Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14/11/12;

Τα Ζώδια Σήμερα 14 Νοέμβριου 2012

Τα Ζώδια Σήμερα 14 Νοέμβριου 2012



Κριός
21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, η ημέρα, με την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στον Σκορπιό και την Σελήνη από τον Τοξότη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, θα σου φέρει εύνοια σε πολλούς τομείς της ζωής σου, που σε προβληματίζουν. Σχεδίασε το μέλλον σου και πήγαινε τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Ειδικότερα, θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου μπορούν να λυθούν χωρίς μεγάλη προσπάθεια και κυρίως, χωρίς διενέξεις και εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, καλό είναι να δείξεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην επιδιώκεις μόνο να παίρνεις, αλλά και να δίνεις. Αν βασανίζεσαι από την μοναξιά, μην μένεις σπίτι και μελαγχολείς, αλλά βγες έξω, φόρεσε το ωραίο σου χαμόγελο και είναι βέβαιο ότι θα γοητεύσεις αυτόν που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, μπορεί να προκύψουν κάποιες προτάσεις, που θα χρειαστούν άμεσα απάντηση. Μη βιαστείς να αποφασίσεις, γιατί πρέπει να προσδιορίσεις πρώτα ποιο είναι το συμφέρον σου. Τα οικονομικά σου θέλουν αρκετή προσοχή, γιατί έχεις ξεφύγει με κάποια έκτακτα έξοδα.



Ταύρος
21/4-20/5

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να αλλάξεις κάποια πράγματα, αγαπητέ Ταύρε, με την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και σε ευνοεί στο να βελτιώσεις κάποιους τομείς και γενικά να μπεις σε μια φάση ανασυγκρότησης και βελτίωσης όσων σε προβληματίζουν. Έχεις όλη την εύνοια να το κάνεις και οι ικανότητές σου, όταν αποφασίζεις να δράσεις, είναι στο κόκκινο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, φίλε Ταύρε. Μίλα για τα θέματα που σε απασχολούν και αν δεν βρίσκεις ανταπόκριση από το σύντροφό σου, πάρε την απόφαση να συνεχίσεις μόνος σου. Πάντως, η θετική όψη της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ουρανό τις βραδινές ώρες, ευνοεί τις επαφές και αυτό θα πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπ’ όψη, ειδικά αν είσαι μόνος και ψάχνεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, η δουλειά σου σήμερα θα έχει βαρύ πρόγραμμα, αλλά με καλό συντονισμό θα καταφέρεις τα πάντα. Η οικονομική σου κατάσταση είναι λίγο προβληματική, αλλά με λίγη καλή θέληση μπορείς κι εκεί να κάνεις θαύματα. Μην αφήσεις το άγχος να σε κάνει απαισιόδοξο.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Με την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού και σε ευνοεί, αγαπητέ Δίδυμε, θα δεις αρκετά πράγματα να εξελίσσονται προς όφελος σου και αυτό θα σε ικανοποιήσει. Μην επαναπαυτείς όμως και μην τα αφήσεις όλα στην τύχη τους. Εξάλλου, έχεις την ικανότητα να φέρεις οτιδήποτε εις πέρας, αρκεί να καταπιαστείς ουσιαστικά μαζί του.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις ένα τέλος σε ζητήματα της σχέσης σου, που παραμένουν προβληματικά. Πάρε τις αποφάσεις σου άμεσα. Αν είσαι μόνος σου, καλό είναι να ρίξεις τα στάνταρντ που έχεις για την ‘‘τέλεια’’ σχέση που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Όλοι έχουν τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους, αποδέξου το και θα βρεις έναν άνθρωπο στα μέτρα σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, θα σε βάλουν σε σκέψη, καθώς κάποιες επαφές θα σε οδηγήσουν μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις. Σκέψου καλά ποιοι είναι οι στόχοι σου, πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου έχουν πολλά έξοδα σήμερα, αλλά και το προσεχές διάστημα. Πρόσεξε κάθε σου κίνηση και μην παρασύρεσαι σε περιττές αγορές.



