ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ EURO ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τελικά δεν ήταν μια απλή συνωμοσιολογία,είχε δίκιο ο Πούτιν που τους επικύρηξε...Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑκατηγόρησε επίσημα , του...

Τελικά δεν ήταν μια απλή συνωμοσιολογία,είχε δίκιο ο Πούτιν που τους επικύρηξε...Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑκατηγόρησε επίσημα , τους «Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν», διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα!..Στην Ευρώπη, κανένας δεν έβγαλε άχνα!Για να καταλάβουμε, όμως που βασίστηκαν τα.... σχέδιά τους, πρέπει να ονομάσουμε τα «Χρηματοπιστωτικά Εργαλεία» που χρησιμοποίησαν οι «Αγορές» προκειμένου να κερδίζουν Δισεκατομμύρια, χωρίς κόπο, χωρίς επένδυση, χωρίς ρίσκο και χωρίς τους τεράστιους....


πονοκεφάλους της Διοίκησης μιας Επιχείρησης που αποτελεί την πιο δύσκολη και την πιο πολύπλοκη δουλειά στον Κόσμο!


Οι Πολυεθνικές πρώτα, και οι Αγορές στη συνέχεια που ακολούθησαν τα τελευταία 30 χρόνια, έχουν Πετύχει τους Σκοπούς τους, που είναι η παγκόσμια Κυριαρχία και η Εξασφάλιση των τεράστια Κερδών τους εκ του ασφαλούς, για ένα μοναδικό Λόγο: Πέτυχαν τους σκοπούς τους γιατί κατόρθωσαν και Τελειοποίησαν την πιο Δύσκολη Δουλειά στον Κόσμο:


Την Παραγωγική Διακυβέρνηση. Την Απόλυτη Οργάνωση!


Πιο απλά, την Αποτελεσματική και Παραγωγική Διακυβέρνηση ή το γνωστό Μάνατζμεντ των Εργασιών τους.


Η δύναμή τους δεν είναι τυχαία!


Η Κυριαρχία της Αγγλίας σε όλον σχεδόν τον κόσμο για μερικούς αιώνες, βασίστηκε ακριβώς σε αυτό το θεμελιώδες επίτευγμα: Της Απόλυτης Οργάνωσης και του Υπερβολικά Προσεκτικού Προγραμματισμού! Όλα τα Σχέδιά τους για οτιδήποτε έκαναν, ήταν σχεδιασμένο τουλάχιστον τρεις φορές: Σχέδιο ένα, που Σχεδιάζεται με λεπτομέρεια να υλοποιηθεί σε ιδανικές συνθήκες. Σχέδιο δύο, που σχεδιάζεται να υλοποιηθεί σε δύσκολες συνθήκες και Σχέδιο τρία, που βασίζεται να υλοποιηθεί σε πολύ δύσκολες συνθήκες! Υποθέτουν τα πιο απίθανα σενάρια γεγονότων που θα μπορούσαν να συμβούν, ώστε να είναι έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουν! Δε τους αρέσουν οι εκπλήξεις!


Λειτουργούν όπως ακριβώς Λειτουργούν οι Στρατηγοί όταν ετοιμάζουν μια Πολεμική Εκστρατεία. Δε βιάζονται και προσπαθούν να προβλέψουν τα πάντα, ώστε με ένα χτύπημα να ξολοθρέψουν τον εχθρό…τελείως! Οι συγκυρίες μας λένε ότι μερικά κράτη αυτή την εποχή ετοιμάζονται να δώσουν ένα παρόμοιο καταλυτικό χτύπημα σε δύο Κράτη που τους δημιουργούν πονοκεφάλους και απειλούν την Απόλυτη Κυριαρχία τους. Θα το δούμε σύντομα!


