Σοκ: Φοιτήτριες εκδίδονται για να σπουδάσουν!

Ένα δημοσίευμα-σοκ αναφέρει ότι νεαρές φοιτήτριες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τους πόρους για να σπουδάσουν έρχονται σε... συμφωνίες ...


Ένα δημοσίευμα-σοκ αναφέρει ότι νεαρές φοιτήτριες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τους πόρους για να σπουδάσουν έρχονται σε... συμφωνίες με επιχειρηματίες που χρηματοδοτούν τις σπουδές τους.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την πλήρη κάλυψη των διδάκτρων με αντάλλαγμα δίωρες συνευρέσεις σε δωμάτια ξενοδοχείων ή σε κάποιο διαμέρισμα, τέσσερις φορές ανά ακαδημαϊκή περίοδο. Αυτό αναφέρει δημοσίευμά της βρετανικής εφημερίδας Independent, που σημειώνει ότι 1.400 κοπέλες ηλικίας 17-24 ετών βάζουν αγγελία σε ιστοσελίδα για να εξασφαλίσουν τα δίδακτρά τους από εύπορους επιχειρηματίες που ζητούσαν «περιπέτειες με διακριτικότητα».

Οι νεαρές Βρετανίδες αρχικά συμπληρώνουν ένα ερωτηματολόγιο απαντώντας στο τι είναι πρόθυμες να «πουλήσουν» προς εξασφάλιση των χρημάτων-υποτροφίας τους! Δημοσιογράφος της εφημερίδας προσποιήθηκε τη φοιτήτρια και ανακάλυψε ότι η όλη συναλλαγή και οι επαφές είναι αρκετά επικίνδυνες, αφού οι «σπόνσορες» για τις σπουδές των κοριτσιών δεν υποχρεώνονται σε κανενός τύπου εξετάσεις, ούτε υπάρχουν «απαγορεύεται» στο τι περιλαμβάνει η συναλλαγή!

Δείτε επίσης...

Κόσμος 4152356597764300489
item