Καρκίνος
22/6-22/7

Παρότι η σημερινή μέρα δεν είναι και η πιο ξεκούραστη ή απροβλημάτιστη, φίλε Καρκίνε, λόγω της αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, μια εσωτερική γαλήνη σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με θετικό μάτι και να νιώθεις ότι μπορείς να χειριστείς οποιαδήποτε δυσκολία. Η καλή σου ψυχολογία θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε ξεκαθαρίσματα καταστάσεων, αλλά και σχέσεων που βλέπεις ότι δεν προχωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Καρκίνος, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, που θα σου φέρουν ικανοποίηση μέσα στη σχέση σου και πλησίασε το σύντροφό σου με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις... Μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και σε ευνοεί ιδιαίτερα. Ειδικά αν αυτό το διάστημα είσαι χωρίς ερωτική συντροφιά, η επίδρασή της θα είναι καταλυτικά θετική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούν από το παρελθόν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις ανενόχλητος τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν με τα έξοδα που προκύπτουν, αλλά έχεις τον τρόπο σήμερα να τα προγραμματίσεις όλα αποτελεσματικά.



Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ καλή για εσένα, φίλε Λέων, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, και πρέπει να την εκμεταλλευτείς και να την αξιοποιήσεις στο έπακρο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει από την τακτοποίηση του σπιτιού σου, μέχρι τις πολύ σημαντικές υποθέσεις, που σε βασανίζουν τον τελευταίο καιρό. Η εσωτερική δύναμη που θα νιώσεις είναι τέτοια, που δεν θα σε αφήσει να αναβάλεις τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, θα πρέπει σήμερα να αφήσεις στην άκρη τη μιζέρια και τη γκρίνια και να ασχοληθείς σοβαρά με το μέλλον της σχέσης σου. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, ασχολήσου ουσιαστικά με το πώς μπορείς να γνωρίσεις πραγματικά κάτι που να αξίζει και μην τα περιμένεις όλα στο χέρι.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα κυμανθεί σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα, αγαπητέ Λέων, και με την καλή διάθεση που θα σε διακατέχει, θα καταφέρεις να λύσεις κάποια ζητήματα, που έμεναν στάσιμα εδώ και καιρό. Μην αφήνεις απ’ έξω τους συνεργάτες που μπορούν να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου θέλουν πολύ καλό κουμάντο και οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να ασχοληθείς μαζί τους.



Παρθένος
24/8-22/9

Η ημέρα, αγαπητέ Παρθένε, με την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στον Σκορπιό, είναι καλή για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις βαθύτερες ανάγκες του. Ζήτα τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων, προκειμένου να τακτοποιήσεις τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σου και επιμελήσου την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά και τις πνευματικές σου ανησυχίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα είναι σήμερα άκρως ερωτική, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, και ο σύντροφός σου θα ικανοποιήσει όλες σου τις ανάγκες. Ένα ρομαντικό δείπνο, εντός ή εκτός σπιτιού, θα χαλαρώσει και τους δύο. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, άνοιξε τα φτερά σου για άλλους ορίζοντες και θα δεις ότι τελικά πολλοί είναι αυτοί που θα σε γοητεύσουν, αλλά και θα γοητεύσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, οι υποχρεώσεις τρέχουν και εσύ αγχώνεσαι. Πάρε λίγο χρόνο να ηρεμήσεις, ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά σου και θα δεις ότι με λίγη καλή θέληση, όλα μπορείς να τα καταφέρεις. Οικονομικά θα υπάρξει μία ‘‘άνθηση’’ στο πορτοφόλι σου, που θα σε ευχαριστήσει.



Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, με την Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Σκορπιό, αγαπητέ Ζυγέ, θα νιώθεις ότι τίποτα δεν προχωρά όπως θέλεις και τα σχέδιά σου θα μοιάζουν μακρινά και απραγματοποίητα. Αν δεις όμως τα πράγματα ψύχραιμα, θα καταλάβεις ότι η υπερβολική ευαισθησία ίσως να σε κρατάει πίσω, ενώ κάποια δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν άμεσα, αν τους το ζητήσεις. Μην αφήσεις το αίσθημα απαισιοδοξίας να μπαίνει εμπόδιο στη ζωή σου και άλλαξε διάθεση και οπτική.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, ίσως να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, επειδή δεν έχεις κουβεντιάσει με το ταίρι σου στο παρελθόν για κρίσιμα θέματα, που αφορούν εσένα και τις ανάγκες σου. Είναι η ώρα να το κάνεις, αλλά με την προϋπόθεση να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις την ένταση να σε παρασύρει. Αν κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, σήμερα θα το απολαύσεις, γιατί μπορείς να περάσεις πολύ καλά με φλερτ που θα προκύψουν από το πουθενά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα έχει σήμερα πολλές επαφές και ίσως και νέες συνεργασίες, φίλε Ζυγέ. Μπορείς να μιλήσεις για τις ιδέες σου, αλλά μην είσαι βιαστικός και επιπόλαιος στις αποφάσεις σου. Χρειάζεται λίγη προσοχή και λίγη υπομονή ακόμη! Τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεστικά. Μην σκέφτεσαι αρνητικά και βάλε ένα πρόγραμμα.




Σκορπιός
23/10-22/11

Είναι πολλές οι αλλαγές που μπορείς να κάνεις σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Σκορπιέ, με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου να σε επηρεάζει άμεσα και δραστικά. Μην αφήνεις την αναβλητικότητα να σε παρασύρει και αξιοποίησε την ημέρα, για μια καινούργια αρχή σε διάφορους τομείς. Πάντως, έχεις και τις ικανότητες και τη δυναμική προσωπικότητα, για να καταφέρεις ό,τι θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, η μέρα είναι καλή για να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου θέματα, που έχουν μείνει μισοτελειωμένα από το παρελθόν. Μην υπερβάλεις και μην αφήσεις την κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, πέρνα καλά με τους φίλους σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Σίγουρα κάποιο πρόσωπο θα βρεθεί, που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, θα σου χαρίσουν ευχάριστες εκπλήξεις, με ευκαιρίες που θα προκύψουν εκεί που δεν τις περιμένεις. Μην αφήσεις να πάνε χαμένες! Η οικονομική σου κατάσταση είναι στάσιμη. Τουλάχιστον, κράτησε την έτσι και μην αυξήσεις τα έξοδά σου.




Τοξότης
23/11-21/12

Η κυκλοθυμία θα χαρακτηρίσει τη σημερινή μέρα και όχι άδικα, αγαπητέ Τοξότη. Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, οι εξελίξεις θα είναι τόσες πολλές και τα θετικά γεγονότα θα διαδέχονται τα δυσάρεστα με τέτοιο ρυθμό, που θα νιώθεις λίγο μετέωρος. Ωστόσο, τα πράγματα θα εξελιχθούν μια χαρά και θα σου δοθεί η ευκαιρία να αντιληφθείς ποιοι είναι οι άνθρωποι που σου κάνουν καλό και ποιοι σε σαμποτάρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, είναι μια καλή μέρα για να μοιραστείς τα προβλήματά σου με τον άνθρωπό σου και να συζητήσεις μαζί του πιθανές λύσεις, που μπορείς να υιοθετήσεις. Αν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά, χρειάζεται λίγη υπομονή και καλή θέληση, για να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε τις κινήσεις σου, για να το γοητεύσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου ίσως να πρέπει να υποχωρήσεις σε κάποια ζητήματα αλλά θα είναι για το καλό σου. Μην είσαι απόλυτος και μην αφήνεις τον εγωισμό σου να σε οδηγεί σε λάθος δρόμους. Τα οικονομικά ζητήματα αρχίζουν να φτιάχνουν. Πρόσεξε να μην ξαναμαζέψεις χρέη, που δεν μπορείς να κουμαντάρεις.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Φίλε Αιγόκερε, η κοινωνικότητα σου σήμερα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και μπορείς να καταφέρεις πολλούς από τους στόχους σου, με τη βοήθεια ανθρώπων που σε εκτιμούν. Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να απομακρυνθείς από κάποια άτομα, που δεν σου κάνουν καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, ανοίξου σήμερα στον άνθρωπό σου και μην τον αφήνεις έξω από τη ζωή σου και τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, είναι μια καλή μέρα για γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου την!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα χρειαστεί να είσαι γρήγορος και διαλλακτικός, αγαπητέ Αιγόκερε. Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Σκορπιό σε επηρεάζει και καλό είναι να μην κινηθείς παρορμητικά, αλλά να αφήσεις τη λογική σου να σε οδηγήσει. Τα οικονομικά σου βαδίζουν προς το καλύτερο. Πρόσεξε κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν και ταχτοποίησε τα άμεσα.




