Το σέξι περπάτημα που τρελαίνει τους Αντρες (Video)

Ο,τι και να προσέχουν οι άντρες όταν μια γυναίκα περπατά στο δρομό (αν τη βλέπουν από πίσω τα οπίσθια, αν τη βλέπουν από μπροστά το στήθο...

Ο,τι και να προσέχουν οι άντρες όταν μια γυναίκα περπατά στο δρομό (αν τη βλέπουν από πίσω τα οπίσθια, αν τη βλέπουν από μπροστά το στήθος) αυτό που σίγουρα τους τρελαίνει είναι το πως κουνιέται. 

Εδώ που τα λέμε και σωματάρα να έχει μία γυναίκα, αν περπατά άτσαλα μπορεί να «χαλάσει» και την πιό σέξι εικόνα.

Αν πάλι ξέρει πως να τραβάει την προσοχή με τα βήματά της, τότε σίγουρα θα "τρίξουν" τα πεζοδρόμια.

Μάλιστα έχουν βγει μελέτες που υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο στυλ που κάνει τις γυναίκες πιο sexy οταν περπατούν, ενώ ταυτόχρονα αποπνέουν την εντύπωση και την αίσθηση ότι είναι απόλυτα πετυχημένες ακόμα και σε απόσταση 50 μέτρων. Δες τα δυο κυριότερα σημεία της έρευνας σχετικά με το απόλυτο περπάτημα που κάνει τους άντρες σκυλάκια και εσένα λουκάνικο...


1. Δώσε όλο σου το βάρος στα τακούνια. Κούνησε διακριτικά τους γοφούς σου με τους ώμους να εναρμονίζονται τέλεια με αυτές τις κινήσεις. Αυτό δίνει την εντύπωση ότι έχεις τον πλήρη έλεγχο του σώματός σου, αφού πετυχαίνεις την απόλυτη συμμετρία. Αναμφίβολα δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από μια γυναίκα που ξέρει να ελέγχει το σώμα της.


2. Αυτοπεποίθηση που σκοτώνει. Περπατώντας με "αέρα", όχι μόνο θα νοιώσεις hot και sexy αλλά θα δώσεις και την εντύπωση πως έχεις ισχυρή αυτοπεποίθηση. Και αυτό είναι κάτι που οι άντρες το γουστάρουν πολύ!



Και να θυμάσε: Οταν περπατάς οι ώμοι πίσω. Αν φοράς τακούνια κάνε το πρώτο βήμα σηκώνοντας πρώτα το τακούνι λύγισε το γόνατό σου και περπάτησε σαν είσαι πάνω σε ένα σκοινί ισορροπίας.

Δείτε επίσης...

Video 4805007628571689532
item