ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο παππούς βιονικός επιβήτορας!

80χρονος Πατρινός, αναστατώνει με τις σεξουαλικές επιδόσεις του ολόκληρη γειτονιά, αλλά και τους πιστούς της παρακείμενης εκκλησίας, έχοντ...

80χρονος Πατρινός, αναστατώνει με τις σεξουαλικές επιδόσεις του ολόκληρη γειτονιά, αλλά και τους πιστούς της παρακείμενης εκκλησίας, έχοντας γίνει ήδη θέμα συζήτησης για τις «ηχηρές» περιπτύξεις του με την υπηρέτριά του!

Πάντως ο ίδιος, όχι μόνο αδιαφορεί για τα ...πικάντικα σχόλια που πλέον κάνουν το γύρο της συνοικίας, αλλά μοιάζει να τα προκαλεί κιόλας, αφού δεν διστάζει να κάνει έρωτα με ανοικτά τα παράθυρα και μπροστά στα μάτια των αποσβολωμένων γειτόνων!
Όπως γράφει το τοπικό dete.gr, στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Διονυσίου, ο 80χρονος διαμένει μόνος.

Και ενώ η καθημερινότητά του, δεν απέχει και πολύ από αυτή όλων των υπολοίπων μοναχικών ηλικιωμένων ανθρώπων, τα πράγματα αλλάζουν κάθε Κυριακή: Ο ίδιος, από συνηθισμένος παππούς, μεταμορφώνεται σε βιονικό επιβήτορα, που σπάει τα ...κοντέρ και ανατρέπει άρδην, όλα τα στάνταρ που ξέρουμε για τους εκπροσώπους της τρίτης ηλικίας.


Την ίδια μέρα, που οι πολλοί συνομήλικοι του μετά τον εκκλησιασμό τους, «σκοτώνουν» την ώρα τους στα καφενεία της πόλης, παίζοντας πρέφα και απολαμβάνοντας το τσάι τους, ο ίδιος αναλαμβάνει ...δράση: Είναι η ημέρα, που η 50άρα υπηρέτριά, πηγαίνει στην οικία του, για να μαγειρέψει και να νοικοκυρέψει το διαμέρισμα. Μόνο που η συγκεκριμένη οικιακή βοηθός, είναι τόσο ...ευσυνείδητη, που φροντίζει να δείχνει και με άλλους τρόπους την αφοσίωσή της στον γηραιό εργοδότη της...

ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ
Γύρω στις 10 το πρωί της Κυριακής, την ώρα που οι πιστοί επιστρέφουν από τη Θεία Λειτουργία του Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου και περνούν κάτω από το μπαλκόνι του 80χρονου συνταξιούχου για να επιστρέψουν στα σπίτια τους, τότε βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πειρασμό...
Οι αναστεναγμοί των δύο παρτενέρ και τα σεξουαλικά παραγγέλματα του 80χρονου δονούν την ατμόσφαιρα, προκαλώντας αμηχανία και δεικτικά σχόλια.
Όπως διαπίστωσε και το dete.gr, από το επιτόπιο ρεπορτάζ που έκανε, οι φωνές πάθους των δύο εραστών από τα ανοικτά παράθυρα του πρώτου ορόφου, θα μπορούσαν να συναγωνισθούν αυτές νεαρού ζευγαριού, που βρίσκεται στο απόγειο του πάθους του!
Το «ασανσέρ» του σεξ ανεβαίνει πατώματα και το ερωτικό ντελίριο του 80χρονου με την 50άρα, κάνει τη γειτονιά να ...φλέγεται!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ
Η περίπου 50χρονη οικιακή βοηθός, αποτελεί γνωστή φιγούρα στην τοπική κοινωνία, κάνοντας σχεδόν καθημερινά την εμφάνισή της στην οδό Μαιζώνος και Κορίνθου, στην πλ. Τριών Συμμάχων, αλλά και στο Μόλο.
Πρόκειται για ένα πρόσωπο που δεν περνάει απαρατήρητο, καθώς η ίδια ξέρει να φροντίζει τον εαυτό της και να διατηρεί κομψή την σιλουέτα της.
Έχει καταφέρει να μην δίνει δικαιώματα, καθώς όλοι ξέρουν ότι ως οικιακή βοηθός που είναι, απλά φροντίζει ηλικιωμένους κυρίους. Την Κυριακή όμως, οι κάτοικοι του Αγ. Διονυσίου, γνωρίζουν ένα καλά κρυμμένο και εντελώς διαφορετικό πρόσωπο της 50χρονης, γινόμενοι αυτήκοοι και αυτόπτες μάρτυρες των ερωτικών της επιδόσεων, με τον 80χρονο ...

Δείτε επίσης...

Sex 4270968919638958778
item