Υδροχόος
20/1-19/2

Είσαι σε έναν έντονο προβληματισμό και σε μια υπερένταση, αγαπητέ Υδροχόε, που θα σε κάνει να σκέφτεσαι συνεχώς πώς μπορείς να αλλάξεις κάποια πράγματα, που δε σου αρέσουν στη ζωή σου. Η εξυπνάδα και οι ικανότητές σου θα σε κάνουν να δεις ότι υπάρχουν λύσεις και μπορείς να τις εφαρμόσεις χωρίς πρόβλημα. Μην μένεις άπραγος. Πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, θα μπορέσεις σήμερα να δώσεις κάποιες απαντήσεις στον άνθρωπό σου, για θέματα που σας απασχολούν και τους δυο. Μην κάνεις πίσω στις υποσχέσεις σου. Όσοι είστε μόνοι, έχετε κάθε πιθανότητα να κάνετε μια καλή γνωριμία. Η σημερινή θετική όψη της Σελήνης από τον Τοξότη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό από τον Κριό, θα κάνει το θαύμα της!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, χρειάζονται κάποιες κινήσεις και κρίσιμες αποφάσεις, για να ξεκαθαρίσουν συνεργασίες και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Κινήσου άμεσα και μην αναβάλεις τη δράση σου, γιατί μετά θα είναι αργά. Ίσως να σου γίνουν κάποιες οικονομικές προτάσεις, αλλά πριν τις αποδεχθείς, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν σε συμφέρουν ή όχι.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η υπερένταση που αισθάνεσαι σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνει η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, είναι τέτοια που δεν θα μπορείς να δεις ότι όσα θέλεις και επιθυμείς έχουν ήδη πάρει το δρόμο της υλοποίησης. Είναι αλήθεια πως αρκετά πράγματα σε προβληματίζουν και πρέπει άμεσα να μπουν σε σειρά, αλλά είναι καιρός να σταματήσεις λίγο και να σκεφτείς ρεαλιστικά τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς να κάνεις τις συζητήσεις που θέλεις, για να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο τη σχέση σου. Μην αφήνεις τα πράγματα να προχωρούν με έναν τρόπο που δεν σε ικανοποιεί. Αν είσαι μόνος, κάνε ό,τι μπορείς για να περνάς καλά και μην αγχώνεσαι, επειδή ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου. Αν είσαι ανοιχτός και θετικός, είναι σίγουρο ότι θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Ιχθύ, και αν καταφέρεις να μείνεις ψύχραιμος σε κάποιες εντάσεις που θα προκύψουν, θα εξελιχθούν όλα υπέρ σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια καλή φάση και ίσως, αν είσαι λίγο μετρημένος στις κινήσεις σου, να καταφέρεις να αποταμιεύσεις και κάποια χρήματα, για τις δύσκολες ημέρες που πιθανόν θα έρθουν.

Δείτε επίσης...

Ζώδια 5189625275277519042
item