Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ κάνει το γύρο του διαδικτύου! «Με βίαζες από τα τέσσερά μου, εύχομαι να πεθάνεις!»

Οταν οι συνδρομητές τσέκαραν το τελευταίο βίντεο της Brie Lybrand, όλοι περίμεναν να δουν ένα τυπικό βίντεο της καλλονής από την Νέα Ορ...

Οταν οι συνδρομητές τσέκαραν το τελευταίο βίντεο της Brie Lybrand, όλοι περίμεναν να δουν ένα τυπικό βίντεο της καλλονής από την Νέα Ορλεάνη όπου θα μιλούσε για ομορφιά και ψώνια. Η Brie όμως στο τελευταίο της βίντεο έστελνε ένα μήνυμα στον πατέρα της που αποκαλύπτει ότι ήταν επί χρόνια  βιαστής της!


Η Brie που έχει συμμετάσχει σε εφηβικά καλλιστεία και διατηρεί ιστοσελίδα («The New Orleans Beauty Guru») με μυστικά ομορφιάς ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο, κατηγορώντας τον πατέρα της Steven Bressler ότι την βίαζε και την κακοποιούσε τόσο την ίδια όσο και τη μητέρα της από 4 ετών μέχρι που έγινε 13.


Χωρίς μακιγιάζ και με τρεμάμενη φωνή εξιστορεί την κόλαση που περνούσε: «Ο άνθρωπος που μου πήρε την παρθενιά, που έκλεψε την αθωότητά μου έγινε μέλος στο δίκτυο μου στο YouTube και βλέπει τα βίντεο μου. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι’ αυτό σε δικαστήριο για να πω πώς είναι να σε δένει και να σε αλυσοδένει και να σε βασανίζει επί ώρες όταν είσαι μόλις 4 ετών ο ίδιος σου ο πατέρας».

Η φιλόδοξη ηθοποιός εξηγεί στην κάμερα πως κατάφερε να μεγαλώσει κάτω από εξαιρετικά βάναυσες συνθήκες, πως έγινε δημοφιλής στο σχολείο, πως πήγε στο πανεπιστήμιο και στέλνει ένα μήνυμα στον πατέρα της λέγοντάς του: «Δεν χρειάζεται να σε φοβάμαι πια. Ασε με να σου δείξω την συλλογή μου από όπλα. Οπλοφορώ πάντα σε περίπτωση που σε πετύχω. Δεν πρόκειται ποτέ να με ξαναγγίξεις». 

Η ίδια ισχυρίζεται στο βίντεο ότι ο πατέρας της προσπάθησε πολλές φορές να σκοτώσει τη μητέρα της. Ένα βράδυ που εκείνη προσπάθησε να προστατέψει την κόρη της τη χτύπησε τόσο δυνατά που έσπασαν τα δόντια της.

«Έβλεπα τη μητέρα μου μέσα σε μια λίμνη αίματος. Μετά εκείνος ήρθε κατά πάνω μου. Ακόμη και σήμερα στην ηλικία μου βλέπω εφιάλτες ότι έρχεται να με σκοτώσει. Νομίζω ότι αποφάσισα να γίνω ηθοποιός γιατί ήθελα να ξεφύγω από την πραγματικότητα που ζούσα. Την πραγματικότητα των βασανιστηρίων στα οποία με υπέβαλλες. 


Έγινα πολύ καλή εξαιτίας αυτού. Έγινα πολύ καλή στο να προσποιούμαι ότι είμαι κάποια άλλη. Steven Bressler, όταν με βίαζες το μυαλό μου ήταν κάπου αλλού. Στη Disney World ή σε κάποια παραλία. Ή σε μια κούνια, ακούγοντας μουσική από μιούζικαλ του Broadway. 


Οπουδήποτε αλλού εκτός από το ότι εσύ ήσουν από πάνω μου… και αυτό με βοήθησε στην καριέρα μου. Παρότι με κατέστρεψες για πάντα, δεν έχεις καταφέρει να πάρεις το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου… Έχω γνωρίσει έναν υπέροχο άντρα που με καταλαβαίνει, που είναι πάντα στο πλευρό μου όταν κλαίω και όταν είμαι αναστατωμένη –ειδικά την ημέρα του πατέρα- επειδή εγώ είχα για πατέρα ένα τέρας. Ένα δολοφόνο. Κάθε μέρα εύχομαι να πεθάνεις. 


Δεν σου αξίζει να αναπνέεις τον ίδιο αέρα με μένα. Εύχομαι να δεις αυτό το βίντεο και να έχεις μια απαίσια ζωή. Στο τέλος θα τιμωρηθείς και το περιμένω πώς και πώς. Μέχρι τότε… μείνε μακριά μου».
Το 12λεπτο βίντεο κέρδισε μεγάλη επισκεψιμότητα στο Reddit. Βεβαίως αρκετοί ήταν αυτοί που το αμφισβήτησαν ενώ άλλοι είδαν με μεγάλη συμπόνια την κοπέλα.

 Η Brie ανέβασε το βίντεο στο facebook και το twitter. Κλείνοντας αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους 8,449 χρήστες που το παρακολούθησαν: «Ζητώ συγγνώμη που αυτή τη φορά το βίντεο ήταν διαφορετικό. Αλλά είχα την ανάγκη να πω όσα μου συνέβησαν. Είχα την ανάγκη να του τα πω κατάμουτρα».


Δείτε επίσης...

Video 57639168160243147
item