ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Ο σταρ του You Tube, με 2.000.000 προβολές

Είναι ο νέος ήρωας της λαϊκής μουσικής. Ο τύπος που κατάφερε να γίνει πασίγνωστος μέσα από το δικό του κανάλι στο You Tube.


Είναι ο νέος ήρωας της λαϊκής μουσικής. Ο τύπος που κατάφερε να γίνει πασίγνωστος μέσα από το δικό του κανάλι στο You Tube.

Κάθε εβδομάδα ανέβαζε προσωπικά του βίντεο παίζοντας μια κιθάρα και τραγουδώντας δικούς του στίχους. Είναι το νέο είδωλο ο Παντελής Παντελίδης; Ναι, συμφωνούν οι 2.000.000 προβολές στο διαδίκτυο.
Αυτοδίδακτος μουσικός και δίχως εφόδια παρά μόνο το δικό του ταλέντο, ο Παντελής αυτή τη στιγμή για τη νεολαία θεωρείται ισάξιος του Νότη Σφακιανάκη. Σχεδόν σε όλα τα ελληνικά προφίλ στο Facebook όλο και θα δεις να κοινοποιούν κάποιο από τα βίντεό του.
Ο Παντελής Παντελίδης έγινε από μόνος του σταρ. Δίχως να ξέρουμε την εικόνα του αλλά και τη δουλειά του μέσα από τηλεοπτικούς σταθμούς ή τα media γενικότερα. Κι όμως, όλοι μιλούν για το νέο λαϊκό είδωλο της νεολαίας!
Αυτή την περίοδο κάνει τις δικές του εμφανίσεις σε διάφορα κλαμπ και καφετέριες και γεμίζουν ασφυκτικά.
Γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Αθηνών στις 23 Νοεμβρίου 1983. Τραγουδάει επαγγελματικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Δεν έχει περάσει ποτέ την πόρτα του ωδείου ούτε για φωνητικά, ούτε όμως και για να διδαχθεί κάποιο από τα μουσικά όργανα. Όλα του τα τραγούδια, τόσο σε στίχους όσο και σε μουσική, είναι γραμμένα από τον ίδιο.


radar.gr

Δείτε επίσης...

Video 434110936846127401
item