Έγινε χαμός στην εκκλησία την ώρα της βάπτισης... για το όνομα!

Άνω κάτω έκαναν την εκκλησία στο Αίγιο γονείς και συγγενείς της νεοφώτιστης και μέχρι και η Αστυνομία εκλήθη για να ηρεμήσει τα πνεύματα!

Άνω κάτω έκαναν την εκκλησία στο Αίγιο γονείς και συγγενείς της νεοφώτιστης και μέχρι και η Αστυνομία εκλήθη για να ηρεμήσει τα πνεύματα!


Όλα συνέβησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όταν σε ιερό ναό της περιοχής είχε προγραμματιστεί η βάπτιση της κόρης ενός ζευγαριού που όμως ήσαν σε διάσταση.


Η μητέρα της μικρής έχει και την επιμέλεια και αποφάσισε πως θα δοθεί στην κόρη της το όνομα... της μητέρας της! Ο πατέρας είχε διαφωνήσει, όμως αναγκάστηκε να... δεχθεί την απόφαση της πρώην γυναίκας του.


Και ενώ όλοι περίμεναν να ακούσουν το όνομα της γιαγιάς, άκουσαν το όνομα της νονάς! «Λουκία» φώναξε η κουμπάρα και η μητέρα... πήγε να λιποθυμήσει!


Το τι έγινε στην εκκλησία δεν περιγράφεται! Η μάνα είχε γίνει Τούρκος, όμως ο ιερέας απείλησε με διακοπή του μυστηρίου, συνέχισε κανονικά την τελετή και το κορίτσι βαπτίστηκε... Λουκία!


Το μυστήριο ολοκληρώθηκε και τότε... άρχισαν τα όργανα! Η μάνα δεν άφηνε την κουμπάρα να υπογράψει τα χαρτιά της βάπτισης, οι φωνές της ακούγονταν... έξω από την εκκλησία και τελικά απεδείχθη πως ούτε οι ιερείς μπορούσαν να την συγκρατήσουν! Κάποια στιγμή κατάφερε να πλησιάσει το γραφείο, άρπαξε τα χαρτιά, τα έσκισε και έτσι (τυπικά) η κόρη της... δεν ονομάζεται Λουκία!


Τελικά τα πνεύματα ηρέμησε η αστυνομία.

Πηγή:dete

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 4648316441242520331
item