εξ αιτίας του έκλυτου βίου που διάγει η τραγουδίστρια, κόρη της!

Η γυναίκα που είναι γνωστή στην πόλη, από την επαγγελματική της ιδιότητα,έχει καταφύγει στην παρηγοριά λίγων έμπιστων φίλων και αυτών των φαρμακευτικών σκευασμάτων.
Όσο για την κόρη της;

Φαίνεται ότι "διαπρέπει" στον καλλιτεχνικό χώρο, εμφανιζόμενη σε άλλη πόλη, ενώ φημολογείται ότι οι επιδόσεις της δεν περιορίζονται μόνο στο τερέν του πενταγράμμου.
Όταν αφήνει το μικρόφωνο από τα χέρια, τότε λένε, ότι το σουξέ της συνεχίζεται...
Πρόκειται για ένα πλάσμα που σύμφωνα με το dete.gr, ξέρει να ερεθίζει το ανδρικό κοινό με τις άκρως προκλητικές παρουσίες της κυρίως πάνω στις μπάρες των κλαμπ.

Άλλωστε, οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τις κατά καιρούς εμφανίσεις της, είναι εμφαντικές σε διάφορα κουτσομπολίστικα sites και πιπεράτες ιστοσελίδες που έχουν ως θεματικό άξονα τη νυχτερινή διασκέδαση.

Αλλά και η ίδια φροντίζει να προβάλλει τη δουλειά της, μέσα από την προσωπική σελίδα που διατηρεί σε δίαυλο κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο.
Στο βωμό του πράγματι απαιτητικού μουσικοχορευτικού θεάματος που στήνει, φαίνεται ότι η νεαρή κοπέλα, δεν υπολογίζει τα αδηφάγα ανδρικά βλέμματα.
Θα έλεγε κανείς μάλιστα, ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να τα προκαλεί κιόλας...
Προικισμένη από το Θεό με φυσικό κάλλος και ιδεώδεις σωματικές αναλογίες, φροντίζει να επιδεικνύει τα προσόντα της, μέσα από μικροσκοπικά σορτσάκια, ολόσωμες φόρμες κολάν και κομμένα μπλουζάκια, που μουσκεύει με τον ιδρώτα του κορμιού της...
Διαθέτοντας εγγενή θηλυκότητα και ερωτισμό, λένε, ότι η συγκεκριμένη κοπέλα έχει βολευτεί στην άνεση του εύκολου χρήματος, που εξασφαλίζουν εφήμερες ερωτικές συνευρέσεις και φευγαλέες σχέσεις...

Όσο για την μητέρα της;
Σίγουρα, άλλα όνειρα είχε, όταν άκουγε από τα χείλη της κόρης της ότι θα ανοίξει τα φτερά της για άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Διάφοροι καλοθελητές, φροντίζουν να διοχετεύουν "ροζ" ιστορίες με πρωταγωνίστρια τη νεαρή καλλίπυγο κόρη της, που ωστόσο η τελευταία αποκρούει με βδελυγμία!

Μπορεί να είναι και έτσι;
Κανείς δεν γνωρίζει τι κάνει η "μικρή" στο κρεβάτι της, και αν όντως βγάζει τα προς το ζειν με "περίεργα" ραντεβού!
Το μόνο βέβαιο είναι ότι η μητέρα της,τρέχει σε ψυχιάτρους. Και αυτό... δεν είναι τυχαίο...
radar.gr

Δείτε επίσης...

Ροζ Σκάνδαλα 8898087587582260151
item