Γυναικεία χτενίσματα - κουρέματα τάσεις μόδας χειμώνας 2013

Το χτένισμα που θα επιλέξει η κάθε γυναίκα είναι..

Το χτένισμα που θα επιλέξει η κάθε γυναίκα είναι..

ένα από τα πρώτα (αν όχι το πρώτο) που προσέχει κανείς.

Όπως είναι λογικό, οι γυναίκες που θέλουν να κάνουν εντύπωση δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα μαλλιά τους και το χτένισμά που θα επιλέξουν.

Εκτός λοιπόν από την υγεία των μαλλιών, σημαντικό είναι το κούρεμα - χτένισμα να είναι μέσα στις τάσεις για το χειμώνα του 2013.

Σε προηγούμενα άρθρα αναφέραμε διάφορα χτενίσματα - κουρέματα για μακριά μαλλιά, κοντά μαλλιά, καρέ, φιλαριστά, κ.τ.λ. Στο άρθρο αυτό του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα συγκεντρώσαμε τις τάσεις της μόδας στα  γυναικεία χτενίσματα - κουρέματα για το χειμώνα του 2013 και τα παρουσιάζουμε παρακάτω:

Κατ' αρχήν ας αναφερθούμε στο χρώμα των μαλλιών. Οι τάσεις της μόδας στο χρώμα των μαλλιών δεν αλλάζει τόσο γρήγορα όσο  στα ρούχα, στα παπούτσια, κ.τ.λ. Παρόλα αυτά για το χειμώνα του 2013, οι τάσεις της μόδας στο χρώμα των μαλλιών φαίνεται ότι τιμούν περισσότερο τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά δεν θα είναι στη μόδα. Απλά τα σκουρόχρωμα μαλλιά για τη σεζόν χειμώνας 2013 θα έχουν την τιμητική τους. Αν θέλεις μπορείς να δεις τον εαυτό σου με άλλο χρώμα και χτένισμα μαλλιών.


Κλασσικό ίσιο μακρύ μαλλί
Πρόκειται για ένα από τα πιο κλασσικά χτενίσματα που δεν φεύγει σχεδόν ποτέ από τη μόδα. Τα μακριά ίσια μαλλιά είναι ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα πολλών γυναικών.  Τα βασικά τους χαρακτηριστικά είναι η απλότητα και η χάρη που δίνουν στη γυναίκα. Επίσης είναι ένα χτένισμα που επιλέγουν πολλά μοντέλα της πασαρέλας διότι η προσοχή εστιάζεται περισσότερο στο πρόσωπο και στο σώμα της γυναίκας και όχι τόσο στα μαλλιά.

Χτενίσματα για καρέ μαλλιά
Άλλο ένα εντυπωσιακό είδος χτενίσματος είναι τα καρέ μαλλιά. Κατά καιρούς διάφορες διάσημες σταρ του hollywood, τραγουδίστριες, μοντέλα, κ.τ.λ. εμφανίζονται με καρέ μαλλιά. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα καρέ μαλλιά εστιάζουν τα βλέμματα περισσότερο στην περιοχή του προσώπου για αυτό και συστήνονται μόνο σε γυναίκες που έχουν πολύ γλυκά χαρακτηριστικά. Το πρόβλημα με αυτό το χτένισμα είναι ότι πρέπει πρώτα να κοπούν τα μαλλιά στο κατάλληλο μήκος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πισωγύρισμα.

Χτενίσματα για φιλαριστά μαλλιά
Άλλο ένα πολύ καλό είδος χτενίσματος που κατά καιρούς είναι στη μόδα είναι τα φιλαριστά μαλλιά. Τα φιλαριστά μαλλιά χωρίζονται σε διάφορες υποκατηγορίες που αναφέρονται στο μήκος (μακριά,μεσαία, κ.τ.λ.) όπως επίσης και στο σχέδιο (συμμετρικά, ασύμμετρα, κ.τ.λ.) Δεν είναι όλα τα σχέδια πάντα στη μόδα. Πολλές φορές οι τάσεις της μόδας περιλαμβάνουν συγκεκριμένες υποκατηγορίες.

Χτενίσματα με μπούκλες
Αν έχεις σπαστά ή ελαφρώς σγουρά μαλλιά τότε μια καλή λύση είναι οι μπούκλες. Οι μπούκλες είναι ένα χτένισμα που δίνουν στιλ στη γυναίκα και εστιάζουν την προσοχή στα μαλλιά δίδοντας μικρότερη βαρύτητα στο πρόσωπο. Πρόκειται για εντυπωσιακά χτενίσματα τα οποία περιλαμβάνονται στις τάσεις της μόδας για το χειμώνα του 2013. Οι μπούκλες σε μερικές περιπτώσεις θυμίζουν λίγο "ρετρό" ενώ σε άλλες περιπτώσεις θυμίζουν παλιό καλό αμερικάνικο σινεμά. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι παλιές σταρ του hollywood που είχαν τέτοια χτενίσματα.

Χτενίσματα με κύματα
Τα κυματιστά μαλλιά είναι άλλο ένα διαχρονικό χτένισμα που εντυπωσιάζει. Οι γυναίκες που προτιμούν τέτοια χτενίσματα θέλουν να τραβούν την προσοχή. Τα κυματιστά μαλλιά μπορεί να θέλουν λίγο χρόνο στην προετοιμασία ωστόσο το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Κατά καιρούς, οι τάσεις της μόδας συμπεριλαμβάνουν ορισμένα είδη χτενίσματος με κυματιστά μαλλιά.

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά
Τα κοντά μαλλιά είναι ένα μεγάλο ρίσκο διότι αποτελεί μία τολμηρή αλλαγή που άλλες φορές εντυπωσιάζει, ενώ άλλες φορές δεν είναι και ότι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει. Οι γυναίκες που θα επιλέξουν κοντά μαλλιά καλό είναι να έχουν πολύ γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου και γενικά να είναι αρκετά όμορφες όσο αφορά το πρόσωπο. Τα κοντά μαλλιά ταιριάζουν και σε γυναίκες που έχουν επιβλητικό βλέμμα που πλανεύει τους άντρες.
Δείτε επίσης...

Γυναίκες 8301126786592263134
item