Στην κηδεία του φανερώθηκε πως ήταν δίγαμος και είχε... γκόμενα!

Σοκ έπαθαν οι δύο γυναίκες όταν συνειδητοποίησαν ότι ο σύζυγός τους δεν τους είχε χαρίσει την απόλυτη αποκλειστικότητα.Ο Μόουζεζ Γκονζάλ...

Σοκ έπαθαν οι δύο γυναίκες όταν συνειδητοποίησαν ότι ο σύζυγός τους δεν τους είχε χαρίσει την απόλυτη αποκλειστικότητα.Ο Μόουζεζ Γκονζάλες, Αμερικανός στρατιώτης, είχε διπλή ζωή και μέχρι το θάνατό του δεν τον είχε καταλάβει καμία.


Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο Μόουζεζ βρισκόταν στο Αφγανιστάν όπου υπηρετούσε την πατρίδα και έτσι η καθημερινότητά του δεν μοιραζόταν σε καμία από τις δύο γυναίκες του.

Τη μία την παντρεύτηκε το 2003 στο Λος Άντζελες και την άλλη το 2009 στο Λας Βέγκας και απέκτησε και με τις δύο από ένα παιδί αν και ήταν μόνο 29 ετών.

Εξοργίστηκε η δεύτερη γυναίκα όταν έμαθε ότι το Αμερικανικό Κράτος έστειλε στην πρώτη του γυναίκα την Αμερικανική σημαία και την κάλεσαν να αναγνωρίσει το πτώμα του συζύγου της καθώς πίστευε ότι ο Μόουζεζ είχε πάρει διαζύγιο.

Δυστυχώς, όμως, αποκαλύφθηκε ότι αυτό ανήκε στη σφαίρα της φαντασίας.

Και το χειρότερο από όλα…. βρέθηκε και τρίτη γυναίκα στην κηδεία με την οποία ο Μόουζεζ είχε αποκτήσει ακόμα ένα παιδί εκτός γάμου!

Δείτε επίσης...

Σχέσεις 8495206557727084344
item