Σοκ στην Πιάτσα: Δύο κορυφαίες Βίζιτες αποσύρθηκαν…και οι πελάτες έμειναν με…

…το παλινδρομικό μονόχορδο στο χέρι. Αν νομίζετε ότι το πιο σημαντικό γεγονός που συνέβη στην χώρα μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα ήταν ο...

…το παλινδρομικό μονόχορδο στο χέρι. Αν νομίζετε ότι το πιο σημαντικό γεγονός που συνέβη στην χώρα μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα ήταν οι εκλογές, γελιέστε. Εδώ εγκατέλειψαν την βίζιτα δύο πολύ γνωστά μοντέλα και οι πελάτες τους κοντεύουν να σκάσουν.


Έχουν να φάνε μέρες από την στεναχώρια. Έτσι μαθαίνουμε! Εντάξει πέρα από την πλάκα, δύο νεαρές καλλονές οι οποίες έχουν ξεχωρίσει στο διαγωνισμό των Playmate πήραν την απόφαση να σταματήσουν το sex επί πληρωμής και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν πέσει σε κατάθλιψη. Βέβαια δεν θα έπρεπε αν σκεφτούν ότι πλέον δε θα σκορπούν από 1.500 ευρώ που ήταν η ταρίφα της μίας, μέχρι και 3.000 που ήταν η τιμή της άλλης.


 Οι λόγοι που τα κορίτσια θέλησαν πλέον να το το παίξουν… Παρθένες; Η μία ερωτεύτηκε και αποφάσισε να νοικοκυρευτεί-φωτό- και η άλλη φοβάται πολύ. Πάρα πολύ!Τόσο πολύ που κάθε φορά αναρωτιέται αν ο πελάτης την γνωρίζει και αν μιλήσει… Λες και δε ξέρει κανείς τι κάνεις καλό μου!!!

Δείτε επίσης...

Showbiz 4531182185885091735
item