Έτσι, οι πολυεθνικές φρόντισαν να ελέγχουν όλα τα Πανεπιστημιακά Εργαστήρια στον κόσμο και να φιλτράρουν κάθε Επιστημονική Εξέλιξη που θα μπορούσε να τους Ανατρέψει την Κυριαρχία τους στις Αγορές τους. και να δημιουργήσει πιθανούς Ανταγωνιστές! Είτε αυτή αφορά τη διατροφή μας, την Υγεία μας, την Ενέργεια, τις Τηλεπικοινωνίες και ότι άλλο χρησιμοποιούμε για να επιβιώσουμε.


Δεν αφήνουν τίποτα να κυκλοφορήσει, αν δεν το εγκρίνουν! Για αυτό το λόγο το Διαδίκτυο εξελίχτηκε ως πιο επικίνδυνος εχθρός τους! Κάπως τους γλίστρησε μέσα από τα χέρια τους. Δε μπόρεσαν να προβλέψουν την διεισδυτικότητα των πιτσιρικάδων και την ικανότητά τους να βρίσκουν τις άκρες των λαβυρινθικών διαδρομών της πληροφορικής, βγάζοντας νόημα και σπάζοντας κωδικούς. Αυτά που όλοι γνωρίζουμε τώρα τα οφείλουμε στο Διαδίκτυο! Είναι η τρίτη προσπάθεια που κάνουν μέσω του Κογκρέσσου να περάσουν Νόμους για να έχουν και εκεί προσβαση και να προλαβαίνουν τις αποκαλύψεις. Οι δύο πρώτες προσπάθειες απέτυχαν μετά από την γενική κατακραυγή, όμως αυτοί οι Άνθρωποι δεν τους αρέσει να…χάνουν! Η ιστορία μας έχει δώσει παραδείγματα ότι δεν διστάζουν να προκαλέσουν πολέμους και να θυσιάσουν εκατομμύρια ζωές, προκειμένου να υπερασπίσουν τα κεκτημένα τους.


Έτσι, λοιπόν, γνωρίζοντας Πώς σκέπτονται οι Άνθρωποι, με τι συγκινούνται και με τι δε συγκινούνται, γνωρίζοντας ότι όλοι οι Πολιτικοί είναι ευάλωτοι στο χρήμα και στη δόξα, τους εξαγόρασαν, συμμάχησαν με τους Τραπεζίτες, και έτσι μας προέκυψαν οι λεγόμενες «Αγορές»!Πρώτα από όλα, οι «Αγορές» επέλεξαν τους Στόχους που θα χρησιμοποιήσουν για να παίξουν τα Χρηματοοικονομικά παιγνίδια τους. Οι Στόχοι ήταν Κράτη που οι ίδιοι φόρτωσαν με τεράστια χρέη, ώστε να είναι ευάλωτα στους χειρισμούς τους. Ελπίζουμε, σύντομα, να Νομοθετηθεί η Απαγόρευση Χορήγησης Δανείων σε Πρόσωπα, Επιχειρήσεις και Κράτη, όταν οι Δανειζόμενοι δεν είναι σε θέση να εξοφλήσουν τα Δανειζόμενα. Θα πρέπει να Νομοθετηθεί ως μια σοβαρή Κολάσιμη Πράξη που να καταδικάζεται πολύ αυστηρά.Έτσι, οι «φίλοι μας» επέλεξαν ως Στόχο για τα παιγχνίδια τους, τα υπερχρεωμένα Κράτη που ετοίμασαν, που τα ονομάζουμε: PIGS. Protugal, Ireland, Greece,Spain.Οι Μελέτες τους και οι «προσομοιώσεις» τους, κατέληξαν να επιλεγεί ως καλύτερος στόχος για την τελική επίθεση κατά του Ευρώ, η Ελλάδα.Το πρώτο εργαλείο ήταν τα «Ασφάλιστρα Κινδύνου (CDS) που ενώ σχεδιάστηκε για την ασφάλεια των ομολόγων, εντούτοις χρησιμοποιήθηκε ανεξέλεγκτα και χωρίς εποπτικό μηχανισμό, να λειτουργούν και ως Επενδυτικά χαρτιά. Υποτίθεται ότι τα CDS διασφαλίζουν τους κατόχους ομολόγων έναντι της χρεοκοπίας του εκδότη τους! Οι φίλοι μας, όμως, που έψαχναν πυρετωδώς για νέα παιγνίδια, σκέφτηκαν να μετατρέψουν και τα CDS σε επενδυτικά χαρτιά, η τιμή των οποίων θα κυμαίνονταν ανάλογα με τη ζήτησή τους! Έτσι, ο οποιοσδήποτε Επενδυτής, μπορούσε να έχει στη διάθεσή τους τα συγκεκριμένα Ασφαλιστήρια και να τα διακινεί στην Αγορά των Επενδυτικών χαρτιών και να κερδίζει από τις διακυμάνσεις της τιμής τους! Κάποτε έγραψε κάποιος, ότι όταν ένας έχει στην κατοχή του CDS, χωρίς να είναι κάτοχος ομολόγων, είναι σαν να επιτρέπουν οι Τράπεζες που δίνουν δάνεια, να αγοράζουν τα ασφαλιστήρια των κατοικιών όσοι δεν έχουν σχέση με το εκάστοτε σπίτι!


