Απίστευτο: Ο μάγος λιποθύμησε και οι υπνωτισμένοι έμειναν στο έλεος του Θεού!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε θέατρο του Πόρτλαντ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν στη μέση της παράστασης ο μάγος Ντέιβιντ Ντέις έπεσε...

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε θέατρο του Πόρτλαντ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν στη μέση της παράστασης ο μάγος Ντέιβιντ Ντέις έπεσε κάτω.

Ο μάγος είχε υπνωτίσει τρία άτομα όταν ξαφνικά σκόνταψε στο πόδι του ενός και έπεσε κάτω.
Η ομάδα του κατέβαλε προσπάθειες να τον ξυπνήσει αλλά εις μάτην ενώ πιο ανήσυχοι ήταν οι συγγενείς των υπνωτισμένων γιατί πλέον δεν υπήρχε κανείς να τους βγάλει από τη νάρκωση.Πράγματι τα τρία άτομα συνήλθαν μόνο όταν ο κ. Ντέις συνήλθε. Η μάνατζερ του μαγου λέει ότι δεν υπήρχε κίνδυνος γιατί είχαν κασέτα με τη φωνή του μάγου που θα βοηθούσε να αφυπνιστούν οι υπνωτισμένοι. “Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν ευτύχημα που συνήλθε γρήγορα” προσθέτει.

“Στην αρχή το κοινό νόμιζε ότι ήταν μέρος της παράστασης και γελάσαμε. Μετά είδαμε τους συνεργάτες του να τρέχουν να τον βοηθήσουν και όσο περνούσε η ώρα και δεν συνερχόταν μας έπιασε ανησυχία τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους ανθρώπους που έμεναν εκεί υπνωτισμένοι”, λέει μία γυναίκα που βρισκόταν στην παράσταση.
newsit.gr

Δείτε επίσης...

Κόσμος 5056023385943265964
item