Πράσινος… θεός

Ίνδαλμά του είναι ο Hulk και για να του μοιάσει ο Βραζιλιάνος Paulo Henrique dos Santos βάφτηκε ολόκληρος με πράσινο χρώμα. Αφού ολοκλήρω...

Ίνδαλμά του είναι ο Hulk και για να του μοιάσει ο Βραζιλιάνος Paulo Henrique dos Santos βάφτηκε ολόκληρος με πράσινο χρώμα. Αφού ολοκλήρωσε περήφανος το έργο του ανακάλυψε πως… η μπογιά δεν φεύγει!


Ο νεαρός συμμετείχε σε μία εκδήλωση υποδυόμενος τον γνωστό ήρωα των κόμικ αλλά όταν γύρισε σπίτι του και επιχείρησε να επιστρέψει στην κανονική του εμφάνιση διαπίστωσε πως είχε χρησιμοποιήσει μπογιά που χρησιμοποιείται σε βαλλιστικούς πυραύλους και πυρηνικά υποβρύχια!

Ο Paulo ήθελε να βαφτεί με μπογιά που είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν αλλά αυτή είχε τελειώσει στο μαγαζί που επισκέφθηκε κι έτσι δοκίμασε κάτι καινούριο…

Αφού έκανε μπάνιο είκοσι φορές την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο Paulo αναγκάστηκε να κοιμηθεί πάνω σε πλαστικές σακούλες για να μην πρασινίσει το κρεβάτι του.

Ο 35χρονος που εργάζεται ως DJ στο Ρίο ντε Τζανέιρο φοβήθηκε το ενδεχόμενο δηλητηρίασης από τη βιομηχανική μπογιά αλλά δεν εμφάνισε τέτοια συμπτώματα.

Τελικά καθάρισε έπειτα από ένα ολόκληρο 24ωρο και πολύ τρίψιμο από τη μητέρα του, φίλους και… γείτονες!

Δείτε τις φωτογραφίες

prasinosanthrwpos1 Πράσινος... θεός
prasinosanthrwpos2 Πράσινος... θεός

prasinosanthrwpos3 Πράσινος... θεός
parakseno.gr

Δείτε επίσης...

Funny 8089278096661227825
item