Καθηγήτρια έδινε τον ... εαυτό της ως βραβείο στους μαθητές της

Μια καθηγήτρια βιολογίας στο λύκειο του Γουάλτον της Νέας Υόρκης, στη διάρκεια των διαλειμμάτων, αλλά όχι μόνο, επιδιδόταν σε μαθήματα......

Μια καθηγήτρια βιολογίας στο λύκειο του Γουάλτον της Νέας Υόρκης, στη διάρκεια των διαλειμμάτων, αλλά όχι μόνο, επιδιδόταν σε μαθήματα... σεξουαλικής αγωγής με δυο μαθητές της!

Η ασυγκράτητη καθηγήτρια, δεν είχε αφήσει αίθουσα του σχολείου και του σπιτιού της που να μην έχει προβεί σε άσεμνες πράξεις...

Μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας, αλλά και στο... πάρκινγκ του σχολείου!
Και βέβαια στο σπίτι της όπου υποτίθεται πως παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα, στους μαθητές που δεν είχαν καλούς βαθμούς στο μάθημά της.
"Μου έλεγε πως για κάθε σωστή απάντηση που θα έδινα, θα πραγματοποιούσε μια επιθυμία μου" κατέθεσε ένα από τα αγόρια στον ανακριτή.

Σύμφωνα με τον Τύπο η καθηγήτρια Στέφανι Φλέτσερ (Stephanie Fletcher) καταδικάστηκε για βιασμό και για έκθεση σε κίνδυνο της ζωής ανηλίκων.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαθητών της... άτακτης καθηγήτριας, όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να τους στέλνει "καυτά" μηνύματα στα κινητά, καθώς και γυμνές της φωτογραφίες.
Η Φλέτσερ που είναι παντρεμένη από το 2010 κατηγορείται πως είχε συνάψει παράνομο δεσμό και με έναν καθηγητή του Λυκείου...

Δείτε επίσης...

Ροζ Σκάνδαλα 2835385327498195348
item