UFO - Κρήτη: Η φωτογραφία είναι αυθεντική, λένε ειδικοί στο εξωτερικό

Η φωτογραφία που τράβηξαν το καλοκαίρι Γερμανοί τουρίστες στην Κρήτη και απεικονίζει αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενο αντικείμενο έχει συζητη...

Η φωτογραφία που τράβηξαν το καλοκαίρι Γερμανοί τουρίστες στην Κρήτη και απεικονίζει αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενο αντικείμενο έχει συζητηθεί πολύ, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό


Διάφοροι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η φωτογραφία είναι γνήσια και δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο, ενώ έχουν βάσιμες υποψίες ότι πρόκειται για πραγματικό ιπτάμενο δίσκο με διάμετρο 13 περίπου μέτρων.

Οι τουρίστες, ανέβασαν την επίμαχη φωτογραφία στην ιστοσελίδα «abovetopsecret.com» και οι υπεύθυνοι της σελίδας με τη βοήθεια ειδικών στην ψηφιακή απεικόνιση διαπίστωσαν ότι η φωτογραφία δεν είναι επεξεργασμένη αλλά είναι 100% αληθινή.

Ένας από τους ειδικούς, ονόματι Τζεφ Ρίτσμαν, συνεργάτης της AOL και του History Channel, ο οποίος ασχολείται με τη φωτογραφία και τα στιγμιότυπα από UFO εδώ και σχεδόν 3 δεκαετίες, δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο υποστηρίζει ότι «στα 26 χρόνια εμπειρίας μου έχω δει ελάχιστες ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από UFO. Η συγκεκριμένη είναι συναρπαστική και δεν έχει υποστεί επεξεργασία. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βρω μία λογική εξήγηση όμως κατέστη αδύνατον.»

Ο Ρίτσμαν υποστηρίζει ότι πρόκειται για πραγματικό ιπτάμενο δίσκο, που μπορεί να ξεπερνά τα 13 μέτρα σε διάμετρο.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης...

Video 6497904278734221707
item