ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ "Έχασα την παρθενιά μου στα 14"

Είπε να γράψει την αυτοβιογραφία της και έβγαλε τα πάντα στη φόρα. Η 24χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι άρχισε να κάνει σεξ από τα 14 κ...


Είπε να γράψει την αυτοβιογραφία της και έβγαλε τα πάντα στη φόρα. Η 24χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι άρχισε να κάνει σεξ από τα 14 και από νεαρή ηλικία έπαιρνε ναρκωτικά.

Ο λόγος για την
Τουλίσα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos), η οποία δεν διστάζει να γράψει για τη σεξουαλική της ζωή αφού θα έκανε τα πάντα για τη δόξα και το χρήμα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Πέρασα πολύ γρήγορα από το αλκόολ στη μαριχουάνα και ο Τζούνο ήταν ο ντίλερ μου. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, να καθόμαστε στο αυτοκίνητό του και να φιλιόμαστε. Μετά από 8 μήνες με πήγε σε ένα bed and breakfast και πριν το καταλάβω ήμασταν μόνοι μας στο δωμάτιο. Δεν δίστασα στιγμή, παρόλο που ήξερα πόσο σημαντικό ήταν ότι χάνω την παρθενιά μου».

Επίσης πρόσθεσε:

«Μπορώ να μετρήσω τους άντρες με τους οποίους έχω κάνει σεξ στα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών μου. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των συνευρέσεων έλαβε χώρα από τα 14-17. Κάτι που μου φαινόταν υπερβολικό, ακόμη και τότε. Η αλήθεια είναι ότι είχα πολλά αγόρια πολύ νωρίς. Και ότι μετανιώνω που έχασα την αθωότητά μου τόσο σύντομα».


Το βιβλίο της Τουλίσα. Το εξώφυλλο προσπαθεί να δείξει τη μετρημένη και συνεσταλμένη πλευρά της τραγουδίστριας.

Δείτε επίσης...

Showbiz 8205752625550312419
item