Δηλαδή, φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί, αν πάρετε ένα στεγαστικό δάνειο , και ο γείτονας σας, μπορεί να αγοράζει και να πουλά το Ασφαλιστήριο του σπιτιού που αγοράσατε. Κάποια στιγμή, όταν η Αξία του Ασφαλιστήριου πάει στα ύψη, λόγω της συνεχούς διακίνησής του από χέρι σε χέρι, τότε, τι πιο φυσικό, να βάλει φωτιά στο σπίτι σας προκειμένου να εισπράξει την προσαυξημένη Αξία του που δεν είχε καμία σχέση με την αρχική του Αξία!Ο στόχος είναι πάντα: Εύκολα τεράστια Κέρδη, αδιαφορώντας για τις συνέπειες!Η κίνηση αυτή καταστρατηγεί το «Ασφαλιστικό Συμφέρον» που πρέπει πάντα να υπάρχει στη σύναψη ενός Ασφαλιστηρίου. Είναι σαν να μπορείς να Ασφαλίζεις τη ζωή δέκα-δέκα Πακιστανών με συμβόλαια των 10.000 ευρώ και στη συνέχεια να τους καθαρίζεις όλους μαζί…για οικονομία για να εισπράττεις το Ασφάλισμα!


Χρονικά, η κρίση είχε αρχίσει να σχεδιάζεται, πριν καν τυπωθεί το πρώτο χαρτονόμισμα του Ευρώ. Στην Ελλάδα η Goldman Sachs είχε αλώσει το κράτος από τους πρώτους μήνεςδιακυβέρνησης του Κώστα Σημίτη και μεγαλούργησε επί ημερών Γιάννου Παπαντωνίου!


Σταχυολογούμε χρονικά, μερικές κινήσεις των «Εργαλείων» αυτών στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον ρόλο τους καλύτερα:


2000: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΡΙΑΔΝΗ το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πρόγραμμα Xρηματιστηριακής Δανειοδότησης που παρουσιαζόταν ως … πώληση, ώστε να ικανοποιηθούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ και να πανηγυρίζει η κυβέρνηση Σημίτη!


