Ερωτικό σκάνδαλο στην showbiz: Ο παράνομος δεσμός τραγουδίστριας με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι το talk of the town. Εκείνη μια από τις πιο σέξι ελληνίδες τραγουδίστριες, που προκαλεί πανικό στο πέρασμά της και εκείνος νέος, ωρ...


Είναι το talk of the town. Εκείνη μια από τις πιο σέξι ελληνίδες τραγουδίστριες, που προκαλεί πανικό στο πέρασμά της και εκείνος νέος, ωραίος, επιχειρηματίας αλλά παντρεμένος.

Αν δεν ήταν παντρεμένος θα αποτελούσαν σίγουρα το τέλειο ζευγάρι. Εκείνη γύρω στα 25 με τρελή εκτόξευσης καριέρας τα δύο τελευταία χρόνια και εκείνος γύρω στα 32, πολλά υποσχόμενος στο χώρο των νυχτερινών επιχειρήσεων και του θεάματος. Μόνο που είναι φρεσκοπαντρεμένος με μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Ο έρωτας όμως είναι απρόβλεπτος και ανεξέλεγκτος. Η εκρηκτική καλλονή της πίστας, κατάφερε να τον γοητεύσει, να του πάρει τα μυαλά. Είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της και δεν μπορεί να κρυφτεί άλλο πια.

Γνωρίζοντας όμως ότι η είδηση της παράνομης σχέσης τους που αν μαθευτεί θα σκάσει βόμβα, η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας πήραν μια απόφαση ώστε να καλυφτούν...

Μην απορήσετε αν μάθετε σύντομα για τον νέο έρωτα της ποπ στάρ. Δεν θα είναι ο αληθινός. Θα είναι καμουφλάζ για να ρίξουν στάχτη στα μάτια!
soknews.gr

Δείτε επίσης...

Showbiz 9198976521722352087
item