Νέο leak με φωτογραφίες του επερχόμενου iPhone 5!

Αν οι παρακάτω φωτογραφίες είναι αληθινές, τότε αυτόματα σημαίνει πως το νέο iPhone 5 που έρχεται το φθινόπωρο βρίσκεται ολόκληρο μπροστά...


Αν οι παρακάτω φωτογραφίες είναι αληθινές, τότε αυτόματα σημαίνει πως το νέο iPhone 5 που έρχεται το φθινόπωρο βρίσκεται ολόκληρο μπροστά στα μάτια σας.
Οι φωτογραφίες φυσικά και δεν είναι επίσημες και προέρχονται απο ένα Κινέζικο κατάστημα πώλησης και επισκευής συσκευών τηλεφωνίας. Το “σουλούπι” πάντως είναι ολόιδιο με όσες φωτογραφίες έχουμε δεί μέχρι σήμερα.

Αυτό πιστοποιεί όλα όσα ξέρουμε μέχρι αυτή τη στιγμή για τον αντικαταστάτη του iPhone 4S και αυτό σημαίνει οθόνη απο 4″ ίντσες και επάνω, νέες γρίλιες στο κάτω μέρος του κινητού που λειτουργούν σαν αεραγωγοί και μικρόφωνο, μεταλλική πλάτη σε αντίθεση με την γυάλινη που ξέραμε μέχρι σήμερα απο το iPhone 4 και iPhone 4S αλλα και μεταφορά του βύσματος για τα ακουστικά στο κάτω μέρος απο το επάνω που ήταν μέχρι και σήμερα.

Πάντως σε γενικές γραμμές η Apple φαίνεται πως τελικά συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και το “κακό” με αυτό (γιατι μόνο ως μειονέκτημα μπορεί να χαρακτηριστεί) είναι πως απο το 2007 το design του iPhone δεν έχει αλλάξει ριζικά. Συνταγή επιτυχίας; Μπορεί. Πάντως και μία ανανέωση στις στυλιστικές ιδιότητες του iPhone δεν θα χαρακτηριζόταν και σαν κάτι “κακό”.


via dailyfix.gr

Δείτε επίσης...

iPhone 3096165160284970067
item