2002: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΙΟΛΟΣ, με αντάλλαγμα την παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης αεροδρομίων και τυχερών παιχνιδιών.2005: Η Goldman Sachs πουλάει αυτό το χρηματιστηριακό «προϊόν» στην Εθνική Τράπεζα, η οποία το κράτησε μέχρι το 2008.Με τη βοήθεια της Goldman Sachs ιδρύεται η εταιρεία ΤΙΤΛΟΣ στην οποία μεταφέρεται το «προϊόν».Η Εθνική Τράπεζα εξασφαλίζει τα ομόλογα της εταιρείας ΤΙΤΛΟΣ και τα παραχωρεί στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα (ΚΤΕ), παίρνοντας δανειακά κεφάλαια.2009 (Οκτώβριος): Έρχεται στην Ελλάδα κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs και προτείνει τη χρήση ενός νέου χρηματιστηριακού «προϊόντος» για την κάλυψη των αναγκών της χώρας για το 2009 και 2010. Η πρόταση δεν βρήκε ανταπόκριση.Λίγες μέρες αργότερα: ο οίκος Fitch υποβαθμίζει την Ελλάδα, από Α σε Α-.Σημειώνεται πτώση της μετοχής της ΕΤΕ στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.2009 (αρχές Νοεμβρίου): Έρχεται στην Ελλάδα δεύτερο κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs για να μεταπείσει τους Έλληνες ιθύνοντες.

● Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων:


Στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.: οι τιμές της μετοχής της ΕΤΕ αυξάνονται. Στο Χρηματιστήριο Αθηνών: σημειώνεται άνοδος, και oι πιέσεις στην αγορά ομολόγων και CDS σταματούν.

● Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων,


Στο Χρηματιστήριο Ν.Υ.:


(α) Σημειώνονται αθρόες πωλήσεις μετοχών της Εθνικής και στο ΧΑ μετοχών όλου του τραπεζικού τομέα, Εθνική, Alpha, Eurobank, κ.α.(β) Οι τιμές των ελληνικών ομολόγων πέφτουν.(γ) Τα επιτόκια δανεισμού αυξάνονται.2009 (12 Δεκεμβρίου): Ο οίκος Fitch ανακοινώνει νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας (στην κατηγορία ΒΒΒ+), πετώντας την έξω από την αγορά ομολόγων.2009 (μέσα Δεκεμβρίου): Οι οίκοι Moodyʼs και S&P μπαίνουν στο παιχνίδι, υποβαθμίζουν κι αυτοί την Ελλάδα, προκαλώντας γενικό ξεπούλημα των ομολόγων της και απογείωση του κόστους δανεισμού της.2010 (Απρίλιος): Ο οίκος Fitch υποβαθμίζει ξανά την Ελλάδα (σε ΒΒΒ-) σηματοδοτώντας και τυπικά την χρηματοπιστωτική πτώχευση της Ελλάδας και εκεί αρχίζει να γίνεται ορατό στους Ελληνες το δράμα που θα ζήσουν.Ποιοι είναι όμως πίσω από τις αοριστολογίες των δημοσιογράφων που αποκαλούν τον εχθρό μας ως … αγορές;ΤΟ WHO IS WHO ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


NEUBERGER BERMAN
▪ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank- Ergasias, Εμπορική ▪ Είναι ο 1ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.


▪ Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs ▪ Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch


*BLACKROCK, HNΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ*

▪ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank- Ergasias, Εμπορική ▪ Είναι ο 2ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

▪ Είναι μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs

▪ Είναι μεγαλομέτοχος στους οίκους Moodyʼs και S&P*NEUBERGER BERMAN
Κανείς σήμερα δεν θυμάται ότι η NEUBERGER BERMAN είναι μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στην επίθεση και στην πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, πουλώντας μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2009, (κρατηθείτε) 1.700.000 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας.


Ιδρύθηκε από μέλος της οικογένειας Ρότσιλντ, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας του κόσμου, που δανείζει τη χώρα μας από το 1823 !!!


Ο νυν πρόεδρος της Neuberger Berman ήταν:


● Πρώην πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της αμαρτωλής Lehman Brothers που αποτέλεσε ένα άλλο πείραμα των διεθνών τοκογλύφων .


● Πρώην συνεταίρος και πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Goldman Sachs.


● Στενός συγγενής του τέως προέδρου Τζορτζ Μπους.*Και φτάνω στο σημείο απ όπου ξεκινήσαμε!*


Για να αντιληφθείτε, γιατί ουδείς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, δεν έκανε το παραμικρό όταν στις *3 Μαρτίου 2010*, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε, τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ν.Αϊχορν για την επίθεση στο Ευρώ.


*Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι που εδώ στην Ελλάδα, όταν έρχεται η στιγμή να πούμε το όνομά τους, κάποιοι δαγκώνουν την γλώσσα τους*;*Τζόρτζ Σόρος*
Διεθνής επενδυτής και μέγας κερδοσκόπος που είχε πρωτοστατήσει στην επίθεση κατά της Στερλίνας.


● Στενότατος συνεργάτης των Ρότσιλντ σε πλήθος επενδυτικών δραστηριοτήτων.


Υπάρχουν πάνω από πέντε εταιρίες, στις οποίες μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών του Σόρος ήταν μέλη των Δ.Σ. εταιρειών των Ρότσιντλ , αλλά και αντίστροφα


● Στο Δ.Σ. της κύριας επενδυτικής εταιρείας του Σόρος που ονομάζεται Quantum Fund, συμμετέχει ο Ρίτσαρντ Κατζ, ο οποίος είναι πρώην πρόεδρος της Rothschild Italia S.p.A. και μέλος της Επιτροπής Εμπορικών Τραπεζών της!


● Ο Τζορτζ Σόρος, και ο τραπεζίτης Τζέϊκομπ Ρότσιλντ είναι συνεταίροι σε εταιρεία επενδύσεων στην Αφρική και ποιον λέτε να έχουν συνέταιρο; Την γνωστή «ανθέλληνα» που όλοι μας την βρίζαμε για όσα έκανε κατά της χώρας μας, τέως υπουργό των ΗΠΑ, *Μαντλίν Ολμπράϊτ*.*Τζον Πόλσον*
Ο 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Διεθνής κερδοσκόπος και διαχειριστής του μεγάλου Hedge Funds «Paulson & Co». Ο Πόλσον και ο Ναθάνιελ Ρότσιλντ είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.*Στίβεν Κοέν*
O 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Κοέν μαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Ρότσιλντ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του οίκου δημοπρασιών Sothebyʼs (που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης).*Ντέιβιντ Αϊνχορν*
Διεθνής κερδοσκόπος, διαχειριστής του μεγάλου Hedge Funds Greenlight Capital, ο οποίος «έβγαλε» 1,7 δισ. δολάρια σορτάροντας τη μετοχή της Lehman Βrothers,


*H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ*


*Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι Ρότσιλντ;*


● Ελέγχουν το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο εξόρυξης και εμπορίας διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων, μέσα από εταιρείες τους όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto, κ.α.● Είναι από τις μεγαλύτερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου.● Ο Ναθάνιελ Ρότσιλντ και ο Τζον Πόλσον (50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο) είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.**ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

● Ήταν από τους πρώτους δανειστές της Ελλάδας. Τα δάνεια από τους Ρότσιλντ ήταν τα πρώτα και από τα μεγαλύτερα που έλαβε η Ελλάδα το 1823. Από τότε μας δανείζουν και ρουφούν το αίμα των Ελλήνων!


● Ήταν οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας.● Ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΕΤΕ).


● Εξέδιδαν δάνεια για τη δημιουργία έργων υποδομής και δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα, έπαιξαν σε βάθος χρόνου και στα δυο επίπεδα.


● Παρέμειναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιρειών (όπως Neuberger Berman).


● Είναι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας , η οποία πήρε τον ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας από την Εθνική Τράπεζα, και μόνο κατ όνομα είναι… Ελληνική αφού μόνο ένα μικρό μέρος των κεφαλαίων της είναι Ελληνικό.


