Αυτό είναι το πιο χλιδάτο μπουρδέλο στην Ευρώπη

150 πόρνες, 1.000 πελάτες ημερησίως και θέσεις για πούλμαν είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά στοιχεία που θα έχει ο μεγαλύτερος οίκος ...

150 πόρνες, 1.000 πελάτες ημερησίως και θέσεις για πούλμαν είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά στοιχεία που θα έχει ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής που κατασκευάζει ένας Έλληνας!

Πρόκειται για τον Peter Laskaris ο οποίος ετοιμάζει μια επένδυση 10 εκατομμυρίων ευρώ η οποία θα φέρει τον τίτλο «FunMotel». Ο τεραστίων διαστάσεων οίκος ανοχής θα βρίσκεται κοντά στην Βιέννη και θα μπορεί να υποδεχθεί 1.000 επισκέπτες σε καθημερινή βάση.

Ο χώρος θα διαθέτει 147 δωμάτια και οι εγκαταστάσεις θα δίνουν την αίσθηση ξενοδοχείου καθώς θα περιλαμβάνουν εστιατόρια, υπηρεσίες ομορφιάς και γυμναστήριο. Την ιδιωτικότητα των πελατών θα προστατεύει φράχτης ύψους τριών μέτρων.
Η ακριβής τοποθεσία του νέου mega-οίκου ανοχής, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το 2014 παραμένει ένα μυστικό, έτσι ώστε να μην ανησυχήσει τους κατοίκους της περιοχής.
Οι υπεύθυνοι οι οποίοι έχουν τη Βιέννη υποστηρίζουν πως ο αριθμός των γυναικών σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές θα διασφαλίζουν την πλήρη ικανοποίηση των πελατών.

Ο ίδιος ο Laskaris μιλώντας στην εφημερίδα Der Standard είπε ότι ο οίκος ανοχής θα είναι τεσσάρων αστέρων και θα σηματοδοτήσει τη στροφή της βιομηχανίας «από το μπακάλικο στο σούπερ μάρκετ».
Οι τοπικές αρχές και η αστυνομία έχουν ήδη δώσει τη συγκατάθεσή τους για το έργο καθώς η πορνεία στην Αυστρία είναι τόσο νόμιμη όσο και οργανωμένη.

pkool.gr

Δείτε επίσης...

Κόσμος 1040023096072656951
item