Άφησαν συζύγους και παιδιά για γνωριμία μέσω ίντερνετ

Νύφη και κουνιάδα, σήκωσαν το ταμείο του σπιτιού τους, πήραν προσωπικά είδη και διαβατήρια των παιδιών τους κι αναχώρησαν

Νύφη και κουνιάδα, σήκωσαν το ταμείο του σπιτιού τους, πήραν προσωπικά είδη και διαβατήρια των παιδιών τους κι αναχώρησαν
μάλλον προς Κωνσταντινούπολη

Τις αναζητούν οι σύζυγοί τους που είδαν ότι λείπουν από τις 20 Νοεμβρίου και δεν απαντούν στα κινητά, ενώ τις έψαξαν και στην Τουρκία χωρίς αποτέλεσμα…

Σήμα της ιντερπόλ και κινητοποίηση του ελληνικού προξενείου στην Κων/πολη για την ανεύρεσή τους



ΔΥΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΣΜΟ ΡΟΔΟΠΗΣ
«Γνώρισαν κάποιους Τούρκους μέσω ίντερνετ μάλλον από την Κωνσταντινούπολη» φέρεται να λένε και πήραν την απόφαση ν΄ αλλάξουν την ζωή τους, επιδιώκοντας να ζήσουν διαφορετικές εμπειρίες, να ξεφύγουν από την ρουτίνα και το τέλμα της οικογενειακής ζωής στο χωριό το Αγίασμα αλλά και στον Ίασμο προκειμένου να βρεθούν σε μια μεγαλούπολη. Το τι ακριβώς συμβαίνει το γνωρίζουν μόνο οι  ίδιοι οι σύζυγοι, που φαίνεται ότι κάτι είχαν υποψιαστεί βλέποντας  τις γυναίκες τους κολλημένες μέσα στο face book επί ώρες αλλά δεν είχαν καταλάβει απορροφημένοι από τις εργασίες τους, - αφού είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι δύο- ότι οργάνωναν μεθοδικά όπως αποδείχθηκε την …απόδρασή τους από την συζυγική παστάδα.

Η αναχώρησε έγινε χωρίς κανένας να πάρει είδηση το παραμικρό. Γύρισαν και απλά και είδαν ότι έλειπαν χωρίς να μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση. Ενώ περνούσε η μέρα και δεν επέστρεφαν, τις έψαξαν σε όλα τα συγγενικά σπίτια. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Άρχισαν να τις καλούν στα κινητά που ήταν κλειστά. Και οι δυο τους είναι πανέμορφες όπως θα πουν όσοι τις γνώριζαν, «ξανθές και γαλανομάτες», η 26χρονη Ελίφ είχε γεννηθεί στην Γερμανία και είχε ένα άλλο αέρα και η 36χρονη  κουνιάδα της Φυλίζ, επίσης ήταν πολύ εντυπωσιακή.  Έφυγαν μαζί  από τα σπίτια παίρνοντας μαζί τους μια βαλίτσα με προσωπικά είδη η πρώτη, 2000 ευρώ, το διαβατήριό της και το διαβατήριο του παιδιού της και η δεύτερη 1500 ευρώ, την κάρτα αναλήψεων  της Τράπεζας και τα διαβατήρια των δύο ανήλικων γιών της με τα προσωπικά της είδη.

Οι σύζυγοι πιστεύουν ότι παρασύρθηκαν από κάποια γνωριμία που έκαναν μέσω ίντερνετ κι αυτό κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα Ιάσμου όπου κατέθεσαν κι επισήμως χθες  την εξαφάνιση. Μια εξαφάνιση περίεργη αφού  βλέπουμε ότι  για τα ερωτικά τους τα κάνουν …πλακάκια νύφη και κουνιάδα! Το θέμα συζητιέται ήδη στην μικρή κοινωνία του Ιάσμου αν και προσπάθησαν να το κρατήσουν σε χαμηλούς τόνους σαν μια προσωπική τους εμπειρία.

ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σύζυγοι αποφάσισαν να τις βρουν μέσα από σημειώσεις αλλά και από τις κλήσεις στα κινητά τους,  πήγαν μέχρι και την Κωνσταντινούπολη όπου τους οδηγούσαν αυτά τα ηλεκτρονικά κι άλλα ίχνη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Εκφράζονται φόβοι μήπως έπεσαν και σε κυκλώματα εκμετάλλευσης γυναικών, ενώ επειδή πρόκειται για ενηλίκους δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω πέρα από το να γνωστοποιήσουν την εξαφάνιση και να δουν τι μέλλει γενέσθαι και με τα παιδιά τους που τις αναζητούν και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί λείπουν οι μητέρες τους εδώ και 7 μέρες.

Οι δύο γυναίκες ήταν πάντως ξεχωριστές κι άκρως εντυπωσιακές, είχαν ευρωπαϊκό αέρα και δεν ακολουθούσαν την  κλειστή μουσουλμανική νοοτροπία. Το σήμα της εξαφάνισης ήδη έχει σταλεί στην Ιντερπόλ ενώ με την υπόθεση ασχολείται και το ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη. Ο αστυνόμος του Ιάσμου Δημήτριος Τσιβόπουλος επιβεβαίωσε στον «Χ» τις πληροφορίες ενώ ακόμη δεν εκδόθηκε σήμα για τον τύπο με τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης.

«Οι γυναίκες μας  μάλλον δημιούργησαν ερωτικό δεσμό μέσω ίντερνετ, έφυγαν χωρίς να ενημερώσουν κανένα», λένε οι σύζυγοι που δεν πιστεύουν πως και γιατί τις έχασαν βλέποντας την ζωή τους να ανατρέπεται και τις συζύγους τους που τις είχαν τυφλή εμπιστοσύνη να τους εγκαταλείπουν για κάποια διαδικτυακή γνωριμία, αναφέρει η εφημερίδα "Χρόνος".

Δείτε επίσης...

Ροζ Σκάνδαλα 7965237324867744774
item