● Η N. M. Rothschild & Sons ήταν μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για ιδιωτικοποιήσεις , όπως της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου και σύμβουλος δεκάδων τραπεζών και εταιρειών στην Ελλάδα όπως η Cosmote, ΕΛΠΕ, Τράπεζα Εγνατία, Γενική Τράπεζα, Μυτιληναίος, Eurobank, και ένα σωρό άλλες.*Ο σκοτεινός κύριος Ακερμαν*
Πολλές φορές, θα ακούσετε στις «ειδήσεις» για τον σκοτεινό ρόλο του κυρίου Τζόζεφ Ακερμαν, ο οποίος είναι διοικητής της Deutsche Bank ! Κανείς δεν λέει όμως, τι ακριβώς δουλειά κάνει ο Ακερμαν και πως σχετίζεται με τα προηγούμενα κοράκια των «αόρατων» κατά τα άλλα αγορών! Και που να δείτε, τι έκανε η Ελλάδα για να επιβραβεύσει τον φοβερό και τρομερό ρόλο του!Ο *Τζόσεφ Ακερμαν* είναι:
▪ Διοικητής της Deutsche Bank . Γνωρίζετε ότι η D.B. είναι σύμβουλος του γερμανικού κράτους για τη διαχείριση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής χρηματιστηριακής κρίσης;▪ Είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens από το 2003 και Βʼ αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Siemens σήμερα. Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί έκλεισε η υπόθεση με τα 200 ψωρο-εκατομμύρια που προσέφεραν, ενώ οι μίζες ήταν δις;▪ Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Vodafone!▪ Μη-εκτελεστικός διευθυντής της Royal Dutch Shell, πετρελαϊκής εταιρείας συμφερόντων Ρότσιλντ. Καταλάβατε τώρα γιατί μόλις έβγαλε πετρέλαιο η Κύπρος, πήγε η Shell στα Κατεχόμενα να κάνει το ίδιο; Καταλάβατε τώρα γιατί φωνάζει όλος ο πλανήτης «Ελληνες χαράξτε ΑΟΖ», κι εμείς δεν το κάνουμε; Καταλάβατε μήπως γιατί στις *αρχές του 2009, SHELL και BP πούλησαν τα πρατήρια τους στην ΕΛΛΑΔΑ;;; Όχι απλά γιατί γνώριζαν για την κρίση αλλά γιατί την είχαν σχεδιάσει οι ίδιοι!*▪ Αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας Zurich Financial Services (η οποία, μεταξύ άλλων, παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για την προστασία από το πιστωτικό και το πολιτικό ρίσκο). Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί ξεκίνησα την περιγραφή μου με τον ρόλο του εργαλείου που ονομάζεται CDS;Πρόκειται για ένα άτομο με αρκετές δεκάδες ρόλους, και είναι ν απορεί κανείς πως καταφέρνει να εργάζεται με επιτυχία σε τόσες πολλές δύσκολες θέσεις! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το μόνο που κάνει είναι η υπογραφή του σε κάποιες αποφάσεις που άλλοι σχεδιάζουν κι αυτός εκτελεί!Όσο για εμάς; εμείς οι Έλληνες λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει «φανερά» η κρίση, αντί για να τον απελάσουμε από τη χώρα τον βραβεύσαμε κι από πάνω! Έτσι τον Σεπτέμβριο του 2009 ο κ. Τζότζεφ Ακερμαν αναγορεύεται … επίτιμος διδάκτορας στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης!Έτσι λειτουργεί το σύστημα εδώ στην Ελλάδα!


Βραβεύουμε τους νεκροθάφτες της χώρας μας !


Αν πάλι δεν μπορούμε να τους βραβεύσουμε, τότε τους καθιστούμε ισότιμους συνομιλητές με τους Πρωθυπουργούς μας! Όπως τον κ. Τ.Σόρος για παράδειγμα, του οποίου τα γεύματα με τον ΤΕΩΣ Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, τα πληρώσαμε χρυσάφι!Την επόμενη φορά που θα ακούσετε λοιπόν για «Αγορές» και «Τοκογλύφους» και «Οικονομικούς Δολοφόνους» θα ξέρετε!
«Σιωπηλή Πλειοψηφία»

kapagriniou.wordpress.com
filologos10.wordpress.com
eglimatikotita.gr
katohika.gr

Δείτε επίσης...

Συνωμοσίες 1808992356749374851
item