Να πως θα έπρεπε να είναι οι έλληνες δημοσιογράφοι

Παρουσιάζουμε σήμερα ένα βίντεο το οποίο θα κάνει αρκετούς δημοσιογράφους στην Ελλάδα να κοκκινίζουν από ντροπή! Ντροπή γιατί ο Ιρλανδός ...

Παρουσιάζουμε σήμερα ένα βίντεο το οποίο θα κάνει αρκετούς δημοσιογράφους στην Ελλάδα να κοκκινίζουν από ντροπή! Ντροπή γιατί ο Ιρλανδός δημοσιογράφος παραδίδει μαθήματα για το πως θα έπρεπε να είναι η δημοσιογραφία στη χώρα μας! Για το πως οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να...
ζορίζουν τους τραπεζίτες και τους πολιτικούς με ερωτήματα πιεστικά! Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα, η πλειοψηφία των δημοσιογράφων, έχει απομακρυνθεί από την πραγματική φύση του λειτουργήματος που είναι το μοναδικό επάγγελμα για το οποίο γίνεται αναφορά στο Ελληνικό σύνταγμα!

Κι επιτρέπουν σε Τροικανούς και τραπεζίτες, να λένε ΟΤΙ θέλουν, ΟΠΟΤΕ θέλουν!

Να απαντάνε σε ερωτήματα που ήδη γνωρίζουν και αν δεν τα γνωρίζουν να απαντάνε σε … ερωτήματα που δεν τους έγιναν ποτέ!!!Δυστυχώς στην Ελλάδα, οι τράπεζες αποτελούν το μεγάλο τμήμα της διαφημιστικής πίτας και το υπόλοιπο αποτελείται από βιομηχανίες με έδρα την Γερμανία!

Κι αυτό έχει κάνει τα παραδοσιακά ΜΜΕ, να αποκόψουν τον ομφάλιο λόρο που τους συνδέει με την κοινωνία!

Γι αυτό καμία απογευματινή εφημερίδα δεν μπορεί να πουλήσει πάνω από 60.000 φύλα, την στιγμή που κάποτε πουλούσε για πλάκα 1.000.000!

Γι αυτό η τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων είναι στο 1/3 εντός σήριαλ και πλησιάζουν τα νούμερα που κάνουν τα … τελεμάρκετινγκ τις τρεις τα ξημερώματα!

Και η κατάσταση έχει ξεφύγει τόσο πολύ, που στις τηλεοράσεις δεν εμφανίζεται ούτε ένας τραπεζίτης μιας και δεν χρειάζεται, αφού δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν τον ρόλο της υπεράσπισης των Τραπεζών! Τι να βγουν να κάνουν;

Δείτε λοιπόν αυτό το βίντεο, γιατί ορισμένες απλές ερωτήσεις του Ιρλανδού δημοσιογράφου αποσυντόνισαν τον Τραπεζίτη ! Ενας δημοσιογράφος, που δεν τον ρώτησε και τίποτε σπουδαίο από αυτά που κυκλοφορούν στην πιάτσα για την ΕΚΤ!

Μετέφερε όμως, πραγματικές ερωτήσεις των Ιρλανδών τηλεθεατών και όχι τις ερωτήσεις εργολάβων κι εφοπλιστών που φοβούνται για την τύχη των καταθέσεών τους στις τράπεζες καθώς και για την τύχη των δανείων τους από αυτές!

Πλησιάζει η μέρα φίλες και φίλοι, που στην Ελλάδα, θα επανέλθει η τάξη και όλα τα σκουπίδια θα επιστρέψουν εκεί που ανήκουν!

Στους σκουπιδοτενεκέδες τους!!!
aegeantimes.gr

Δείτε επίσης...

Video 8652612707897861952
item