Yellow Jacket Stun Gun: Θήκη για το iPhone που λειτουργεί ως συσκευή αυτοάμυνας [Video]

Στο παρελθόν έχουμε δει θήκες και θήκες για το iPhone, μερικές από αυτές κομψές άλλες εξαιρετικά προστατευτικές και άλλες χαριτωμένες ή ...

Στο παρελθόν έχουμε δει θήκες και θήκες για το iPhone, μερικές από αυτές κομψές άλλες εξαιρετικά προστατευτικές και άλλες χαριτωμένες ή αστείες χωρίς ιδιαίτερη χρησιμότητα, καμία όμως μέχρι τώρα δεν μπορούσε να εγγυηθεί όχι μόνο την ασφάλεια του κινητού αλλά και αυτήν του ιδιοκτήτη του.

Η τελευταία δημιουργία της Yellow Jacket είναι μια πρωτοποριακή θήκη για iPhone που έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνεται σε όπλο αναισθητοποίησης 650kV και να “εξουδετερώνει” οποιονδήποτε επιχειρήσει να σας επιτεθεί. Επιπλέον, η θήκη Yellow Jacket Stun Gun διαθέτει και εξωτερική μπαταρία ικανή να επεκτείνει το χρόνο αναμονής του κινητού σας για 20 ολόκληρες ώρες.

Η θήκη είναι συμβατή με iPhone 4 και 4S και οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ, έχοντας φυσικά υπόψιν τους κινδύνους που εγκυμονεί. Δείτε τη θήκη Yellow Jacket Stun Gun σε δράση στο video που ακολουθεί:


iPhoneHellas

Δείτε επίσης...

iPhone 3679077964943148850
item