ΔΕΙΤΕ: Πώς είναι σήμερα τα παιδιά του Carοusel

Πώς είναι σήμερα τα παιδιά της διάσημης σειράς Carousel; Πόσο έχουν αλλάξει οι πρωταγωνιστές και ποιοι έχουν μείνει ίδιοι και απαράλλαχτο...

Πώς είναι σήμερα τα παιδιά της διάσημης σειράς Carousel;
Πόσο έχουν αλλάξει οι πρωταγωνιστές και ποιοι έχουν μείνει ίδιοι και απαράλλαχτοι;

Η γενιά του ’80 μεγάλωσε, γέλασε και συγκινήθηκε μαζί τους. Ο Σιρίλο, η Λάουρα, ο Χάιμε Παλίγιο, η Μαρία Χουακίνα, ο Πάμπλο και τα άλλα παιδιά της αξέχαστης μεξικάνικης σειράς “Καρουζέλ” μαζί με την πανέμορφη δασκάλα τους Χιμένα μας κράτησαν συντροφιά για πολλά μεσημέρια επί αρκετά χρόνια στις αρχές του ’90 μέσα από την συχνότητα της ΕΤ1.


Από το 1989 που προβλήθηκε για πρώτη η σειρά Carousel στο Μεξικό έχουν περάσει 23 ολόκληρο χρόνια! Και αν τότε οι μικροί πρωταγωνιστές ήταν γύρω στα 10, σήμερα κοντεύουν τα τριάντα πέντε και δεν έχουν καμία σχέση με τα αθώα παιδάκια της σειράς! 


Στο σπάνιο βίντεο που ακολουθεί οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς κάθονται μετά από μια εικοσαετία ξανά στα θρανία. Μόνο που το σκηνικό είναι εντελώς διαφορετικό.


Η πρωταγωνίστρια καλλονή δασκάλα με τις τέλειες αναλογίες έχει γίνει μοντέλο για ΧΧΧΧLarge διαφημίσεις ρούχων, η κακομαθημένη Μαρία Χουακίνα έχει ειδικευτεί στο σαντρέ και το φτωχό παιδί του ξυλουργού γνωστός και ως Σιρίλο δεν έχει πλέον τόσο αραιά δόντια!


Μόνο η γλυκιά Λάουρα παραμένει πιστή στα κυβικά της! Η πρωταγωνίστρια έχει παραμείνει ίδια και απαράλλαχτη!!


Δείτε του λόγου το αληθές στις σπάνιες φωτογραφίες που ακολουθούν:

 Κυρία Σιμένα

 Λάουρα
 
Μαρία Χοακίνα

Σιρίλο

Βαλέρια


Δείτε επίσης...

Video 4064604257437616624
item